Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. newsm51
Софи  БРАВО, сега само спокойствие и топла хранаWink.
ЕЛИ, ЧЕСТИТО МИЛИЧКА, ПРЕКРАСНА СИ!  remybussi
На новодошлите welcome. Едно специално  welcomeза Татко Барба newsm74.
На разбралите пола - ЧЕСТИТО.
На всички Ви, пожелавам слънчев и усмихнат ден.  love001

# 166
  • София
Розичка, нещо много работа се отвори в кантората и не сварвам да пиша и да ви чета, дано вече да е по-спокойно, но каквото дойде.  Simple Smile
Я да питам какъв ли е шанса доки да е сбъркала и да не е видяла правилно пола?  newsm78
Сега отивам до Агенцията по вписванията, стискайте ми палци, че следобед да мога да си попиша тук с вас. Hug

# 167
Честит празник на именяците и от мен!!!  bouquet
Татко Барба - и при мене таблицата не е вярна Laughing -  нашия паразит е с пишка Laughing
Софи дай боже всеки му такива резултати!!!! Heart Eyes
Хриска Розичка тези болки са голяма гадост - долу ниско в таза и отзад на опашката на гръбнака - голяма гнус - ама е нормално Hug
Обаче днес усетих нещо ново - болка в центъра на корема подобна на щипане - все едно бебока ме щипе отвътре - много странно - някой да е усещал такива работи newsm78 - моля ви кажете че се притесних Cry

# 168
Hot-lady, аз определено ще ти стискам палци щом ще ходиш до Агнеция по вписванията.
ЧЕСТИТО ЗА РОЗОВИТЕ ТИ ГАЩИ

# 169
Розичка, нещо много работа се отвори в кантората и не сварвам да пиша и да ви чета, дано вече да е по-спокойно, но каквото дойде.  Simple Smile
Я да питам какъв ли е шанса доки да е сбъркала и да не е видяла правилно пола?  newsm78
Сега отивам до Агенцията по вписванията, стискайте ми палци, че следобед да мога да си попиша тук с вас. Hug

Хот Лейди - пола е 100 % сигурен едва в 20 седмица - тогава тестисите спадат в коремната кухина и се виждат ясно - аз не знаех това, но се оказа, че именно по тестисите (е не по пениса, който може да се сбърка със сянка, привито отзад краче или пръстче) се определя мъжкия пол при бебоците newsm78 -  тестисите няма с какво да се збъркат Hug - обясниха ми го на ЖК.

А колкото до агенцията - що не подаваш през интеренет - става много бързо и лесно - ако имаш електронен подпис де  Grinning

# 170
и аз зная за 20 седмичка и пола!
Денчо как те щипе това бебенче малко Laughing много яко искам и аз да го усетя вечееее!

# 171
  • София
Den4o , не всичките ми клиенти имат ел. подпис, а помощничката ми е на изпит - така че и сам войнът е войн.  Wink

# 172
  • София
Много ви мерси за пояснението за пола, имам още 5 седмици надежда за момче, ама ... тя и интуицията ми клонеше към момиче.

# 173
Аз не съм Денчо, но няма значение Wink.
Нашите клиенти, за съжаление почвечето са без ел. подпис, и предпочитаме да пращаме стажантите, че чакането те убива, а ти в това положение? Whistling

# 174
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=342

за тези като нас които не знаят какъв точно е пола на детето им. а тези които го заят да проверят и да кажат вярно ли е Simple Smile
Вярно е, вярно е  Grinning Grinning Grinning

# 175
Гледам за болки си говорите.Да ви споделя-много съм уплашена.
Имам болки ниско долу(мисля, че е от яйчниците).От 3 май почти не съм спирала да кървя-сега е една черна кръв и е малко но все пак е кръв.При доки сме много често казва че бебо е добре и прави всичко възможно да се оправя.Казват ми че е божа работа, ама как очакват да се примиря и да не мисля за детето си.Ми ако се случи нещо лошо.Направо не знам.Нощем не мога да спя-имам чувството че изпадам в депресия.
Извинявам се ако съм ви натъжила, но на вас мога да споделя всичко.

# 176
Ели , наистина е неприятно това кървене , то ако не друго , най-малкото което прави е да ти изкарва акъла и постоянно да си в напрежение Rolling Eyes Дано скоро престане. А някакви лекарства пиеш ли , какво казва лекаря ти , на какво може да се дължи Rolling Eyes Hug

# 177
Честит празник на всички празнуващи днес-бъдете живи и здрави,и много много щастливи smile3525
Момичета,стискайте ми палци утре всичко да е наред на прегледа.Ще се отчета чак в петък сутринта

# 178
и аз зная за 20 седмичка и пола!
Денчо как те щипе това бебенче малко Laughing много яко искам и аз да го усетя вечееее!

Абе не знам дали ме щипе гадюхата  Joy ама си ме прерязва -пих но шпа дано отмине Praynig

# 179
Много ви мерси за пояснението за пола, имам още 5 седмици надежда за момче, ама ... тя и интуицията ми клонеше към момиче.

лелиии горката ти - стискам ти палци - изпъчи корема и дано някой се смили Hug

Общи условия

Активация на акаунт