Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 141
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Хриска, пия утрогестан по 6 хапа на ден и папаверин, мъжът ми ми бие прегнил и но-шпа.Нямам здраво място на дупето.Другата седмица сменяме утрогестана с магнерич.Силно се надявам да ми влияе по-добре от утрогестана.Та така хапчета-цяла шепа

# 181
Ели недей да се натъжаваш - нали бебчо е добре - имах една приятелка дето кърви през цялото време на бременността - черно кафява кръв - и роди живо и здраво бебе - просто почивай повече пий си хапчетата и всичко ще е наред Hug

# 182
Ели  Hug както ти е казала и Денчо , пий си хапчетата и си почивай повече Hug  И мисли положително , това също е важно Hug без черни мисли защото ги предаваш на бебо Hug

# 183
  • София
Ели, като се знам аз как се панирам при всяко зацапване... За съжаление единственото, което мога да направя е да ти дам морална подкрепа... Ако мога и с друго да съм ти от полза - само кажи!

# 184
Хот Лейди - пола е 100 % сигурен едва в 20 седмица - тогава тестисите спадат в коремната кухина и се виждат ясно - аз не знаех това, но се оказа, че именно по тестисите (е не по пениса, който може да се сбърка със сянка, привито отзад краче или пръстче) се определя мъжкия пол при бебоците newsm78 -  тестисите няма с какво да се збъркат Hug - обясниха ми го на ЖК.

Точно това се опитах и аз да обясня преди няколко теми, ама не хвана дикиш Laughing Полът го определят не толкова по наличието или липса на израстък на пишле. Дъщеря ми я видяха, че е момиче, защото й видяха половите органи, лабиите, които няма как да се видят при момченце. Simple Smile

Ели, стискам палци всичко да е наред. из форума бях чела за една майка, която си е имала зацапване до деветия месец, но това не й е попречило да си роди две здрави и хубави дечица. Дано и при теб всичко завърши безпроблемно Hug

# 185
  • София
Ели, стискам палци всичко да е наред и да е нещо, което да не е притеснително! Praynig Praynig Praynig
И аз допреди малко имах някакви ту тъпи, ту остри болки в корема, точно там, където е бебо и ми беше напрегнато, но като че ли поотшумяха, но това не пречи пак да ми е напрегнато Tired

# 186
  • София
Мишле - пи ли ношпа - на мен ми помага честно казано...

# 187
Здравейте и от мен,момичета!Да се запиша и аз за днес,ама много работа,много чудо...
Прочетох някъде мнението на Татко Барба и съм абсолютно съгласна с него,относно изследванията,само допълнително ни вгорчават живота.Ако има някакъв риск,тогава мисля,че е наложително да се правят!
Ели,не се притеснявай,всичко ще бъде наред и ти стискам палци! Hug
Ще имаме ли среща на Ариана? newsm78

# 188
  • София
Мишле - пи ли ношпа - на мен ми помага честно казано...
Сисок, нищо не съм пила, чакам да мине от само себе си. Praynig Сега се поуспокои, само от време на време ме резне за секунда и пак отшумява. Избягвам по принцип хапчетата, падам си малко мазохист, т.е. търпя на болка.
Не е нетърпимо, но е дискомфортно и ме държи в напрежение Tired

# 189
Ще имаме ли среща на Ариана? newsm78

И аз това исках да попитам  Joy

http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=342

за тези като нас които не знаят какъв точно е пола на детето им. а тези които го заят да проверят и да кажат вярно ли е Simple Smile
За първото дете ми е точна тази таблица, а за сега ще разбера на 4Д-то другата седмица... newsm10

# 190
  • русе
Здравейте.....голямо писане пада... #Crazy, докато погледна и....нова тема, браво!!И аз имах леки болежки ниско долу като да са яйчници, предписаха ми магнерич, който аз така и не започнах да пия - ден, два и ми мина....Иначе бебчето си мърда, много ясно му се видяха прешленчетата на гръбначния стълб, а сърчицето...направо ще изхвръкне:hearts05:!! И та тогава си говорихме с лекарката...тя ми препоръчва секцио, щото съм била дъртичка... newsm45, хайде бе! Какво ще кажете, колежки?

# 191
Ели почивай си мила и мисли как всичко ще е наред Hug

Teo как ще си дърта - я не я слушай твоята лекарка Naughty

За таблицата - за сина ми е вярна, сега ми се пада женско Praynig Praynig Praynig дай боже. В интерес на истината по всички таблици, по които съм гледала до сега, второто дете все излиза да е момиче. Много се надявам да не лъжат всички Grinning

# 192
Ели почивай си мила и мисли как всичко ще е наред Hug

Teo как ще си дърта - я не я слушай твоята лекарка Naughty

За таблицата - за сина ми е вярна, сега ми се пада женско Praynig Praynig Praynig дай боже. В интерес на истината по всички таблици, по които съм гледала до сега, второто дете все излиза да е момиче. Много се надявам да не лъжат всички Grinning

Интересното е че нашия бебо по всички таблици и начини за смятане излиза да е мъж а по тази жена ?!?! за това изках да разбера от вас как стоят нещата при вас

# 193
  • София
ТеО - как дърта бе - малеее - ще я убия тази твоята дофторка- тъкмо се примирих с възрастта си... Шегата настрана - моето доки ми каза, че ако бебо е застанал както трябва няма причини да раждам секцио... - не съм била чак толкова дърта, че заради това да го направи, нито пък диоптъра ми бил толкова голям... Стана въпрос за секцио заради страха ми от болка...

# 194
Тео честно казано никъде досега не съм прочела да има връзка м/у годините и раждането със секцио. Мисля си че нещо лекарката ти т.к. те премята , защото нали се сещаш ,ч е за секцио ще вземе повече парички , а и няма да се занимава дълго с теб , ще те резне за 10 минути и готово , не си е като нормалното раждане , където може да минат и часове Twisted Evil
Честно казано такива търговци са ми направо отвратителни  #Cussing out
Според мен естественото си е естествено , секцио само ако има медицински показания за това , не може току така да се режат хора Close

Общи условия

Активация на акаунт