Всеки излишен килограм топим не с вълшебна пръчка, а с Дюкан - 104 тема

• 45 871
  • 966
  •   1
Отговори
# 855
kati_7140 ,...снощи и тази сутрин бях в Бургас ...но бях ужасно заета до късно снощи ..иииииии после една дружка ме води на едно доста добро заведение в което се "тъпках " със страхотни риби ... и салати ... а днес след една служебна среща трябваше направо да се "изстрелям " за София защото тук трябваше да пристигна преди края на работния ден ...
аз се бях заканила да се видя във Врана с Наирянка ...и даже Вещи мислех да "проверя "...дали те посочените от нея ( в линийката и ) килца ...но във Варна кацнах във вторник в 22:00...ии направо беше неприлично да звъня ...а днес "прелетях " по магистралата покрай Пловдив ( дребничкото ми ситроенче днес направо го направих на ...ФЕРАРИ ... ама то издържа и се прояви като голям герой )

ПП. Но колкото и да се правя на герой ... умората си казва своето ..и сега след като "ометох" една огромна чиния "пържени" яйца с пушено филе ..корема ми тежи ... и мисля да го наместя на леглото

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 23:45 от Цоци

# 856

Здравейте,пиша и аз за да не ме забравите!! Нещо задържам за момента ,но все пак имам страхотен резултат за

месец и 20-дни. Grinning Grinning Grinning Отново ще помоля Вещи,когато е свободна да ме коригира в табличката на 78 кг. Поздрави на

момичетата от Добрич,дано още не са се отказали,че скоро не съм ги "чела" Peace

Да питам как ги правите тия кремчета с желатин,на мен нещо не ми се желират,а ги взех от сайта с рецепти!? Къде

бъркам не мога да разбера.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарна! Целувки на всички дюканки,без имена ,че сме много вече Hug Hug Hug

# 857
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Oooooooooo муцункииииииииииии!

Стигнах и аз по никое време ама фанах некой и друг мъж!  Flutter
Много богато менююю мммммммммм!

Ей и от мен една черпня - кой му пука че са извън сезона http://i231.photobucket.com/albums/ee252/a_p_v/Sexy_Guy_Santa_5-1.jpg

Настееееееее - много си убава бееееее -  Heart Eyes  bouquet.

Амери, честито  Hug завинаги да са си твои!

Кати, браво мила  Hug - страхотно усещане, нали?!   bouquet

Цоциииииииии    bouquet Hug  bouquet липсваше много. Честити минусчета, сигурна съм, че и утре ще са там  Heart Eyes.

Ори - изглеждаш зашеметително!   bouquet

Бичам въ брееееее!

И аз утре ще хуквам из провинции, та днес ша готвя торбата!

Цилувкиии!

# 858
  • Пловдив
Цоцииии

# 859
СПАМ
Само минавам да се обадя, че съм жива, здрава и не много режимна днес. Някой да ме цапне с нещо по главата, напълно си заслужавам  newsm61 smile3511 smile3514 smile3512 ама и кой ли ме караше да ги ям тия нережимности, сама съм си виновна. И линийката скоро няма да я променям явно ooooh! Утре съм само на пилешко ... и трици естествено.  Peace

Сигурна съм че има нови попълнения в Дюканската чета, така че  welcome
и съм още по-сигурна, че има много минусчета и на тях  smile3525

Отслабваща вечер ви пожелавам  Hug
Връщам се сега да ви чета  Whistling

# 860
Малеее, моля ви, помагайте!
Днес взе, че ми дойде! Sad 5 ден ударна съм, миналият месец, когато чаках да ми мине, за да почна режима, МЦ взе, че нещо се прецака и супер много ми закъсня! Та като ми свърши, след няколко дена почнах, но явно сега се оправя и ме изненада супер гадно! Аз се чудя при мойте кг защо само 200 гр. съм свалила от вчера! Twisted Evil
Кажете сега какво да правя: да продължа ли още 5 ударни дни, както си бях решила, или сега да мина на ПЗ и да правя 5/5, за да наваксвам с П дните? Или, не знам как ще бъде най-добре, помогнете! newsm78 Confused

# 861
  • Варна
Ето го върха на еуфорията ми... стана утре. Най-напред: честит прекрасен български празник

Следват два поздрава за рождени дни:

на Лора_1  newsm51 - с пожелание за късмет, здраве, любов и красота (и повече упорство)

и на моята мила мама, която днес става на 55 и  влиза (пак днес) в трета фаза.  smile3510

Сега, ако вече не сте разбрали всички, днес е и моят ден първи в четвърта фаза.
В резюме:
трета фаза протече в много асансьорен стил (с плюс до 5 килограма по Нова година). Влязох 59 килограма, а за всичките 180 дни не ги видях отново... Нека това не звучи стряскащо, защото като цяло се въртя около 60, но кантарът ми е механичен и мери както си иска.

Давам линкове на непреработени снимки - една от лятото на 2007 преди Дюкан и последната ми актуална от април.

1) http://images21.snimka.bg/004120874.jpg

2) http://images25.snimka.bg/005617890.jpg

За Насти и Ори -  Hug, хубавици.

Редактирам се, имам и от май: http://images25.snimka.bg/005654648.jpg Туйто.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 00:09 от dorchester

# 862
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дориииии, честит ти троен празник!

Страхотна си   bouquet

Честитки и на Лорка!   bouquet

# 863
Вещи .... за кои от всичките ми грехове тези дни ....са тези тигани ... ...че с "безвъглехидратния " ми мозък ... се чудя ...
а имам "набор" от грехове ....не е като да съм 'ангелче " ...

# 864
  • Пловдив
За всичко, ама най-вече дето не мина да се обадиш  Mr. Green

# 865
  • София
Честит празник и от мен   bouquet
Едно пиленце ми каза, че в петък вечер мъже разхвърляте тук и рекох да оплакна око  Shocked  Laughing

Дорчестър, промяната ти е невероятна  Hug Ори, перфектна си с тез дънки  Heart Eyes
Лелееее, кога ще доживея и аз да се хваля  Crazy Crazy Crazy Blush

Момичета, спокойна нощи весел уикенд   bouquet

# 866
  • Варна
То и във Варна само една Наирянка има...

Фарфалина, за цикъла нищо не мога да кажа, но на другия въпрос отговорът е да минаваш на 5/5 - според мен.

# 867
То и във Варна само една Наирянка има...

Фарфалина, за цикъла нищо не мога да кажа, но на другия въпрос отговорът е да минаваш на 5/5 - според мен.

Здравей,
аз го споменавам изрично, защото знам, че се задържа или се сваля много по малко преди и по време на МЦ. Искаше ми се по-дълга ударна, но има ли смисъл...? Искам поне отначало да сваля повече... Cry

# 868
Издивях за нещо сладко и си направих кисело мляко с малко степ малина, наистина стана страхотно плодово млекце.
Много хубави рецепти, утре ще пробвам някой десерт.  smile3508

# 869
Татитт, надявам се да си задържа кг, но съм сигурна, че щом стигнах до тук, ще успея и по-нататък  Embarassed
М/у другото, тези дни нали съм в МЦ, хапнах и пушена риба, та се бях отчаяла, че последните грамове ми се опъват  Mr. Green За капак се разболях, но всичко си дойде на мястото  Grinning
Ори, смятам да посетя софийската среща, та ще обсъдим положението  Hug До тогава, да го разкараш и ти това кило  Peace
Анди4ара,  nbirthday на детенце, да ви е живо и здраво   bouquet
Далка, честита ви годишнина с половинката  luvbed
Дорчестър, честит ти троен празник  newsm51
Wicked Angel,  smile3501 пълна промяна  Peace
Играчке, честита ти месечинка   bouquet
Цоциииии  Hug
 welcome на новите, много минуси и бъдете режимни  Peace
Да почерпя, със среднощен масаж http://images26.snimka.bg/005920206-big.jpg  Grinning

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 00:39 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт