ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема...

• 10 296
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
ssissi, честито момченце!. Гледам, че и прегледът е минал много добре, браво! Ще го видя и аз утре нашия татко дали няма да избяга  Laughing, ама засега има големимераци да ги види бебето.

# 61
Сиси, честит мъж мила  bouquet

Никози, убедена съм , че ако така ти отичат краката като моите няма да искаш да чуеш за токчета.И аз преди ходех все на 8-10см токчета..но..вече  е невъзможно.Дори ниски обувки ми пречат.Краката ми са се разширили и настрани..толкова са подути.Дори и боса като стъпвам в къщи ми става лошо..няма такова подуване..ужасно е. ooooh! Не,  не ям много солено.

# 62
Сев, не на ханш , корем , гърди и дупе.Краката и ръцете са ми същите newsm78

trixy, аз 8 #Crazy  Joy Близиките казват че не личат ама аз нали гледам кантара.

и аз така  Sad от 55 сега съм 63  #Crazy #Crazy #Crazy Обаче предния път качих всичко до 6-ми месец (разбирайте около 20кг  Joy ) и след това по 1 кг до края, така че се надявам и сега да е така  Wink
Тази вечер и аз съм при В.Димитрова да видим моята девойка още ли си е девойка  Wink

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 12:21 от EkaterinaM

# 63
EkaterinaM айде и на теб стискам палци, и ако разковничето при Димитрова е да искаш 3Д искай... поне да си осигуриш 30 минути с бебчо Hug

# 64
здравейте мамчета! Hug
Cappucino , ssissi- честити ви момченца newsm10
Sunny 77- на теб ,мила, честита ти девойка newsm51
mylili-  не се тревожи, ще се оправят нещата, само почивай повече и мисли позитивно Hug
Крисси много е  гадно така да ти се подуват краката. много ти съчувствам,  не може ли с нещо да се облекчи това състояние? newsm78
Severinka i gery_roz  желая ви приятни емоции на прегледите и дано да "не видите пишки" Joy
 желая ви приятен и спокоен ден Hug

# 65
   Криси,мила много е неприятно това усещане с краката,сигурно и мен ще ме споходи скоро.Първата бременност бях много зле,точно както ти казваш.Спях с един леген пълен с лед и вода до леглото и ставах периодично да си топвам краката.Това е малко трудно за изпълнение но много ми облекчаваше,само ледената вода ми беше спасението и от време на време лежах с крака опряни на стената и вдигнати нагоре,та да им намаля малко притока на кръв и да не оттичат толкова.
   Дано се оправиш,ама на мен тогава в жегата ми се засили проблема и сега очаквам да е пак същото.

# 66
Аз все още май не го усещам, но има време.

И аз все още не го усещам или не съм сигурна, че усещам бебчо. Дори се притеснявам на моменти дали е добре, мърда ли...

# 67
Много ви благодаря момичета Hug Нищо не помага..

Съни и при мен е така..само ледена вода ги оправя.Може пък този път да се разминеш мила Peace това с вдигането на стената довечера ще го пробвам.Не се бях сетила.Благодаря Hug  bouquet

Мисля да си донеса и в офиса едни джапанки и срам не срам да наминавам през банята за обилване със студена вода JoyТе колегите вчера като ми видяха краката и ми казаха да слагам джапанките.Луда съм била да се мъча с обувки Joy

Анджи днес е на амиоцинтеза.Нека и стискаме палци всичко да  е наред Praynig Hug

# 68

Анджи днес е на амиоцинтеза.Нека и стискаме палци всичко да  е наред Praynig Hug

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 69
Момичета кокичета, благодаря ви много Hug Hug Hug
Ето това, което казах че съм забравила Laughing: Напишете когато напълно е ясно къде, кога, какво за срещата - има вероятност да останем този уикенд в София и с удоволствие ще се присъединя към вас Hug
Стискам силно палци на Анджи Praynig Praynig Praynig Praynig дано всичко е на добрата страна, да премине успешно и да се радва на бременността си!
Трикси - готови сме с името - Александър- таткото така си му говори от началото дори Laughing

# 70
Andji имаш на всичките ни стиснатите палци и на ръчичките и на крачетата, че и на бебчовците, всичко да мине добре!

# 71
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Стискам всички палци,където ги имам всичко да е наред с Анджи  Praynig Praynig Praynig Миличка,пиши като свърши всичко,да знаем че си добре  Hug
Майлили, много ме натъжи това,което си писала.Но не го мисли сега,ако се наложи пък ще я изтърпиш гадната система и всичко ще се оправи!  Hug
Криси,преди  бях качила май най-много от всички - 8,9 кг. Сега от месец насам съм ги заковала на +10 и не мърдам,дано да не качам повече скоро,поне да ме настигнете.Мисля си че ще съм от тези,които качват основно в началото,дано и ти да си така.По голямата част бяха от спирането на цигарите и от прекратявяането на диетата,при теб не е ли нещо подобно?
Сев, Гери, приятна среща с бебчетата,да пишете после  Hug
Сигурно забравих някой,ама така е с моята затъпяла главица  Sad Момичетааааа по-зле става,няма такава разсеяност като моята  Sad
Хайде лек и ползотворен ден на всички,аз ще си довършвам курсовата работа,че утре ще предавам.И приключвам  Party

# 72
Andji, мила, всички сме с теб и се молим всичко да протече нормлано и безпроблемно   Praynig Praynig Praynig

Kpuccu
, защо не погледнеш продуктите на Scholl, нахвалиха ми едно кремче, което помагало при подути и уморени крака, както и при разширени вени. Аз още нямам оплаквания, но като се позатопли времето ще си взема нещо.

# 73
  • София
Ех, аз пак ви пиша от леглото. Когато почивам всичко е наред, дано контракциите да са били временно явление.
Съжалявам, че тъкмо имах възможност да се запозная с вас на живо и пак ще пропусна срещата. Нищо, важното е да сме живи и здрави, пък после ще бутаме заедно количките Hug

Анджи, стискам палци за вас с бебо. Всичко да мине леко и без проблеми, а бебочето да си е съвсем здравичко и да се успокоиш вече. Praynig

Сисилия, да не мислиш, че съм те забравила Naughty Първо реших да изчакам да ти мине изпита, а сега аз пак се тръшнах на легло....абе рано или късно ще се видим. Simple Smile И не си само ти забравана, аз вчера забравих да си оправя болничния лист  като ходих при доки и не си взех изследванията ooooh! Утре нали пак ще ходя, ще гледам да свърша всичко.

Криси, и моите крака бързо се подуват, направо кокалчетата на глезена не се виждат. Само вдигане на високо и хладен душ помага. Ако изследването на урината ти е ОК значи всичко е наред, просто при някои жени се получава.

Честито за новите розови и сини гащи Peace

# 74
  • София
Анджи,  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт