Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На 7-ми ден ли е овулацията ми и нормално ли е?
Как могат да се определят вероятните дни на овулация?
Какви фактори могат да повлияят на менструалния цикъл?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На 7-ми ден ли е овулацията ми и нормално ли е?
Овулацията обикновено се случва около 14-ия ден от менструалния цикъл, особено при жени с 28-дневен цикъл. Когато някой каже, че овулацията му е на 7-ми ден, това може да показва ранна овулация. Това не е често срещано и медицински не се счита за нормално. Препоръчително е да потърсите съвет от специалист, за да установите причините за този феномен.
-
Как могат да се определят вероятните дни на овулация?
Вероятните дни на овулация могат да бъдат определени чрез проследяване на овулацията, която обикновено настъпва 14 дни преди следващата менструация. Много жени наблюдават този процес чрез промени в телесната температура и вагиналната слуз, която става по-разтеглива около времето на овулация. Тъй като сперматозоидите могат да оцелеят в тялото на жената до 5 дни, сексът преди овулацията също може да доведе до бременност.
-
Какви фактори могат да повлияят на менструалния цикъл?
-
Какви симптоми могат да показват бременност?
-
Какво да правя, ако менструацията ми дойде по-рано от очакваното?

и не умишлено - този месец бях спряла да мисля усилено за забременяване.... а в началото на мин седмица се започна с едно подуване на гърди...болки ниско долу....и тогава се замислих,че е възможно и днес хоп - изненада на 22 ден - менструация
Както се казва от твоите уста в божиите уши...Прекрасно е, че можем да си говорим помежду си за тези неща!!Ами то са си вълнения...
Аз също от сърце и душа ти пожелавам 2 чертички най-скоро!!!