Абитуриенски бал 17

• 37 864
  • 693
  •   1
Отговори
# 165
  • ВАРНА
kaSsisS , голяма сладурана си  bouquet

# 166
# 167
МомичетаааSimple Smile

Ето какво сътворих днес.
Прическа, вежди, грим... и маникюр,
но него не съм го снимала Mr. Green

На живо сенките са доста по-наситени.

Цък
, цък, цък, цък и цъъъъък.

п.п. Това е issues, която се чудеше какъв грим и прическа ще й отиват. Мацката с червената рокля.

# 168
  • София
Момичетааа:)

Ето какво сътворих днес.
Прическа, вежди, грим... и маникюр,
но него не съм го снимала Mr. Green

На живо сенките са доста по-наситени.

Цък
, цък, цък, цък и цъъъъък.

п.п. Това е issues, която се чудеше какъв грим и прическа ще й отиват. Мацката с червената рокля.

Mного хубав грим ама защо ми се струва, че има разлика в цвета на лицето и шията. Сякаш фдт й е тъмен. Иначе много ми харесва как си й сложила сенките. Peace

# 169
Да, има разлика. Лицето й като цяло беше по-тъмно.
Понеже не я гримирах с роклята й обясних как да си
нанесе ФДТ след като я облече, за да не я изцапа.

# 170
Следи, и аз мисля, че на тези снимки изглеждам доста по-голяма. Не ми харесват много много, ама толкова има Simple Smile А ти си страшна мацка. Излъчваш много страст и сексапил Simple Smile
Славче, всички целуват знамето Simple Smile Пускат "Клетва"- Щурците ии целуваме Simple Smile

# 171
illy  искам ти очичките Simple Smile

всички сте страшно хубави и сте големи сладури ...мн ви се радвам  Mr. Green ей сега ще ви покажа днес какво си купих и някои снимки от бала които не съм ги показала  ooooh!

//после ще разглдам повече снимките,че мие малко с тази мишка която съм сега и мн се бавя

# 172
Теди пак да кажа че роклята ти седи супер,и че си много секси.Ти си знаеш,че те харесвам,да не ставам вече скучна. Blush Каква ще е прическата за бала,че забравих?

Анче сенките са страхотни просто...жалко че не съм от София да ти досаждам. Mr. Green Но много й се различава тенът на тялото и на лицето.....п.с. Сега видях какво си писала по тоя повод.

# 173
  • София
kaSsisS много си чаровна Flutter Хареса ми една рокля на съученичката ти-цикламената,късичката на русото момиче Embarassed
Имаш ли представа от къде й е Rolling Eyes Ох,какво ли питам най-вероятно е от Шумен Cry Ако някой е виждал такъв модел да свирка моля ви Praynig от доста време търся такава,но не намирам Cry или са някакви материи,които хич не ми допадат и не стоят хубаво Confused
just_smile_ много си красива и елегантна,много ми хареса  bouquet

# 174
miss_13 Благодаря  Hug Hug това беше и моята цел  Party

аз чакам още да се качат някои снимки и някоя от личен архив ще кача хаха

//ааа една от моето даскало е бременна ,ама доиде на бала

# 175
# 176
  • София

Вторите обеци висящите от какъв метал са?

# 177
сребърни Laughing

# 178
# 179
  • София
Супер, а от София ли са? И ако да, откъде  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт