Абитуриенски бал 17

• 37 867
  • 693
  •   1
Отговори
# 510
По БТВ дават абитуриентския бал на Пламена от Мюзик Айдъл. Mr. Green
Роклята е хубава, но това недоразумение отзад - ужас! Панделка ли е, какво ли е... Laughing

Шлейф е май.. и аз много го загледах Shocked Laughing

# 511
Роклята е хубава, но това недоразумение отзад - ужас! Панделка ли е, какво ли е... Laughing

Шлейф е май.. и аз много го загледах Shocked Laughing
По-скоро е панделка Rolling Eyes Някак си много не ми допада тази рокля  Rolling Eyes 

П.С Много ви благодаря за комплиментите, момичета  Embarassed

# 512
Вчера на бях на бала на моето училище.
По средата на  цялата галимация и дандания се зададе един огрооооооооомен автобус, от който слезе цял клас! Убиха рибата, в този момент никой не гледаше джиповете и колите  Crazy

# 513
случайно някои да има снимки,че аз видях еднаа в дир-а,но не се виждаше много добре

# 514
случайно някои да има снимки,че аз видях еднаа в дир-а,но не се виждаше много добре

Тази ли си видяла? Вижда се горе долу...

Отзад целият гръб е гол, вижда се отстрани. Хубава е, ама тая панделка...по-малка да беше поне!

# 515

ПРОСТО УНИКАЛНА АБИТУРИЕНТКА!БРАВО,БРАВО!!!!!!!!МНОГО СИ КРАСИВА   bouquet

# 516

Мерси много на всички за комплиментите Embarassed

# 517
Plamenа изобщо не ми харесва, ама изобщо

# 518

И аз очаквах повече..за кандидат за музикален идол на България не беше нещо особено Confused

# 519
За мен Пламена винаги е била грозна. Има хубав глас и тяло,но лицето....
А с тая финтифлюшка отзад...

# 520

И аз очаквах повече..за кандидат за музикален идол на България не беше нещо особено Confused
Нищо особено ли ,че тя си е жива трагедия с тая панделка отзад и проскубаната коса.Постарала се е да изглежда като циркаджийка. smile3532 smile3501
Ако беше избрала нещо по-семпло,като на libellen или което и да е момиче в тази тема,щеше да прилича на абитуриентка.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 22:55 от moonbeam

# 521
хей,moonbeam, благодаря ти за комплимента. И аз днес видях роклята по бтв и мога да кажа, че единственото нещо, което ми хареса в нея беше цялостно голият гръб-като почнем от цвета и завършим с панделката: не ми харесаха. Иначе аз Пламена я уважавам само заради името,защото сме с едно и също,ама тя и ударението ми орезили. Тъкмо бях научила хората да ми казват ПлАмена, и тя пак-ПламЕна  ooooh!
А момичета, какво стана,някой ще прави ли тема,в която да обединим всички албуми от баловете ни?

# 522
        Лелеее сега я виждам Пламена  Sick отврат.

И ICE_89 не се е показала още или греша  newsm78

# 523
И моя бал мина....беше страхотно но свърши много бързо  Cry   за сметка на това обаче имам мноого снимки...ето ви няколко
http://img137.imageshack.us/img137/3170/p5240122bh1.jpg - с братовчед ми пред блока

Много си сладка.
Охххх,братовчеда Flutter
С другият младеж дето сте на снимката с тримата кавалери имат ли родствена връзка?
Че много си приличат Rolling Eyes

# 524
това за албума е мн-добра идея Wink всеки да прат Praynigи снимка на този който ще прави темата 

Общи условия

Активация на акаунт