Плода на любовта през НОЕМВРИ ще покажа на света!

• 11 210
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Попово
 Hug Hug Heart Eyes случва се  Simple Smile

# 91
Да се изкажа и аз за разходките , м  Sunglasses
И аз съм на мнение , че когато времето позволява може да се изскарва бебо на вън , само да няма вятър , мъгла  а дори и да няма слънце пак е хубаво да е навън. Аз като знам  с Цвети как кръстосвахме улиците по цял ден  , ама тя ми е пролетно бебе , сега няма да е чак така , но пак живот и здраве когато времето позволява ще сме на линия Laughing

Пепена и аз съм останала с впечатление че днес си на лекар и като видях че си писала бързам да влизам да чета ooooh!

# 92
Пепена, все се каня да ти кажа, че ти се възхищавам за това, че чакаш още едно бебче толкова скоро след второто ти детенце  Peace Браво за куража!А мацка ли искаш?

# 93
Мария честито ти момченце Hug
Леле много мъже през ноември Grinning

# 94
Софито днес хич не се е записала Rolling Eyes Heart Eyes
Софито много спи  Rolling Eyes Закарах детето на у-ще, хвърлих един поглед във форума и се катурнах в леглото Mr. Green
Тонеса, поздравления за добрите резултати и от мен  thumbsup
Мария, честито  stork-boy
Моят син е роден на 26.10.99г., и ние като Лайтблу от 20 ден бяхме нон-стоп по улиците, стига да не вали, да няма силен вятър, мъгла или много ниски температури. Калявах го на отворен прозорец определен брой минути и му топях крачката във все по-хладка вода и стана нинджа  running

# 95
Леле много мъже през ноември Grinning
според мен, просто мацките още не са се показали - сигурно ги е срам  newsm56

# 96
  • София
хриси, как ще е тайна морето???? аз само каня който иска да идва, че сме харесали един апартамент в някакво курортно селище до Сл. Бряг и има място за 6 души май. Та който има желание за през уик-ендите еле за повечко заповядайте. А теб задължително ще те чакам поне да опънем коремите на плажа  Laughing

Мария, честити сини гащи и на теб!!!

Аз все си мисля, че вече трябва да дойде време на момите....а те не идват, само мъжоря скорпиони ще има тази година май  Mr. Green

Моят корем също прилича на преяло шкембе в по-широките дрешки, но съм си купила една червена туника и тук вече си имам бременно коремче. Мен само ме заглеждат още явно не са 100% сигурни дали съм или само пълнея.

Вярно е, че в момента се води голяма борба за място, като получа позив за WC тичам на секундата, че така ме заболяват бъбреци, яйчници че нямам думи...

# 97
Вале да не би да ходите в Равда  Rolling Eyes Поне за друго около С. бряг не се сещам  Rolling Eyes
аз в интерес на истината хич не си падам по северното ни Черноморие , много ми е пренаселено вече , направо е ужасТ а аз не обичам такава блъсканица CrazyВ С. бряг ходим с милото само на разходка , ей така да се нагледам на хубави хотелчета и ми е кеф да се разхождам из уличките с атракциите Laughing Иначе неие все си ходим по на юг  Laughing Черноморец ми е едно от любимите места за почивка Laughing

# 98
  • Попово
lightblue, всичко искам само да е здраво и умно като мен  Flutter  Joy
ето нещо интересно за четене http://www.myfelicitas.com/clientmain/clientmain.htm

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 13:54 от pepena

# 99
Мария, честито ти син, да ти се роди жив и здрав!

Да ви се оплача, мен от няколко дни направо адско главоболие ме гони от сутринта , направо newsm45. На работата от няколко седмици е голямо напрежение и явно това ми се отразява, но ако стреса продължава си взимам някой друг ден отпуска. Добре че е този форум та отвреме на време разпускам и се зареждам с положителни емоции.  bouquet

# 100
Пепена, рабирам те, аз също все така отговарях като ме питаха за пола.Наистина нямах предпочитания, само да са здрави дечицата  Peace А че ще е умно като теб, съмнение няма  Simple Smile

# 101
Вита,виж нещо полезно,
Главоболието
Доста често срещано неразположение през целия период на бременността, най-често в началото и в края й. Причините могат да бъдат: стрес, недостатъчно количество сън, високо или ниско кръвно налягане, ниско ниво на кръвната захар, глад, преумора. Хубавата новина за страдащите от мигрена е, че през бременността нейната честота и интензивност най-вероятно ще намалеят.
Как може да се облекчи състоянието?
избягвай консумацията на фъстъци, шоколад, кафе, мляко, алкохол, цигари;
почивай по-често;
прави леки упражнения всеки ден;
храни се балансирано;
старай се да провокираш повече позитивни емоции чрез извършване на любими дейности или среща с приятни за теб хора, слушай спокойна музика, която да те отпусне, отиди на масаж, възползвай се от някое леко и забавно четиво.

# 102
  • София
Ей ме пак  Wink Продължава да ме боли коремчето и крачето високо горе, още не ми е минало след падането. Май ще трябва вече повече да си почивам, ама шило в торба стои ли.
Честито на Мария за синьото щъркелче  Hug

# 103
Софииии как може толкоз много да спиш бре  Crazy Бравос на теб , направо си ти завиждам ама много Mr. Green Искам и аз вече съъъън до късно , писна ми да ставам в 7  Crossing Arms

Тинка ти кога отиваш при док , гледам че си на балкона Heart Eyes

# 104
  • София

Тинка ти кога отиваш при док , гледам че си на балкона Heart Eyes
Утре Хрисе. Ама може и вечерта да отида,че милото да ме откара Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт