Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за рентгеновите снимки по време на бременност?
Какво е мнението за използването на кремове против стрии по време на бременност?
Какво е мнението за приемането на лекарства като No-shpa по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за рентгеновите снимки по време на бременност?
Мнението за рентгеновите снимки по време на бременност е разделено. В първите 1-2 месеца, когато се формира органите, рентгенът се счита за опасен. По-късно, при извънредни ситуации, те могат да бъдат направени, но обикновено се избягват. Стоматолозите вземат предвид бременността и ако е необходимо могат да направят снимка с предпазна жилетка.
-
Какво е мнението за използването на кремове против стрии по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на лекарства като No-shpa по време на бременност?
-
Какво е мнението за увеличаването на размера на краката по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?

Та ми казаха да отида за другия БХС към 16 седмица ама аз мисля да не ходя.

Рентгеновите снимки(на зъб) какво увреждат на бебето?
Аз рових в нет, но намерих само че можело да се роди с увреждания
В събота съм на лекар и ще питам, но вече се изнервих от мислене, дали да си направя 2 снимки или не 
Боли ме постоянно.
Тук(в САЩ) не изписват нищо за пиене и ми казаха само да си лежа. Било нормално от брменността да не се натоварвам и няма проблем. Аз вече се примирих. Лошото е, че не мога да се разходя даже 

При мен намаля, но пак съм зле.

Спокойствие и само спокойствие.