Плода на любовта през НОЕМВРИ ще покажа на света!

• 11 266
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Ние сме на преглед на 29 и вече почва да ме обзема ужас.

Ани защо ужас бе мила newsm78 недей така Naughty

Айде Рози бягай да разпускаш Grinning

# 211
Ами Тонеса нали знаеш онова напрежение дали всичко е наред с бебето...и колкото повече наближава прегледа ми става по-нервно, дано и този път доки каже, че всичко е ок.

# 212
Ани, напълно ти разбирам притеснението.
Май всички сме така.
Аз не съм ви изчела още, извинявам се на всички, които ще пренебрегна.
Но бързам да пиша, че малко се притесних от кръвните ми резултати.
Изследвах се за токсоплазмоза, защото си имам две котки. Резултата ми е отрицателен и по двата показателя - нови и стари антитела.
А толкова разчитах, че вече съм я минала.
Иначе съм доволна от хемоглобина ми - 135, а аз съм вегетарианка. Не помня кои мами още бяха като мен, но явно не месото ни държи силна кръвчицата.

Тонеса, аз да полюбопитствам - ти на почивка ли пак, че цяла седмица ще те няма?

# 213
Тонеса, аз да полюбопитствам - ти на почивка ли пак, че цяла седмица ще те няма?

Ами полюбопитствай малко то няма лошо - ще погостувам на майка ми малко - хем аз да си почина, хем тя да се порадва малко на внучето, че с нея много рядко се виждаме Grinning така че може да се каже че отивам на почивка Wink

# 214
Здравейте момичета!

tonesa благодаря за кафенцето, добре ми се отрази  Wink

tinkatink    hahaha аз съм все така сам самичка по цяла нощ във форума. Вие си спите сладко, а аз си вися на балкона. Няма с кой 2 думи да разменя  Crossing Arms

мадам за рентгенова снимка пусках на търсачката и доста четох, но там пише само увреждания и нищо повече  Sad От всичко написано тук, общо взето схванах за какво става дума. Утре ще съм съвсем наясно по въпроса.

За сънищата мисля че съм шампион по сънуване.  Crazy Аз и преди много сънувах, но откакто забременях рядко пропускам нощ. Разбира се все ужаси  #2gunfire

За гаденето не помня коя мама писа. Ами аз вече се чудя дали до края ще е все така  Sick Постоянно ми се гади, а вчера даже и ...  Sick Уж внимавам какво ям и по колко, но вчера не се опазих и замина  Sad

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 17:07 от Yuliya2008

# 215
Май няма да мога да изчакам Пепена - стискам палци всичко да е наред Praynig
Отивам да стягам багаж и само хубави новини докато ме няма ей Peace

Целувки на всички Heart Eyes

# 216
Май няма да мога да изчакам Пепена - стискам палци всичко да е наред Praynig
Отивам да стягам багаж и само хубави новини докато ме няма ей Peace

Целувки на всички Heart Eyes
Айде приятна ти почивка Heart Eyes

# 217
  • София
Момичета, честно казано се поуспокоих за БХС-то, благодаря ви за подкрепата Hug АЗ след като се прибрах съм легнала да спя, та до сега Simple Smile
Тонеска, приятен уикенд Hug
Розичка, Ladybaby, Hriska и т.н. благодяря за подкрепата Hug Heart Eyes

# 218
  • София
Eй ме пак тук, теглих една на всички и приключвам. Купих си телефон  Crazy - това го планувам от половин година, но все се замотвам, та сега се почерпих по случай утрешния рожден ден на милото.
Тинка, браво за добрите новини  Hug
Тонеса, приятно ти гостуване у майка ти  Grinning
Хриска, да ти пратим китайско по куриер  Wink

# 219
tinkatink ,браво за резултатите Hug
Мале такива филми си правя нощем, че не е истина.Като му разказвам на мъжо и той #Crazy
Охо и цицорки си имам.Днес даже ги обзаведох с нов сутиен Joy.Викам на жената 85С, а тя бая ме позагледа и вика "Вие май не сте вече за С размер"И ми даде чашка Д.Направо се опулих Shocked
Ха честито и за телефончето Laughing

# 220
  • София
tinkatink ,браво за резултатите Hug
Мале такива филми си правя нощем, че не е истина.Като му разказвам на мъжо и той #Crazy
Охо и цицорки си имам.Днес даже ги обзаведох с нов сутиен Joy.Викам на жената 85С, а тя бая ме позагледа и вика "Вие май не сте вече за С размер"И ми даде чашка Д.Направо се опулих Shocked
Ха честито и за телефончето Laughing
Ели Hug, а представяш ли си аз преди бях 70д, сега съм 75Е Shocked
А за сънищата и аз съм така - такива неща сънувам, пълни глупости Crazy
Честито телефонче Hug

# 221
tinkatink пропуснах да те поздравя за резултатите  Hug  bouquet
хич не се сещам  Blush даже вчера пропуснах да честитя сините гащи на хана  Blush  bouquet

Hot_Lady честит тел и от мен  Hug

# 222
И аз съм си доволна от мойте цицки Mr. Green От преди най- малкия сутиен ми беше голям Crazy Сега съм с чашка "С" и съм си супер доволна.Ама знам че ще е временно или поне докато кърмя (живот  и здраве да имам кърма).
Момичета някоя от вас има ли вече коластра- аз май имам (капва ми от време на време) и миналия път имах по това време.

# 223
  • Попово
искам розов щъркел Балев рече и тсече- "Тоз' път е мома " stork-girl

# 224
ladybebi   Naughty нямам.

Много ме болят гърдите и особено зърната  ooooh!  За размер не искам да говоря с вас- само ме комплексирате  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт