АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 667
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Марго, да ти е жив и здрав малкият юнак!
Радвам се, че всичко е минало така добре! Наслаждавай се  Hug

# 76
Добро утро от мен.

Мадонка леко раждане и здраво бебче.  Hug

Мама Марго звучиш бодро. Радвам се че пътуването е минало спокойно. Продължавай да разказваш как е там. Hug Честит ти рожденник!

# 77
Мадонке, леко раждане и ще те мислиме и чакаме.  Peace  Hug
Марго, много се радвам за вас. Пожелавам ви късмет и щастие.  Hug И честит празник   bouquet. Пожелавам на Ники да расте здрав, силен и щастлив   bouquet.
Vst_80, как е майка ти? Поуспокои ли се малко? Пожелавам ти и на теб много сили и бързо възстановяване  Hug.

Ей,момичета сега се намазах с онуй чудо на Гарние-ролончето против целулит.Уж да взимам мерки да се разкрасявам за лятото  Mr. Green .Ама така ми пламнаха яко баджаците и дупарата,че чак ме боли   Crazy  Дори се замислям ,дали да не вляза да го измия туй мазило.....,то бива ,бива "трай бабо за хубост",ама чак пък толкова...... newsm78
Миленка, точно такъв трябва да е ефектът. Трябва да почервенееш и да се загрееш.  Peace Аз пък започнах цяла програма, с масажи. В събота направих първия и сега целите ми бедра са в синки, защото беше яко мачкане с вендузи. Но, поне мацката каза, че нямам много и бързо ще го преборя  Laughing.
Приятен ден!  Heart Eyes

# 78
  • София
Привет!
МаргоHug добре дошла! Много щастие на канадска земя!  Hug Laughing Heart Eyes Честит рожден ден на Ники! Да е здрав, усмихнат и много да ви радва!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Ммилена, мислех да питам точно дали някой го е ползвал, че ми го похвалиха в един магазин, ама то е ясно, че те си рекламират стоката  Laughing ТЗа паренето и болката - това щях да пиша и аз, дето Ади е писала Peace Искам и аз целутрон, масажи и вендузи Crossing Arms Ама верно боли.  Confused Харесах си и оня уред, дето показаха в МА.  Whistling
Сега видях, че и alexsb има рд денс. Тя отдавна не пише, но все пак - честит да й е!   bouquet Grinning

# 79
  • гр.София
 Мама Марго,ти ме разплака направо! Радвам се,че сте щастливи. Честит празник на Ники,да ви е жив и здрав!

Колко струва мазилото на Гарние,че аз съм се приготвила да си поръчам на Avon?

# 80
  • София
  Колко струва мазилото на Гарние,че аз съм се приготвила да си поръчам на Avon?
на мен ми казаха около 20лв за 50мл
но Милена ще каже точно колко е

# 81
  • гр.София
 Мерси,Елвинг. Ейвъна е 30-тина лв. и му чакат някакво намаление. Но наистина-има значение и колич-вото. Остава да има и ефект Simple Smile

# 82
[b]Мама Марго[/b], да ти е жив и здрав рожденника! bouquet Надявам се да сте много щастливи на нова земя, особено сред близки и доброжелателни хора, с каквито явно сте заобиколени. Мои съседи заминаваха преди 10 години и като описваш се сетих за тях как ли са ? Тяхното момиченце Ана - Мария беше много щура и забавна, дано и те са добре.
 Вчера бяхме с Цветан отново в Младост в един детски клуб, но така и не остана време да влезем вътре, защото се залепи на пясъчника пълен с играчки. Държа се доста добре, щом успяхме с една майка от ноемврийките да си побъбрим и нямаше инциденти. Направо съм много радостна, другата седмица съм пак там, но до детския център има и фризьорски салон, та мисля да се възползвам от услугите, но ще взема и тати, за да наглежда палавника Цветан. Laughing
 На болните, да оздравяват бързо!
А да ви споделя, че освен да чакам класирането за яслата на 01.07, тази седмица подавам и документи за кандидатстване за баткото, въобще у нас е една еуфория...не е за описване. Дано края е положителен и да се черпим. cheers
Хубава седмица на всички!

# 83
  • София
За целулит една приятелка ми препоръча да масажирам проблемните зони с чист мед, като го редувам с утайка от кафе. Живот и здраве като родя започвам  Flutter

# 84
  • София
За целулит една приятелка ми препоръча да масажирам проблемните зони с чист мед, като го редувам с утайка от кафе. Живот и здраве като родя започвам  Flutter
за меда не знаех
но другото съм го правила - по-точно с нес-кафе, банята ставаше ужасна  Crazy има ефект, но трябва да не спира човек да го прави
както с всяко нещо  Simple Smile

# 85
Привет и от мен  Hug
Гледам за целулит си говорите  Laughing,ами аз съм слаба,но въпреки това си имам целулит  Sad,ще трябва и аз да започна да се мажа,пък дано да има ефект  Peace
Марго,радвам се,че всичко е минало нормално и сте щастливи в Канада  Hug Peace и да ти е жив и здрав рожденника   bouquet
Мадонка, леко раждане и от мен и скоро ще чакаме хубавата госпожица да се появи  Heart Eyes
Мимс,оздравя ли Вики,а вие как си изкарахте?
Ние днес сме на РД от 18 часа,а Даяна като е заспала в 12 часа и още не се е събудила  Rolling Eyes,явно събира сили за купона   Joy Joy
Сега ще кача малко снимки в албумчето,да си ни припомните как изглеждаме  hahaha

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 15:34 от miss_74

# 86
МамаМарго, много бодро звучи написано от теб, дано да е все така Hug Честит празник на Ники, да е жив и здрав, дано се адаптира бързо, че за него май ще е най-трудно Peace Hug
Мадонка, леко и безпроблемно раждане Peace
Siren късмет с кандидатстванията Hug
И Деница е с два пробили зъба и по чудо няма ни Т, ни сополи Grinning

# 87
  • София

И Деница е с два пробили зъба и по чудо няма ни Т, ни сополи Grinning

Laughing Честити зъбчета

ЧРД на Ники ! Да расте разумен , здрав, щастлив и да се климатизира бързо на новата земя Hug

Сирен стискам ви палци

Все си мисля, че не съм за тест, а и вирус се надявам да не е .... днес вече хапнах по- добре

Мадонка чакам с нетърпение да се разпишеш пак Hug

# 88
  • София
Ще изчакам да кажете, кое точно има ефект срещу целулита,  Peace миналата година използвах на Нивеа душ-гел с масажор, но не мисля,

че имаше особен ефект

# 89
  • София
Какво ще правите на 01.06 ? От 11ч ще има нещо в зоопарка, а от 17 в Южния...вие какво ще праваите с мушмуроците?

Общи условия

Активация на акаунт