Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 097
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всичките ни дечица!!!
Да са живи и здрави и много, много щастливи!!!

Агли стискаме палци и чакаме вести миличка - леко и бързо да мине и да гушкаш малката красавица!!!   bouquet

mili.m голяма браво на твоето детенце!!! Страхотен резултат!!! Дай боже всекиму такава радост!!!

На всички ви  Hug Hug Hug

# 121
  • София
Девойки и кво сега?Децата като са във ваканция вече не преустановяваме писането нали?

# 122
Не в никакъв случай не преустановяваме писането.Заела съм се да разчиствам бюрото на моя синковец.Ако знаете с какво удоволствие го правя.

# 123
  • София
Моят сам си разчисти нещата.Е под натиска на баща си естествено и с негова помощ донякъде.

# 124
Мързи го да гледа нашия.Дай му само да играе на компютъра.Сега го изгоних в хола да чете книга.Аз разчиствам,а той ми казва ,че си знаел да чете и играе на компютъра.

# 125
Моя пък още дори не е закусвал, майстори нещо, то това му е стихията. Навсякъде има кабели, жички, бурмички, гайки......изобщо ужасно му е в бюрото . Стаята му е на горния етаж/живеем в къща/, там  е неговото царство, никой не ходи горе да го притеснява. Както ви казах, нашето тържество е в четвъртък, децата подготвят шоу тип "Комиците", а моя хубостник ще е фокусника Ненчо.  Направо е побъркан на тази тема, постоянно чете книги , дори сега специално за тържеството ме изнуди да купим от и-бей фокуснически рингове. За щастие дойдоха тъкмо навреме от Щатите и той е на седмото небе.

# 126
Мързи го да гледа нашия.Дай му само да играе на компютъра.Сега го изгоних в хола да чете книга.Аз разчиствам,а той ми казва ,че си знаел да чете и играе на компютъра.

Мхммммм същата картинка и у нас.
Е вчера си разтреби бюрото отвътре /крайно време беше - какво чудо извади отвътре не е истина  ooooh! Tired/ - остана днес да подреди и отгоре.
Аз го натискам да решава задачи, защото няма вече никакво време, но...... какво прави и как ....
Изумена съм как за няколко седмици можеш да изкараш два коренно различни резултата по математика.
Вече само стискам палци да е в кондиция на предстоящите изпити, защото явно при него и знанията не са определящи ooooh!
А е толкова важно Praynig

# 127
Здравейте Дами,
Честита ваканция. Нахлувам в темата ви, за да разпитам за пресните ви спомени за тестовете /дъщеря ми завърши трети клас и аз насочих вече мисълта си за следващата година Wink/. С две думи:
- лесни ли бяха тестовете?
- подготвяли ли са се децата допълнително по някакъв начин или е било достатъчно усвояването на материала от учебниците?
- ако сте ползвали допълнителни помагала, какви?
Със сигурност вече сте го обсъждали, но като видях епистоларното ви наследство ме домързя да ровя Sick

# 128
Здравей solaris по всеобщо мнение тестовете са били меко казано лесни. Това съвсем не пречи на някои отявлени блейки да сбъркат тук там естествено.
Не сме се подготвяли допълнително - бях купила едни книжки на издателство Скорпио с примерни тестове и от там чат пат решаваше по някой тест. Разбирай не повече от два теста и то само по БЕЛ и ЧП и ЧО. По математика не сме решавали изобщо, защото смятах, че е достатъчна подготовката му от курсовете, на които така и така ходи.
Ако дъщеря ти си е будно и ученолюбиво детенце изобщо няма от какво да се притесняваш Peace

# 129
Соларис не бързай да купуваш книжки с тестове.В началото на учебната година госпожата ни събра пари и купиха на Просвета-тестовете.Само по тях се готви сина,нищо допълнително.
Така че сигурно и на вас ще кажат ,като почнете 4 клас.

# 130
  • Canada
За някои ваканция, за други - още не. Чета ви отстрани и се радвам на успехите на децата ви. Да са ви все така ученолюбиви!
При нас последните седмици направо ще побъркат децата - тестове, изпити, презентации... лудницата е пълна. Тази седмица, в рамките на 3-4 дни, всяко дете от класа на Деси ще прави нещо като презентация на тема "Стедновековие" - измислят си герб (правят го от картон, оцветяват и обшиват) + измислят история за живота на въображаем герой (те влизат в ролята), който пресъздават, като непремено трябва да включат и разказ за историята на герба и какво означават символите и цветовете по него. Деси е решила да се представи за лейди Лора, 3-та дъщеря на някакъв си лорд. Доста интересна история е измислила и в комбинация с тематичната рокля (за късмет роклята й от миналия Хелоуин е точно в стил средновековие) и огромен герб, се надявам да се хареса. Единственият й проблем е, че е много притеснителна и трудно говори пред хора.
Агли, стискам палци раждането да мине бързо и лесно и те чакаме да разказваш Hug
Момичета, а когато децата ви са във ваканция, сами ли се гледат?

# 131
Момичета привет  Hug
Нещо май ви поизоставих, ама нямам много време за компа, а и днес имам някакво хранително натравяне и особено преди обед бях ужасно зле  Cry Даже не можах да заведа Бети на последния и урок по керамика и тя е много разочарована. Ще имат пауза чак до октомври, а тя имаше някои недовършени неща.

Гледам, че много списъци сте пуснали. Браво на вас и много благодаря   bouquet
Нещо не ми допадат заглавията и май Бети ще чете каквото и харесва. Сега чете Емил от Льонеберя и Нарния  Simple Smile Тя не чете, не чете, ама като почне по две- три едновременно  Simple Smile

solaris, наистина няма място за притеснение. Тестовете са супер лесни и дете, което си е учило добре през годината и няма пропуски ще се справи чудесно.
Аз на моята бях и купила една голяма книга с тестове на Просвета по съвет на госпожата ни. Но така и не ги е направила всичките, защото са много. Но много ми харесаха, а и няма лошо детето да си се упражнява, затова бих ти я препоръчала. Даже мисля през ваканцията да си ги донаправи, че тъкмо да не забравя наученото.

Ето това е

Sneji, за  пореден път се убеждавам, че да си ученик на запад може да бъде много забавно. Вярвам, че щерката ти ще бъде една прекрасна лейди  Hug

# 132
Благодаря на всички   bouquet
Не съм се юрнала да купувам нищо от сега, но реших да попитам, защото все още спомените ви са пресни.

# 133
  • с/у ОколоМръсТното
телеграфно  Blush:
1. Соларис, споко. Ниво на тестовете - 4-ка. Никакви тестове не е решавала моята през годината.
2. Летка - все още не съм публикувала нашия списък, но не съм те забравила.
3. Снежи - много хубаво учат вашите деца.
За сега моята се гледа сама у дома.
4. Много бач.  Tired  Crazy
Чао, целувки  Hug

# 134
Здравейте и от мен Hug
Завърнахме се от Египет. Изкарахме страхотно. Върнахме се с много тен и емоции разбира се.  Щом кача снимките ще ви пиша къде може да ги разгледате. Днес взехме на Марти свидетелството и отпусното. Сбогува се с госпожата си,  е жалко не можа и със съучениците си да се раздели, но не може всички екстри. Довечера сме на награждаване в МГ-то и Марти ще получи грамота за Прегледа на математ.знания. На 5 юни е родителската среща в МГ и на 6 ще е записването.
Приятна ваканция на всички

Общи условия

Активация на акаунт