Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 096
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет на всички, нова седмица, нов късмет  Simple Smile
Взехме си свидетелствата и бележниците, реваха децата, рева госпожата и ние пуснахме тук-там по една сълза. Неподготвени бяхме, че ще се получи така емоционално. Веселиха се два пъти дечурлигата, мисля, че оплаквания нямат  Simple Smile
Продължаваме с курсовете, пробния изпит за СМГ и т.н. до 21-ви.
Оттам насетне ще мислим за списък с книги, какъвто нямаме, лагер, за който има още подробности за изясняване...
Интерсно е, че все още не се знаят резултатите от изходните тестове. Г-жата обеща да намери начин да ги сподели  Simple Smile
Поздравления на отличниците от Кенгугу-то!
От Агли ще чакаме вести, стискам палци!

# 136
  • под течащия покрив
 Дали някъде могат да се видят задачите от Националното кенгуру,че търсих,но нищо не намерих? Simple Smile

# 137
# 138
  • Sofia
Заповядай:       www.math.bas.bg/smb/kenguru/
И аз исках да ги видя,така че благодаря много   bouquet.
 А къде може да се видят отговорите  newsm78.

# 139
  • под течащия покрив
Заповядай:       www.math.bas.bg/smb/kenguru/
Много ти благодаря smile3525

# 140
  • с/у ОколоМръсТното
ехо, мацки...
Има ли някое дете, като моето?  Thinking По цял ден шляй-пазар и напред-назад по улиците.
...няма такова безхаберие  Crazy

Пък после си викам, нали е ваканция и тя е само на 10г. и половина. Аз дори и по-свободно го давах  Grinning
Та - как са вашите дечковци? Знам, че има готвещи се за тест по математика и те сигурно още не са разбрали, че са ваканция  Confused
Няма да се плашите  Stop Моята наваксва и заради вашите  Crazy

# 141
  • Пловдив
Та - как са вашите дечковци? Знам, че има готвещи се за тест по математика и те сигурно още не са разбрали, че са ваканция  Confused
Няма да се плашите  Stop Моята наваксва и заради вашите  Crazy
Моята щерка до понеделник ходи на математика, а до края на май на английски. Сега се готви за две състезания, едното в петък, другото в събота, та още не е усетила много от ваканцията. Но все пак отделяме време и за игри и разходки. Няколко пъти със сестра и излизат да карат ролери, водя ги на плуване, та разнообразяват по малко.

# 142
Днес Боби беше на първия изпит, остават още 3 или 4 според зависи от резултатите.
Не смея вече да се радвам или да се надявам предварително след последната ни издънка, дано има късмет и дано е бил съсредоточен.
От края на месеца ще ходи на езиков курс един месец за по 2-3 часа на ден. Иначе каквото и да стане на изпитите ще му дам почивка, защото му се събра доста.

# 143
  • с/у ОколоМръсТното
От края на месеца ще ходи на езиков курс един месец за по 2-3 часа на ден.

къде?
Иначе му стискаме палци за тестовете  Hug Ще се справи момчето Grinning

# 144
Шани в Оксиния, където той учи имат няколко разновидности летни курсове. Посъветвах се с неговата госпожа и със собственичката и намерихме най-подходящия за него. В рамките на тези два часа нямат право да говорят на български изобщо. Курса е по-скоро комуникативен и затвърждаващ. Времето е удобно от 10 до 12.30 и е в офиса до нас, така че ще съм спокойна.

# 145
  • Sofia
Здравейте и от нас! Ходим на интензивните курсове, събраха ни се от събота да вчера 5 поредни дни / вкл. и 1  юни/.Имаме време за игра, ходи на плуване, но определено още не може да усети ваканцията. Днес е почивка и чак сега можа да поспи повечко.
 Чакаме да мине изпита и на 22-ри заминава на лагер.Има нужда от пълна почивка и опускане.
 Лени, къде ходи на изпити твоят син ?

# 146
  • Bristol
Охо, някои вече са ваканция Wink
Тук училището продължава до края на юли  Crazy
Синът се върна от лагера страшно доволен! Въпреки всичките притеснения в началото, му е харесало Grinning Страшно много занятия са имали, просто не им е останало време да скучаят. Плували са в морето на бордове, катерили са се, обикаляли са пещери. Имали са и Assault course, пълзят през кални полета, прекосяват рекички и мочурища, това май най го беше впечатлило  Laughing
Във вторник се е срещал с учител от гимназията, в която ще учи от септември. Обикаляла лично началните училища, за да се запознаела с новите ученици. От разговора с нея моят разбрал, че нямало проблем в новото училище да продължи музикалните си уроци, както и че всяка година организирали ски ваканции в Германия. Края на месеца ще имаме родителска среща в новото училище. А началото на следващия месец децата ще имат един цял пробен ден в новото училище. Моят с нетърпение чака този ден, за да разгледа по-добре училището, да види новите си съученици и учители.
Този месец се провежда и голям ученически концерт в Бристол. Моят са го включили в оркестъра, свири на контрабас. Та ще ходим семейно на културно мероприятие. Честно да си кажа, аз никак не си падам по подобни концерти, но нали е заради моето гардже, ще се жертвам  Wink
И тъй като вече им минаха тестовете в училище и съответно темповете на учене доста спаднаха, реших да го запиша на онлайн курсове по български език. Да видим какво ще се получи, защото нещо желанието липсва  Confused
Като гледам лентичката на Агли, май вече трябва да е родила  Heart Eyes

# 147
Лени, къде ходи на изпити твоят син ?

Вчера беше в 125-то изпит за математическата паралелка.
В неделя ще е на предварителене изпит в ПЧМГ и на 12 също / ако се налага/. След това чакаме 21.06 в СМГ-то.
Живи и здрави след всички изпити ще стане ясно къде ще се записваме. Продължавам да проучвам резервни варианти за всеки случай.

# 148
  • Sofia
Тогава-успех ! Да се представите добре на всички изпити и да влезете там, където искате най-много  Laughing. Ние в неделя сме на пробен в СМГ-то.Надявам се да се представим по-добре. Решаваме тук някакви тестове от математически състезания,но дали ни се изясняват, или ни се объркват в главата, не знам newsm78.

# 149
Решаваме тук някакви тестове от математически състезания,но дали ни се изясняват, или ни се объркват в главата, не знам newsm78.

Същата работа - уж решава, уж пише, уж ги разБира. И няма - няма току ни спретне някой сюрприз на поредното явяване нейде ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт