Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 108
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
sweetkids_mama, не се учи нищо ново. Пак си има ЧО и ЧП и математика и БЕЛ.

Благодаря за отговора! Както виждам, ще има да си влачим ЧО и ЧП още дълго време.... Thinking

# 106
  • София
Едно-о-о,две-е-е.три-и-и.четири-и-и-и-и!
Така приключи нашия купон и настъпи раздялата с класната и съучениците.
Купонът мина страхотно!Беше в детски клуб с DJ.Класната им раздаде
бележниците,удостоверенията за завършен 4 клас и албумчета за спомен,в които освен снимки има и координати на децата.
След това последваха снимки до безкрай,игри,веселие,хапване,пийване.
Трябва да призная,че ми е много мъчно,че разформироваха класа на сина ми.Бяха страхотни,най-добрия клас във випуска.Определено средата има значение!
И се убедих за пореден път,че всяко зло за добро!

За резултатите от матурите:по математика има 20 точки,по ЧО И БЕЛ 19 точки,по ЧП не разбрах.
Списък с книги нямаме или той не ми е казал.Утре ще го попитам все пак.

Весела ваканция на всички бивши четвъртокласници и техните амбициозни родители!  bouquet

# 107
  • Sofia
Едно-о-о,две-е-е.три-и-и.четири-и-и-и-и!
Така приключи нашия купон и настъпи раздялата с класната и съучениците.
Купонът мина страхотно!Беше в детски клуб с DJ.Класната им раздаде
бележниците,удостоверенията за завършен 4 клас и албумчета за спомен,в които освен снимки има и координати на децата.
След това последваха снимки до безкрай,игри,веселие,хапване,пийване.
Все едно пишеш за нашия купон.Децата си изкараха страхотно  Laughing. Пък и мамите също Wink.Биричка ,картофки и сладки приказки,нали се виждаме 2 пъти годишно,та все има какво да си говорим.
 Книгите и казаха тези от читанката,но той моят само 4 не е прочел, ще чете нещо друго.Много искам да го заинтригувам с книгите за Винету  Grinning. Мисля,че вече е време да минаваме към юношеска литература.
 На всички деца - весла ваканция и много игри   bouquet.

# 108
  • Пловдив
И ние днес си взехме свидетелството. Срещнахме се с госпожата на кафе. Много мило ни стана от раздялата, но какво да се прави, живота продължава.

Списъка с книгите е този:
Български народни приказки
Приказки на народите
Турски народни приказки
Хирът Петър
Приказки от Елин Пелин
Български народни приказки от Николай Райнов
Приказен свят от Ангел Каралийчев
Чудното огледало
Приказки от Ерик Кестнер
Небивалици
Старогръцки легенди и митове
Българска народна митология от Лозинка Йорданова
Български предания и легенди
Български народни песни

Явно в 5 клас ще се изучава предимно народно творчество.

# 109
МилиМ, вашият списък е доста по-богат, но пак включва неща, които сме чели. Може би трябва да погледнем учебниците за пети клас, за да се ориентираме.Резултатите на децата от Кенгуруто - национален кръг са обявени в СМГ, днес на курса ги видяхме. Яна има 27 точки и е на 14 място, много сме доволни от нея. Утре пак сме на курс, искате ли да видим вашите?
Лови, като се рових из стари теми, видях, че детето ти учи във 2-ро. Ако имаш време и желание, сподели какво мислиш за това училище, доволна ли си, смяташ ли, че след 4 клас там е добре, как ти се струва средата.

# 110
  • Пловдив
Агли , то и Илияна доста книги от списъка ги чела, но има и такива които ще ги купим да ги прочете.
Браво на щерка ти за резултата  bouquet А знаеш ли колко деца са участвали?
Ще съм ти благодарна да провериш резултатите:
Илияна Тодорова и Екатерина Цветкова

# 111

Браво на щерка ти за резултата  bouquet А знаеш ли колко деца са участвали?
Ще съм ти благодарна да провериш резултатите:
Илияна Тодорова и Екатерина Цветкова

Участвали са 301 деца или поне за толкова има резултати. Аз днес рових да видя нашите .... по-добре да не го бях правила Twisted Evil ooooh!

# 112
  • София
Агли, извини ме за късният отговор. Нещо съм изцедена и едвам смогвам. 2-ро си има и добрите и лошите страни, както всяко училище. Аз лично съм доволна от класната и от колектива на който попаднахме. Смятам Дани да продължи и 5-ти клас там. Всичко зависи при кой учител ще попадне детето и как ще се представи. Както навсякъде има добри и не толкова добри учители. Материалната база е добра. Децата са амбициозни и борбени, поне от нашият клас. А и за мен е  важно, че е най- близо до нас и мога да го пускам сам да ходи до там. С бебо нямам  възможност да го водя всеки път. Не ми харесва това, че за тези години не можаха да направят едно тържество в училището както трябва. Тържествата протичат хаотично.  Но като цяло съм доволна.
Вчера ни беше ХаБитуриентската. Изкараха си горе долу добре. Имаше дискотека и им раздадоха бележниците. Завършва с пълен отличен. Малчо беше вътре с големите ( по тяхна молба) и беше голям кеф за всички. За мама, че се освободи малко, и за децата че се занимаваха с него, а той им приказваше смешки. В понеделник тръгва на зелено училище. Иска да му купя куфар с колелца, но идея нямам къде да го търся в неделя?
Ох, отивам да лягам, момичета че нещо нямам сили. Лека и спокойна вечер  Hug.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 23:51 от Lovi

# 113
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ДЕЦАТА НИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Днес ни раздадоха свидетелствата и бележниците. Децата бяха подготвили тържество, добре се представиха. После имаше почерпка.
На тържеството беше поканена учителката им от 1-ви клас, която за огромно мое съжаление ги остави след края на 1-ви клас. За сетен път се убедих, че е невероятна жена, много обаятелна - децата я обичаха много. Спомних си тържеството в края на 1-ви клас и как в един момент всички деца се скупчиха около нея с букетите си и я запрегръщаха.

За нас ваканцията не е настъпила все още, т.к. Мартина ще се подготвя за изпита в ПМГ, а след него почти веднага започва летният курс по английски език. Малко съм гузна, че така й отнемам от ваканцията.
Списъкът ни за книгите за това лято е същия като на mili.m.

Браво на отлично представилите се дечица на Кенгуруто.

# 114
  • У нас
Честит празник на всички деца и техните родители!  ura Бъдещите четвъртокласници да си починат добре през лятото ,защото прехода към 5 клас е доста голям ,срещат се с различни учители по всеки предмет и някои трудно се настройват .ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ! newsm44

# 115
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА.ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ ,УСПЕХИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
В ПЕТЪК НИ БЕ ТЪРЖЕСТВОТО.РАЗДАДОХА НИ СВИДЕТЕЛСТВАТА И ГРАМОТИТЕ.НАПРАВИХМЕ АЛБУМЧЕТА НА ДЕЦАТА.МОГА ГОРДО ДА СЕ ПОХВАЛЯ С МОЕТО ГАРДЖЕ,ЧЕ ЗАВЪРШИ С ПЪЛНО ШЕСТ ПО ВСИЧКО.ВСИЧКО ДОБРЕ,НО АЛЕРГИЯТА НИ СЕ ВЪЗОБНОВИ И ЦЕЦИ СЕ Е ПОДУЛ В ОЧИТЕ И МНОГО КИХАМЕ.ДАЛИ ОТ ТОВА ,НО МНОГО СЪМ СЕ ИЗНЕРВИЛА,ЧЕ ЧАК МУ СЕ РАЗКРЕЩЯХ,ЗАЩОТО НАШИЯ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ПРЕДАДЕ БЕЛЕЖНИКА.СЛЕД КАТО УСПЯХ ДА ГО РАЗПЛАЧА ,ОСЪЗНАХ ЧЕ НЕ Е ЧАК ТАКЪВ ПРОБЛЕМ,НО В ЯДА СИ ВЪОБЩЕ НЕ ПОМИСЛИХ.СЕГА СЕ ЧУВСТВАМ МАЛКО КОФТИ,НО ЩЕ СЕ РЕВАНШИРАМ НА ДЕТЕТО СИ.ПОКРАЙ АЛЕРГИЧНИТЕ МУ ПРОБЛЕМИ,НЕОЦЕНИХ УСПЕХИТЕ МУ.

# 116
МилиМ, мислех да пиша на лични, но детето ти се е справило толкова блестящо на Кенгуруто, че заслужава да бъде похвалено пред цял форум!  bouquetИлияна има 35 точки и е на 5 място. Имате 30 точки от първите шест задачи и пет точки за последната. Записани са 120 деца в нашата група, което значи от 2-3-4 клас, от тях са се явили 72. Имаш истински талант у дома! Браво!
Другото дете, за което ме пита има 10 точки и е на 57 място, има доста деца с този брой точки.
Аз ви казвам чао за известно време, утре влизам в болница, родила - неродила. Стискайте палци и до скоро!

# 117
И честит празник на всички Grinning! Лови, много благодаря за отговора!

# 118
  • София
Агли много рано...аз успях да издействам чак на 9-ия ден да влезна.Ама тя мойта мома и без това беше решила да излиза тогава.Та от вътреутробна възраст си е с характер!
На теб леко раждане  Hug
МилиМ поздравления за Илияна!Винаги да се представя така блестящо!

Честит 1 юни на порасналите ни вече деца!Много здраве,успехи и весели игри им желая!

# 119
  • Пловдив
 Агли , благодаря за хубавите новини Hug

Честит празник на всички деца  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт