Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 636
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Черешите им махнах костилкити и го сложих в найлонови кисийки по около 100 г във всяка и ги подредих във фризера. Така прочетох тука: http://www.wholesomebabyfood.com/whencanbabyhavecherries_cherryb … byfoodrecipes.htm
Пише,че от костилките оставал дъх, а сурови се запазват по-дълго, отдолу има и рецепти. Аз мисля после да ги варя малко или на пара и в пасатора. Само да кажа,че нямам опит, просто така прочетох и реших да пробвам,че ми е жал за хубавата череша. Успехот мен.

# 61
Тедсан,с твоите постове успяваш винаги да ми повдигнеш настроението Laughing!Нашето мишле тая нощ се"отчете"-яде в 00,40 докъм 1 и нещо,после в 4,00 се събуди пак да яде,след което започна да се върти и да си мрънка...Изака се към 5 и нещо, после пак -към 6,30... и до 7,30 пак мрънкане и въртене,дърпане на завивките...През това време се пробвах да го приспя,ама-не Naughty.Заспа в 7,30 магаренцето Shocked,и аз с него.А на мен още ми е чоглаво,въпреки,че спахме до 11.
И баткото има стаж по падане-2 пъти май пада преди да проходи.Мишето още не се обръща и ме е страх да не направи сефтето на пода.

# 62
  • София
И на мен баткото ми е падал на няколко пъти но първо от спалнята а аз до него, само за лигавник се обърнах и чух туп.... Shockedи той на земята. После от столчето за хранене, бях забравила да го вържа. ooooh!и с главата надолу, че като му се отметна ръчичката до Пирогов тичахме. А първия път таткото в зеленчука за салати...и салати и домати всичко там останало а той бегом. Laughing Сега ми е весело ама тогава едвам го дочаках.
Днес ми е много поспалив, сигурно защото е болничък. И много кротък пу-пу, вероятно Панадола го успокоява много и не е нервен от зъбките. Grinning
Аз пресни плодове пресни мисля да предлагам според сезона. Череши чак догодина ще яде. Peace

# 63
Здравейте и от мен.
Тедсън,Яни е много голяма сладурана пу-пу.
Илия още не е започнал да се обръща,но скоро може и да почне.Много започна да шава и ме страх да го оставям без надзор или без да е вързан с коланите.
Силвия,мерси за инфото за черешите.Имаме домашна череша и се чудех какво да я правя.
Днес ще си бъдем вкъщи,времето е лошо,а и малкия вече 3 часа спи.Със спането през нощта ние сме си добре,заспива към 22-23 и се събужда в 7-8.

# 64
  • Троян
И ние се отбелязахме преди 2 дни с падане от спалнята.Оставих я и тя се обърна по корем,реших да ида да събера шишетата за излизане,като си мисля че така няма къде да иде.Но след малко се чу рев,отивам и тя по лице на земта,направо откачих #Crazy,добре че нищо й нямашеслед минутка беше забравила и се хилеше.
Днес на ортопеда всичко беше наред,каза че е добре и да дъм вземела кенгуру за по-големи и да я разнасям.Мислех да му кажа,че ако я нося като прасне още малко,аз ще трябва да ходя при него,може това да е целта Thinking
За секса-не е много често,че все сме уморени като дойде време,но иначе тя си спи в креватчето и си кротува,защото съм й казала че иначе няма да има братче Naughty

# 65
С риск да досадя на някой, как беше телефона на НОИ за да питам какво става с изплащането на болничния ми. Не са ми плащали третия и се опасявам, че има грешка, а никой не се свързва с мен.

За шофирането в София мога да напиша книга на ужасите Simple Smile. Ние сме всеки ден в колата и така съм се специализирала, че на моменти си се чудя на акъла. Понякога обаче в задръстванията, когато Катрин се разреве става ад. Тогава на всяко спиране дърпам ръчната, бутам седалката назад, търся бибата на сляпо (защото столчето гледа назад), бутам в устата, после седалката напред, ръчната, тръгваме - минаваме 2 метра, пак повтаряме упражнението, люлея столчето с изметната ръка и така до безкрай. В такива случаи слизам вир-вода мокра от колата  newsm39 .

# 66
Телефонът е 926 - 10 - 10 .
Момичета - дайте да се организираме за една срещичка тук, по Западните Щати. Какво ще кажете ? Че Валя, докато я видим, тя ще си тръгне.
Хайде другата седмица да се видим
, а ?

# 67
Тедсън : Да ти е жива и здрава малката умница !!!

Силвия : Мерси за отговоа за черешите .И аз така ще ги направя .

Чао за сега , отивам да правя сладкиш докато малката спи   cook

# 68
  • до една звездичка
patenceto, по принцип, ако има грешка, НОИ би трябвало да върнат болничния на работодателя ти, а той да се свърже с теб.. newsm78

аз пък да питам нещо друго - откога се каня, ама... Тези мами, които хранят с АМ - приготвяте ли по-голямо количество, когато излизате на дълга разходка и как го съхранявате? Имам предвид, съобразявате ли препоръчителния един час за консумация след приготвянето му, или има някаква алтернатива newsm78

# 69
Джул, мерси за телефона, остави и да го вдигне някой.
Дега, аз съм самоосигуряваща, така че трябва да ми го върнат на мен или на счетоводителката ми.
За АМ - приготвяй си вода в шише за навън и просто го смесвай, когато е нужно (В интерес на истината това се получава с НАН, но с по-мазните млека не съм сигурна дали ще стане с не затоплена вода).

# 70
Ето ни пак след известно отсъствие! Simple Smile

Харесва ми идеята за акробатиката - и моята Мия се отчете онзи ден, макар че по думите на Илияна то не се брои  Wink Бяхме в зълва ми и я преоблякох на леглото и решихме за малко да я остави там. След 10 минути слизаме, а тя на пода, точно до един разклонител, в който бяха включени няколко зарядни за телефони, а тя се омотала в кабелите и със страшно доволен вид! Не се изплаших много, защото леглото е съвсем ниско, само матрак е всъщност, по-скоро от контактите се стреснах.  Confused Но явно тепърва ще ни изненадват - наистина вече трябва да сме непрестанно нащрек!

И ние бяхме на консултация днес - не е наддала много, само 300 г, но тя си е дребна и по толкова горе-долу си качва.  Но пък е с 3 см отгоре. Simple Smile Но все още си остава дребна - като гледам повечето дечица, те са на тези кила и ръст като са на 2-3 месеца. Но е много жива, игрива, явно няма да е гигант! Simple Smile

Също така днес я захраних!!! Започнах с пюре от морков - 2 лъжички. След 2 дена картоф, и така.. знаете я схемата, постепенно ще добавям различни зеленчуци. Много беше смешна, но мисля, че й хареса. Изяде си ги идеално. Даже прояви голям интерес към лъжицата.  Grinning Таткото направи филмче - голяма веселба.  Laughing

За заспиването - като цяло заспива сама или на гърдата. Може би 2-3 пъти, максимум се е случвало да я приспивам на ръце. Дано това се задържи де. Като почнат зъбите, ще видим как ще е.  Thinking

За секса - в стаята с Мия секс не правим. Хич не ми е комфортно без значение дали спи.

А за НОИ и аз се чудя какво става - по-миналия месец получих 100 лева, миналия 500 ( Shocked), а сега - само 80!!! Изобщо нищо, ама нищо не разбирам!  #Crazy #Crazy

Ако ще правите някаква среща, може ли и аз да се включа?

Hug

# 71
  • София
аз от как давам и АМ също си нося водичката и млякото отделно
Единият вариант ми е наливам вряла вода в шишето и то повечко и до 3-4 часа тя е станала точно хладичка.
Другият вариант е купувам си от някое павильонче малка бутилка изворна вода и моля да ми я врътната за 10-на секунди в микровълновата на някое кафе (така както е запечатана).

# 72
И Нели пада веднъж от столчето за кола. Изкарахме я от колата, но не я бяхме вързали и тя се изпързаля напред и падна по гръб от педя и половина разстояние. Изкарах си акъла. От тогава е вързана винаги.
Вече се обръща постоянно.И когато е в нейното легло, обръщайки се си вкарва и крачетата между решетките и после се ядосва, че не може да си ги изкара. А снощи тъкмо заспа и след малко я гледам,хоп обърна се на една страна и продължи да си спи така. Сложих я по гръб, но след 3 минути пак същото. Накрая я оградиг с възглавници и всичко беше ок.
За спането - вечер заспива към 20.30 и спи до 6 - без да се буди и без приспиване. Докато е на гърдата се унася, слагам и бибата и я пренасям в леглото. После заспива пак към 7.30 до към 9.30. На разходката към 11, подремва за около 30 мин. И към 13.00 откарва около 3 часа сън. Обедния сън си го прави в къщи и заспива сама. Понякога дори излизам от стаята и когато отида да я проверя, тя вече е заспала. Но след него не дремва грам. Чак вечерта след банята и храненето заспива!
Вече я слагам в лятната количка на второто ниво!Май и е малко рано, но така пък имам малко мира. Пак мрънка, но по-малко! Иска да ми е в ръцете, за да зяпа малката клюкарка!

# 73
  • Пловдив
Теди   Joy Joy Joy
Яни е една голяма малка сладуранка  Hug

Морги, обаждай се по-често  Hug

Ама какво излезе - май повечето бебоци вече са тупкали по земята.
Аз много се плаша от това. Напрово ми идва да отида да купя някакво мекичко килимче и да се въргаля по пода.

Момичета, да питам нещо - Днес ми зажужа една оса покря главата, та ми хрумна (естествено  Rolling Eyes ) не дай си боже да я ожили малката какво да правя  newsm78
Знам че е опасно, подува се бързо, може да е алергична .. как се действа при такъв случай?

Мацките, които кърмят - Забелязох (то е логично де  Rolling Eyes ) че когата съм много загряла от жегата, когато веднага след разходка я кърмя или когато съм спортувала  Flutter Flutter малко и е кофти на Михаела. И то не защото примерно може да има малко пот  Embarassed (мия се все пак  Laughing ) ами защото кърмата е по-топла. Тъй че се разхлаждам хубаво и после и давам  Peace Иначе се дърпа.

За с НОИ пу-пу нямам проблеми. Всичко ми изплащат най-редовно.

# 74
Ханна, и аз съм си мислех за това онзи ден ( за осите). Водихме я до село, а там беше пълно със всякакви гадинки. Много ме е страх. Щеше ми се да си поспи на двора, но се уплаших и я прибрах! Naughty
Ако организирате пловдивска среща и е през почивните дни, мога и аз да дойда Hug!Ще ми е адски приятно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт