Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мъчно ми е за Сал  Cry толкова тъжно е наистина да загубиш детето си .... пък и за МейситУ ми е мъчно, хубав глас има тя. Преди години, МейситУ беше поканена на един фестивал в Пловдив, та на връщане майка ми /работи на летището/ я е изпратила, снимала се е с нея и има афтограф. Много финна и красива да ви кажа .... ще взема да я сканирам и да ви я покажа.

АИЯ, благодаря ти!

# 196
  • Варна
честно казано,момичета,мисля,че Торн най-после намери подходящата жена за него-Дарла.много си подхождат двамата!

# 197
Добър Ден и от мен

Hug
Момичета какво стана в днешната серия или още не е свършила ?

bouquetмерси предварително 

# 198
  • Варна
абе след всички неприятности и припирни,и кой с кого спал и от кого има дете....тия хора отново са заедно на коледа и все едно нищо не се е случило!!!??? Shockedмир,спокойствие и разбирателство!как го правят???

# 199
 CrazyмнОООго музикална беше днешната серийка бе Mr. GreenВсички пеят  hahahaзадружно в коледен хор...направо да паднеш .....ерик и стефани в дует на пианото в изпълнение на четири ръце...малииии убиха ме!!!!Сълзливо-певческа серийка ,да му се не види!!!!Малко неподподящ коледен дух в края на май Rolling Eyes

# 200
Представям си ги какво шоу са били Party

Наистина как го правят - представете си това да е в България  Crazy Дали ще се поглеждат въобще - камо ли да пеят заедно  Shocked

# 201
абе след всички неприятности и припирни,и кой с кого спал и от кого има дете....тия хора отново са заедно на коледа и все едно нищо не се е случило!!!??? Shockedмир,спокойствие и разбирателство!как го правят???

Като на филм. По-скоро като на сериал! Mr. Green
Неподходящ за нас беше краят, понеже там, в Америка, сериите явно си пасват с календарната година. Ама нали нашите излъчват по две серии/което си е супер!/ следващата им Коледа ще съвпадне долу-горе с нашата. Joy

# 202
  • София
Не беше ли тази част, в която разказва как са я махнали от сериала, защото е бременна? Вървяла по някакви коридори, срещи с екипа...
Боже, в главата ми вече стана каша. Пълна каша. Crazy

Не си спомням, може би преди това, явно са продължили след това, защото още не знаеше, че е бременна и още се снимаше за ДиК, преди да отиде в Мелроуз (неуспешно).

# 203
CrazyмнОООго музикална беше днешната серийка бе Mr. GreenВсички пеят  hahahaзадружно в коледен хор...направо да паднеш .....ерик и стефани в дует на пианото в изпълнение на четири ръце...малииии убиха ме!!!!Сълзливо-певческа серийка ,да му се не види!!!!Малко неподподящ коледен дух в края на май Rolling Eyes
Мдааа  ooooh!. Още в началото на серията като ги видях как се разпяха и се отказах да ги гледам  Naughty

# 204
 Ааа, значи не съм изпуснала ,а? Wink

# 205
Брук и Тейлър са почти с равен брой гласове...В темата ни има скрити лимонки! Mr. Green

# 206
Влизам набързо за да дам едно рамо на моята любимка Шаври. Не ме слушайте какво говоря за нея. Май тя единствена си оте.а в този филм, за което ние целомъдрните майки и съпруги само можем да й завиждаме.

# 207
Но преди 2 епизода направо се изумих  Shocked Shocked Shocked.
За сефте видях на някой мъж да не му стане като види напращялата Брук.. И то на най-големия тъпкач във филма! На зле вървят нещата! Thinking

# 208
ние целомъдрните майки и съпруги само можем да й завиждаме.

search

# 209
  • Русе
   Я, нова анкета! Аз обаче няма да помогна много в спора, защото гласувах за Бриджит! Много ми е симпатична, жалко, че ще я сменят Sad
   Иначе от любимите жени на Ридж най-хубава за мен си остава Каралайн. Все пак съм била и доста малка тогава, та затова може би си я спомням с "ореол" на главата Wink

Общи условия

Активация на акаунт