Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 180
И преди да сме се сбили да попитам:

Кое е първото - яйцето или кокошката?
И защо?

Simple Smile

# 181
  Аз пък гласувах за Дарла. Crossing Arms Прави се на тъпа ,но май е скрита лимонка.

Дарличка , май по-нататък ще се изявява повечко , ше я видим и нея  Peace

щастлива и аз се чудя с какво друго да се зачешеме, че вече туй с Тейлър и Брук не е толкосТ интерестинг  newsm78

Лана ти що обиждаш първия ми съпруг Михаел, че бил пенсионер АААААААА  Crossing Arms  Mr. Green
А любовник ми е Валентино Роси  Crazy (забравих да ви кажа   Whistling )

# 182
  • София
Ами не го обиждам, тя истината не е обидна  smile3534
В интерес на истината откакто се отказа чак леко ми е симпатичен Simple Smile, преди не го понасях.

мис арк, за книгата, мисля че на бг е "Да направиш чудо". Преди няколко години в твоя вестник май (тв сага) или някой подобен публикуваха откъси, ама в 2 или 3 броя...после спряха.

Никой нищо не казва за чернокосата Амбър, аз окачвах повече да ми хареса, но май я предпочитам руса все пак. На снимки ми харесваше, ама на екран - не особено. Ама аз по принцип не я харесвам много много, та може и затова.

# 183
То е ясно аз за кой  newsm80 в анкетата  Laughing - най - добрата, най - красивата, най - пленителната, най - очарователната, все хубави най - ! Тейлър  Peace coolcool
Ако имах още една опция за гласуване, с удоволствие бих дала гласа си за Стефани. Много си я харесвам аз нея, което подсказва, че не съм фенка единствено на положителните образи в сериала.

# 184
То е ясно аз за кой  newsm80 в анкетата  Laughing - най - добрата, най - красивата, най - пленителната, най - очарователната, все хубави най - ! Тейлър  Peace coolcool
Ако имах още една опция за гласуване, с удоволствие бих дала гласа си за Стефани. Много си я харесвам аз нея, което подсказва, че не съм фенка единствено на положителните образи в сериала.

newsm10 newsm10 newsm10

# 185
  • София
Такаа.... малко в страни от ВЕЧНАТА тема....

Да ви почерпя, днес малкия става на 1 годинка

newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38  party041  party041  party041  party041  party041  party041  party041 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 186
  • В средата на времето
Galya S ,да ти е живо и здраво детенцето. Да расте щастливо и много да ви радва! Grinning  bouquet

Естествено гласувах за Брук. На Стефани бих дала един глас също заради фантастичната актьорска игра.
Естествено ККЛ е по-добра актриса, да не повтарям писалите преди мен защо точно е така.

Офф. Кой спечели Формулата. Аз винаги съм била фен на Макларън, сега стискам палци за Хамилтън. Иначе скритата ми любов е Култард, но той вече е на доизживяване там.. Grinning

# 187
Galya S   да ти е жив и здрав юнака и само радости да ти носи!  smile3525  ura

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 189

мис арк, за книгата, мисля че на бг е "Да направиш чудо". Преди няколко години в твоя вестник май (тв сага) или някой подобен публикуваха откъси, ама в 2 или 3 броя...после спряха.

Никой нищо не казва за чернокосата Амбър, аз окачвах повече да ми хареса, но май я предпочитам руса все пак. На снимки ми харесваше, ама на екран - не особено. Ама аз по принцип не я харесвам много много, та може и затова.

Шумахер не го понасях откакто стана катастрофата със Сена. Tired
После направо се влюбих в начина му на каране.
Когато се отказа ми стана...празно. Вече рядко гледам Формула.

Лана, сещам се, че наистина във вестника имаше писано, ама какво беше... ooooh! Ще потърся.

За Амбър смятах да пиша относно косата ́и. Преди време бях пуснала нейна снимка като брюнетка/в сериите тук още беше руса/ и писах, че много ми харесва. Е, можеше един-два тона по-светла да е косата, не толкова тъмна. На моменти на призрак ми прилича с това бяло лице.  Joy Flutter

# 190

Направих тема за поздрави в чест на малкия рожденик!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297697.0

# 191
  • София
Благодаря Ви момичета, radivdani, veni9, Izida, и на мис арк за темата   Hug

# 192
  • София

Офф. Кой спечели Формулата. Аз винаги съм била фен на Макларън, сега стискам палци за Хамилтън. Иначе скритата ми любов е Култард, но той вече е на доизживяване там.. Grinning

Имаш повод за почерпка тогава. Хамилтън спечели.
Аз съм нещастна. След миналогодишното фиаско вече не съм фен на Макларън. Вече викам само за пилоти...Има тема за Ф1 в Хоби, да не пълним тук със спам Simple Smile

Лана, сещам се, че наистина във вестника имаше писано, ама какво беше... ooooh! Ще потърся.

Това беше доста отдавна обаче, може би преди 3-4 години...не беше най-пикантната част от книгата.

# 193
Galya S,да ти е живо и здраво детенцето.Само радост и щастие да ти носи.
   smile3501 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  :  ura newsm18 Tada smile3509
Аз гласувах за САЛИ - много ме кефи  bouquet

# 194

Това беше доста отдавна обаче, може би преди 3-4 години...не беше най-пикантната част от книгата.

Не беше ли тази част, в която разказва как са я махнали от сериала, защото е бременна? Вървяла по някакви коридори, срещи с екипа...
Боже, в главата ми вече стана каша. Пълна каша. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт