Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 450
На снимката е хубавец, но във филма-не! Не харесвам руси мъже, макар че аз съм блондинка Mr. Green

# 451
нещо вчера и днес тъпа работа с филма
нищо не се случва
тейлър кога горе-долу се очаква, някой запознат ли е
вече нямам търпение

# 452
а относно анкетата мисля тейлър за по-красива, някак си по-интересна е
брук си е съвсем обикновена стандартна физиономия сспоред мен

# 453
  Днес не можах да гледам цялата серия и благодаря на  Galya S  за така образно поднесения преразказ.
Цитат
- Хайде Джаки, кажи му колко ти е трудно да живееш в лукс, да ядеш най-скъпата храна и да пиеш най-скъпи вина"

И мен ме впечатли това изказване на Макароне. Аз ако съм кат ше му се врътна, кат ше му тегла една та да види кон боб яде ли ! Crossing Arms smile3513 Ай ше те и у дъртио пердиш....!!
  А за Ози днес ми стана мъчно да ви кажа Sad. Ама той на кокалче стана , а тая му не дава и тва си е  condomuu  stopuu. Горкичкия! Е за това сите при Брук си одат , оти она си дава. Mr. Green Sunglasses
  Джинджари ,къде си ,бе душа???? Hug

# 454
  • София
Ние Брукасита си я знаем, тя си е дашна по рождение  Mr. Green еле пък за Форестърови  Mr. Green
Ма аз нали казах, че тя га забременее "непорочно" все бега надалеч, че я срам горката. Нали помните, че га беше бременна с Хоуп се скри в някво хотелче и плачеше ли плачеше.

# 455
Оооо,имало и други добри разказвачки!Браво!
Аз днес слушах с едно ухо и добре ми дойде преразказа!  bouquet
А малкият Томас за една Дарлова бременност порсна до неузнаваемост!
А Стефка как се намърда при Рич и оня нищо не може да и каже SickДобре ,че нямам такъв мъж-напълно зависим от майка си ooooh!

Браво Мис Арк за 3-те деца!Колко са големи?
Аз с едно едва се оправям,за две -не знам,а три направо се възхищавам на тези майки!

# 456
Я сега дайте и снимка и на порасналия Томи, че аз го помня от времето на "погребението" на майка му. И кажете вкратце какви ги върши хубостникът. Много съжалявам, че така ви тормозя с преразкази, ама като не мога да гледам... Пък и вие сте по-интересни от сериала, когато не се дракате. Wink

# 457
Здравейте сладурки  Hug
Понеже хич не съм в час с текущата дискусия ,  newsm78 ще се върна назад да чета ко сте писали ...

begbie , veni9    Hug Hug

# 458
Mерси на мис Арк и Галя за преразказите  bouquet

А Стефка как се намърда при Рич и оня нищо не може да и каже Sick
... ти пък Wink на него там си му е най-добре, до полата на мама Twisted Evil
 Винаги ме е дразнело , как Стефани се държи с Рич, все едно няма други деца- Рич та Рич  Mr. Green
А Оскар хич не ме кефи... безличен един такъв Thinking

# 459
Здрасти Джиндж!
Откога те чакаме!
Добре дошла и по-рядко да се губиш! Hug

# 460
Винаги ме е дразнело , как Стефани се държи с Рич, все едно няма други деца- Рич та Рич  Mr. Green
Той й е слабост, защото е плод на забранена любов. Flutter Маааамин, сладък!  Mr. Green

# 461
e, сега ме вкара в чудене Thinking кое ли от децата на Брук и е слабост ?! newsm78 Mr. Green Joy

# 462
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
 Tada newsm18  Hands Clap Heart Eyes Flowers Sunflower  ideauu  superuu moresmile

She's back!!! Djindjari, не Тейлър  Mr. Green

Galya S , ами ти къде се спотайва до сега за преразказите бе мацко? И на тебе като гледам ти се отдава и то доста добре  Simple Smile
Аз днес хванах тук - таме от серийката. Тая Джакита много отвратна взе да ми става. Чак хубостта й избледнява на фона на тъпо гледащата физиономия, когато МаКароне дрънка  blahblah. Репликата, за която споменавате съм я пропуснала, ама ако на мен, недай си Боже ми го изръси това и  newsm75, сиреч да хваща пътя, а тя горката стои и гледа "умно".

# 463
  • Разпиляна във въображението
e, сега ме вкара в чудене Thinking кое ли от децата на Брук и е слабост ?! newsm78 Mr. Green Joy

Не мисля, че може да се направи сравнение. Все пак сериала вече толкова време се върти основно върху любовния живот на Рич и затова и намесата на Стефани в него. Децата на Брук запълват "дупките" в сценария, когато сценаристите се мъчат да измислят нещо.

# 464
Момичета, актрисата, която играе Джаки от коя сапунка сме я гледали в далечното минало, че нещо ми убягва newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт