Колко бързо стана бебето?

• 9 559
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
Ние правихме опити 6 месеца и в един момент вече започнах да се отчавайвам защо не става. Купих си тестове за овулация, но честно казано трудно разчитах кога настъпва такава. Все пак си продължихме с опитите и на 7-ия месец бебето стана.

# 241
При нас стана от първия месец.Пожелавам на всички които правят опити да е така newsm10

# 242
  • Mediterraneo
Първото стана от раз.
Второто- след осем месеца опити.
Третото вече две години не идва  Confused

# 243
При нас беше непланирано и фактически поради грешка в предпазните средства. Беше и нежелано в първите 2-3 часа откакто разбрах, но пък не ми се рискуваше с аборта и го оставих. Явно ми е дошло времето да ставам майка. Обаче сега както си го храня и пазя в корема не може да се познае, че е било нежелано в началото. Горкия бъдещ татко е пренебрегван за някои неща заради малкото неродено човече

# 244
Решихме,че искаме дете на 2 юни, на 27 юни,4 дни след закъснението на цикъла ми теста беше положителен.Явно успеха се дължеше на това ,че не го превърнахме във фикс идея..

# 245
  • София
При всеки е различно, дори и при един и същи човек може да е много различно ... При нас:

Първия път: за съжаление завършил с аборт, много бавно, след година и 2 месеца опити , бях се примирила, че не става и бях луднала с тези термометри, тестове за овулации, цикли, календари... и стана месец след като казах "майната му, дай да си починем малко преди да тръгнем по доктори и ако трябва, ще осиновяваме ..."

Втория път: както се пазехме след аборта. Девойката на снимката носи партизанското име "Давай, няма страшно" - това бяха думите към мъжа ми, когато една вечер в периода на пазене се оказахме без презерватив, а аз бях далече, ама много далече от дните за овулация ...

# 246
Първият път стана на третият месец от опитите, а вторият път стана още първият месец.

# 247
Решихме,опитахме и на 2рия месец резултатът беше на лице. Peace

# 248
Лекувах киста раничка на шийката и папилома!Месец по-късно,когато нях забравила за бебета бременности и болести/че това ни беше на дневен ред/и бях решила да пия даже хапчета /чувала бях че след противозачатъчни е по-лесно и мислех да пия няколко месеца да спра и да стане/се изненадах от двете чертички!!бях бременна!!Ето сега очакваме нашата малка сбъдната мечта Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт