E-bay тема 8

• 37 490
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 780
  • на пистата
може ли да ми кажете какво да кажа да пише продавача на кутията та де не ми тряснат мито newsm78

ако са от америка да не им обявява цената,да пише"подарък"например
ако обяви цена,лелка-митни4арка ще ти ги митоса и ще те заболи много глава,кръст,г.. Joy
а как да му го напиша,може ли да ми го постнете на английски Praynigще черпя по едно сребро Laughing

# 781
може ли да ми кажете какво да кажа да пише продавача на кутията та де не ми тряснат мито newsm78

ако са от америка да не им обявява цената,да пише"подарък"например
ако обяви цена,лелка-митни4арка ще ти ги митоса и ще те заболи много глава,кръст,г.. Joy
а как да му го напиша,може ли да ми го постнете на английски Praynigще черпя по едно сребро Laughing

Please dont DECLARE in the box the price of the item,bcoz i dont wanna pay duty tax for it.You can write its gift or something like this.Regards...

сорри ама моя английски не е 4ак толкоз перфектен,ко има грешки другите да ме коригират newsm78

# 782
долавям харлемски акцент и много висене в чатове, форуми и други такива
 Joy
нещо по-вежливичко, would You be so kind ...

# 783
  • Варна
Мойто китайче е друго - zzzz-zone - пише, че ми ги е пратил на 15-ти. Да взема и аз да му пиша. newsm78

# 784
Разменям всякакви преводи на англ,ако някой на ЛС ми поразясни как става плащането или там прехвърлянето на пари от картата след потвърждаването й от Пейпал,моля!  Praynig
Ето и текста в малко по-учтив вариант,че превода на мама Миа е "леко неглиже " , без да се обиждаш  Hug !

Would you please send me the package as a gift and please do not declare the real sum of it ,if possible! The reason is that I don't want to pay a duty tax for the package.Thank you in advance!Regards......

# 785
  • на село
Мойто китайче е друго - zzzz-zone - пише, че ми ги е пратил на 15-ти. Да взема и аз да му пиша. newsm78

И моето е същото, погледнах, че съм му платила на 14 май.
Ще изчакам още някой ден, пък дано дойдат сребрата.

# 786
  • Русе
nameika , аз пиша така

Hi!Could you please  declare the package for 40$?Thanks!

# 787
yaya малка забележка само
разкарайте този gift, по нащо законодателство никъде не се прави разлика дали е gift или не е така че е безсмислено

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 19:43 от Durango

# 788
yaya не знам как е с дебитните карти, но с кретините няма нужда да прехвърляш нищо никъде, PayPal диркетно си ги тегли от картата

# 789
ok,мерси,ако някой плаща с дебитна карта и може да се включи.....  Rolling Eyes

# 790
може ли някой да доплати вместо теб
както е монда примерно, да даде $40 и някой друг ебей юсер да доплати останалите 100 да кажем ?

# 791
aз плащам с дебитна. ПП си ти гегли автоматично.

# 792
aз плащам с дебитна. ПП си ти гегли автоматично.

Чудесно,значи за първолаци като мене е направено  Rolling Eyes .Мерси,Монда!

# 793
aбе мъм що не плеснеш една анкета (или на новата тема щото тази напръщя)
Колко юбилеи имаме месечно (и получаваме gifts)

# 794
долавям харлемски акцент и много висене в чатове, форуми и други такива
 Joy
нещо по-вежливичко, would You be so kind ...

любезна бях отна4ало,но после като изтрещях с 2-3 поръ4ки и с двойни пощенски #2gunfire #Cussing outняма любезности
сега и аз поставям условия,все пак си даваме парите Crossing Arms
кво стана с твоито камион4е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт