E-bay тема 8

• 37 597
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 600
Ауу, Дуранго  Dizzy Face, чак на мене ми стана криво... Sad Като го е продал, що не е махнал камЬОна от ИБЕЯ, ахм?  #Cussing out

# 601
Оплачи се на ибей. Малииии, чак на мен ми стана криво  #2gunfire Вече те чаках с камиончето и аксесоарчетата на Джимбо  Wink

# 602
според мен лъже, не иска да я даде за толкова

# 603

това трябваше да е мойто камионче

# 604
Многу е голямо и хубаво!Я кажи за колко не ще да я даде, да се изпонатръшкаме от яТ!  Money

# 605
$26 500
колата е на 3000 мили, 2008 производство

# 606
 newsm09 А....
Я се бори за справедливост! Кат е искал повече да и вземе да и е сложил резерве.  Crazy

# 607
  • някъде там
$26 500
колата е на 3000 мили, 2008 производство
Cry много гадно,егати нахалника...

Още един продавач на сребро http://search.ebay.com/_W0QQfcidZ34QQfrtsZ50QQgbrZ1QQsassZconfidentrose
и този също http://search.ebay.com/_W0QQsassZcelypm

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 21:09 от илонитка

# 608
  • В сърцето на ММ
Аз проверих една мъжка гривна-44 грама излезе и си е чисто сребро.За радиоактивност не съм проверявала. Mr. Green
Brrrrrr, как я провери? .............
Да,имам познат бижутер-мисля че разбира от сребро и злато,защото работи като такъв от комунистическо време още.Иначе анализ не е правил. newsm78

# 609
Според мен би трябвало да се провери както златото.Да се драсне дълбоко по повърхноста и да отчете  тогава дали е сребро.То на вид е ясно че ще като сребро но вътре  е важното дали няма примеси.

# 610
Точно това имах впредвид. Иначе с гледане какво ли познават  newsm78 Колкото и дълго човек да работи с даден материал, мисля че само с гледане няма да го разпознае. А и ако е само в сребърна баня, то е ясно, че като го гледа, сребро е, ама какво е под тази обвивка, не се знае.

Продължавам да си мисля, че няма сребро 40 грама за 20-тина долара.

# 611
Благодаря ти.   bouquet На мен ми се струва тъпо аз да му пиша извинително писно, при положение, че в обявата си пише, че шипва до целия свят и има цена за доставка до България.
Същия проблем със същия продавач -отвори диспут и се отказахме взаимно от сделката.
Не е коректно да излиза ,че шипват до БГ ,а в едно малко прозорче да изброяват няколко страни само.С английския не съм добре и нямаше как да споря.

Илиянка ,твоя продавач беше друг - ShoeMetro  Laughing Laughing
УФФФФФФФФФф много съм смотана  Embarassed Embarassed Embarassed

# 612
Някоя френсковладееща мама, може ли да ми каже това в превод на български какво означава " 18,90 EN COLIS PRIORITAIRE A +++++++++"
  bouquet

# 613
  • София
Здравейте,искам да ви попитам как да направя плащането на спечелена стока с дебитна карта в която няма нужната сума?
Регистрирана съм в Пей Пал !

# 614
  • някъде там
Е как ще плащаш без пари? newsm78
Аз ли не разбрах въпроса newsm78 То освен с пари в картата няма как да се плати. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт