Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 106
  • 360
  •   1
Отговори
# 225
Момичета аз да споделя, че съм страшно щастлива!!!!!  newsm44
Днес ходихме на 3D и 4D, моите мишленца вече са  по 340гр. и са "много добре" както се изрази акушерката, и аз естествено съм на седмото небе от щастие,защото за пръв път ги гледам толкова дълго(досега все таткото гледаше Laughing)......
Та който не е ходил,мой съвет е: ОТИВАААЙ (малко е скъпичко, но парите според мен са напълно заслужени!!!)

# 226
Здравйте,мили момичета.Аз вече имам близнаци на 4г-род. на 14.06.2004.На всички желая много здраве и сили-много ще са необходими скоро.Не се плашете,всичко ще бъде наред.Моите царе-Симеон и Калоян се родиха 35 седмица,много рисково за дробовете,но всичко мина добре.Секциото също не е толкова страшно-при мен мина по-леко от първото раждане,имам и син Ники на 21г.Кураж на всички ,няма страшно!Аз съм мама Роси от Варна.

# 227
Благодарим ти, мамо Роси, за окуражението и добрите думи   bouquet Човек има нужда някой по-опитен да му каже, че няма страшно от това, което го чака  Peace На твоите синове с горди имена желая да растат здрави и щастливи, смели и непоколебими  newsm05

vsergi, честити малки слънца! Да са здравички и послушни на мама и тате   bouquet

Ники, и аз се чудя как да разбера със сигурност дали риткат. За сега приемам всяко гъделичкане или чувството за движение в корема като признак за ритане. Ама татето нищо не усеща като го карам да сложи ръка на корема ми, а и аз като го правя нищо не усещам  newsm78

# 228
# 229
Здравейте отново!Мила Гризка,не знам в кой месец си,но първите помръдвания на бебчовците са леки и нежни като ласка,Само след няколко седмици ще настане истински бунт.Колкото по-тясно става на малките човечета,борбата за пространство е ожесточена.Не се притеснявай,че таткото още не ги усеща,те искат първо мама да ги почувства.

# 230
Благодарим ти, мамо Роси, за окуражението и добрите думи   bouquet Човек има нужда някой по-опитен да му каже, че няма страшно от това, което го чака  Peace На твоите синове с горди имена желая да растат здрави и щастливи, смели и непоколебими  newsm05

vsergi, честити малки слънца! Да са здравички и послушни на мама и тате   bouquet

Ники, и аз се чудя как да разбера със сигурност дали риткат. За сега приемам всяко гъделичкане или чувството за движение в корема като признак за ритане. Ама татето нищо не усеща като го карам да сложи ръка на корема ми, а и аз като го правя нищо не усещам  newsm78

oттук нататък чакай включване Grinning, при първа бременност детските движения се усещат осезаема за първи път към 20г.с.

# 231
Здравейте! До преди няколко дни пишех в подфорума за рискова бременност и икси, но вчера докторката видя 2-те точки в корема ми и вече се прехвърлям при вас.
Като разбрах че са двечки, хем се зарадвах, хем се уплаших... Ние живеем далеч от бабите, а мъжа ми е с такава работа, че е постоянно зает.   Mr. Green С две думи - няма на кого да разчитам за помощ.
Ще споделите ли вие как се справяте?

# 232
Здравейте от мен,

tiva8796 честити 2 точици. Какво да ти кажа, на мен в началото ми казаха, че е едно и да ти кажа ми стана даже някак мъчно, като разбрах, че са 2 и много се зарадвах. Имам приятели с близнаци и хората се оправят, с много добър режим и повече кураж и сили,
ще станат нещата. Сега се радвай и не го мисли толкова.

При мен прегледа в Петък мина много добре, доки каза, че ще си имаме 2 момиченца и засега сме по 200гр и 12 см. вече. Тази нощ за 2 път усетих гъделичкане, но все още не съм сигурна дали са те.

При мен сега едното е нагоре, другото е надолу, като не са едно над друго. Все още са ниско долу. Но важно е, че се развиват.

Успех на всички.

# 233
  • София
tiva8796 първо Добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet
И ние сме без баби, таткото ни е зает до мнооггооо късно вечер, а и е такъв работохолик, че изобщо не разчитаме на него. Нямам отправна точка, как е с едно детенце, но се справяме и  ми е забавно с двамата ми мъже. Просто си живееме заедно  Laughing Laughing Laughing
nikolina-pikolina Честити ти принцески   bouquet  bouquet  bouquet
 Да си лудувате цяяялооо лято в коремите всички  Hug Hug Hug

# 234
Тива, честити 2 точици   bouquet Явно са много изстрадани и чакани, щом идваш от ПЗ. Що се отнася до страха от голямата новина, и на мен ми е познат (и аз съм след икси). Нормално е, все пак сме разумни хора и знаем, че в живота нещата не са само цветя и рози. Освен това, процедурата по икси е натоварваща за психиката и изцежда всичките ни сили. Но постепенно ще се успокоиш и ще се отдадеш на щастието от бременността  Peace

Ники, честити принцески!   bouquet Време е вече да мислите имената  Sunglasses

Мен вчера ме изритаха здраво, така че знам, че поне един истински ритник съм усетила  Laughing

# 235
Гризката, това с имената ще е сложно, че моя мъж харесва едни, аз други. На мен ми харесват кратки като Лия, Ния, Мия, Леа, а на него едни дългиииииии.

И аз чакам с нетърпение първия ритник, ама нашите гимнастички май са още малко, къде ти 200гр. ще има сила да ме ритне през няколко ката меса. Но още малко и ги чакам вече.

Моя мъж си мисли, че на Созопол ще проритат, може и така да е.

# 236
Олее, вие вече сте стигнали до ритници  Laughing А ние сме само по 4 мм.
На 04.08.08 сме на преглед, надявам се тогава са са по-големи.
Благодаря ви, момичета, вече се чувствам по-спокойна. Успех на всички   bouquet

# 237
tiva8796 ако искаш да те има в списъка на очакващите на първа страничка напиши кога ти е термина LaughingЛеко мътене и от мен!

nikolina-pikolina, ако искаш да се присъединиш към списъка - чувствай се поканена и ти Laughing Честити розови панделки Laughing

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 12:40 от Double with Cream

# 238
Привет на всички нови мами. Много сте ми мили и ме връщате в дните на моето щастливо чакане. Да са ви живи и здрави бебчовците. Да знаете, че всичко си струва. Тъкмо сега ви пишем с едната госпожица, а другата още спинка. Чувствам се много щастлива и горда, като мама на близначета. Все още имаме баба на гости, но от другата седмица вече ще сме самички. Но се надявам да се справим. Само дечицата да са здрави!!! Наистина страхотно щастие е, да гушкаш две бебенца наведнъж!

# 239
Здравейте щастливи близнашки мами  Grinning!
Искам само да ви съобщя,че на 14.07.2008 се появиха Ема - 1900гр и Михаил - 2000гр на мама elissa!   bouquet

Моля,ако мястото на постинга ми не е тук,модераторите да го преместят.

Общи условия

Активация на акаунт