Къде срещнахте половинката си?

• 18 819
  • 203
  •   1
Отговори
# 180
запознахме се в интернет  Wink

# 181

На тогавашното ни работно място  spoko

# 182
В офиса! Бяхме колеги  Peace

# 183
Във влака Simple Smile На връщане от морето.

# 184
  • Nearby
И ние в интернет..
Дразнеше ме ник-а му и се заяждах  smile3534
На втората седмица пътувахме за другия край на България да ме запознае с майка си,после всяка седмица разходки Дряново-Пазрджик..И на третия месец събрах цирка, казах чао на семейството и вече живеехме заедно...
(обаче да ме беше предупредил , че в Пазрджик е такава жега..излъга ме това момче и това е Heart Eyes)

# 185
интернет

# 186
И давамата сме от един жилищен квартал, но се запознахме на един осми декември в троянския балкан - преди 11 години /леле колко много времеееее/.

# 187
Една сутрин се събудихме без спомени и ....

# 188
Работехме заедно, но нещата между нас се случиха две години след това - при една случайна среща в автобуса - на път за София. И след 2 месеца вече живеехме заедно.

# 189
  • Пловдив
В интернет -  сайта Atol.bg, писахме си цели  4 месеца, преди да се видим.

# 190
  • София
И ние се запознахме в една дискотека преди 10 години и половина и оттогава сме заедно.   loveuuu

# 191
В Университета, бяхме различни специалности и на един купон ни запознаха в първи курс. До пети курс живяхме заедно и след дипломирането се оженихме. Така вече 8г hahaha

# 192
където и да е ... важното е да си срещнал точния човек Naughty

# 193
Нас ни запозна братов4едка ми,която ми помага6е да си търся работа.Той работе6е на пазара,намери ми работа сре6ту неговия магазин и след две седмици излизания,станахме гаджета.След известно време се появи и на6ето съкрови6те

# 194
В Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт