АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 304
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит празник на всички дечица и от нас!
  Heart Eyes
Беше страхотно! 

И аз ще пиша повече утре.

Ванче, ние не сме спирали за хапване, че Реа повърна в колата и бързахме да се приберем. Освен това спа 2 пъти, което не се е случвало повече от година. Хайде може скоро да отидем някъде в околието на разходка заедно!  Hug

# 181
http://picasaweb.google.bg/eliza3107/2008/photo#5206927402812784370   Joy  Супер снимка  Laughing

Малееее, колко са порастнали децата  Shocked ОЩе не съм гледала до край, но Анна Мариа беz малко да не мога да я поzная, 4удех се кой е отиШъл с кака  ooooh!
Продължавам да zяпам  Wink

# 182
Енви, който и да е денят - все е хубав, а в навечерието на хубав празник - още по-добре! Hug

Искрено ви завиждам за положителните емоции и Усоето! Какво да се прави - ето, здрави бяхме, обаче пък финансов крах! Нищо, ще има и други Усоета, да се надяваме!

Сега ще се опитам да приспя детето, че е станал ужасен - пищи в леглото си, а мен ме тъпче както ви се оплаках - ще има дебелката лейди с желязната ръка, мухахахахах! Twisted Evil Grinning

# 183
  • София
Честит празник на всички априлчета и техните (не)пораснали родители!  Tada  ura
Честито на всички класирали се ясленчета!  Peace

На Усоето беше страхотно, перфектно място е за почивка с деца. Малките сладури толкова са пораснали и са станали такива образи, а малкото Данинце ммм, да му изям хубавите бузани.
Утре ще се опитам да кача снимки и аз.

Кофти само, че тези 3 дни много осметохме режима и сега ще ми е голям зор, докато пак го вкарам в релси.  ooooh!

# 184
  • София
Ауууууууууууу Енви, защо не каза, а те питахме защо черпиш с тези разкошни бонбони.
  bouquet  Да си жива и здрава, и да се радваш на най-здравите дечица. bdbaloni Ти си  supermama

# 185
  • София
Добро утро понеделнишки.

Енви, ЧРД на патерици! Много здраве и късмет!  bouquet

Сега и аз ще разгледам снимките. Вени ми се обади в събота сутринта ако можем да тръгнем на тяхно място, но мъжа ми вече беше тръгнал на работа, а и си бяхме направили планове за неделята.

И ние не сме приети в ОДЗ-тата които исках. За първото ми желание /за прословутото 8 ОДЗ/  сме резерва 300 и някой си номер. Shocked За другите номерата са около 100 и 200. Соня си има ясла, но ми се искаше да я преместим по-наблизо в квартал, че като си остана после вкъщи да е по-близо. Но и така ще се оправим.

Ние вчера бяхме на вилата и си правихме барбекю с приятели. Празнувахме 2 рождени дена -моя който отдавна мина и на още един приятел. Много хубаво беше, но снощи вече лазех от умора.
Соня не разбра особено от празника, въпреки, че бяхме накупили много балони и разни пастели и листчета за рисуване.

# 186
Честит рожден ден, мила Енви! Бъди обичана и щастлива, здрава и усмихната, обградена само от приятели и любими хора   bouquet

Честит празник на всички дечица и техните родители, да са ни живи и здрави и много детски смях да звучи около нас  Heart Eyes

Извинявайте за закъснението, но сега смогвам да седна да пиша  Mr. Green

Честито на всички, които са приети в ДЯ, УСПЕХ на останалите на следващите класирания  Peace

Сега ще гледам снимки от Усоето и ще въздишам  Wink

Привет и на майчетата, които отдавна не се бяха включвали   bouquet

Данче, Аги добре ти го е казала. Записвай си детето и ги гони до дупка да оправят градината  Peace Къде ги няма, а те и настоящите не подържат, а все трябва някой да ги ръчка, за да си свършат работата. Ето при нас има 4 яслени групи и само една първа група в градината, в нея са приети само циганета, защото всичките са с безброй братя и сестри и естествено са с предимство. В двора на градината има още сгради, които са дадени под наем и дори в момента не се използват и когато директорката е подала молба в общината тази сграда да се ремонтира, за да се отворят още групи СА Я САНКЦИОНИРАЛИ  #Crazy Друга сграда, която също е на градината е дадена на едно близко училище и са пренесли 1,2 и 3 клас там, а тя е огромна, а в същото време на тяхно място в училището бюрото по труда си прави курсове за възрастни в училището  #Cussing out На какво прилича това  ooooh!

Извинявайте, че ви занимавам   bouquet

Лек ден на всички  Heart Eyes

# 187
  • София
Добър ден и от мен!

Заредихте ме с много положителни емоции, разглеждайки снимките от Усоето! Личи, че това място е създадено за почивка с малки деца, а всички са такива сладури и толкова пораснали, едни малки момиченца и момченца.

Енви, ЧРД и от мен! Много щастие, успех и късмет!
Ние не сме класирани за яслата, и сме № 27 от чакащите, но аз не съм загубила доверие, че може и да ни се усмихне щастието.

На сватбата изкарахме невероятно, много емоции...., а и хванах букета, та нищо не се знае, кога и ние ще спретнем една сватбичка, а Тони ще ми носи шлейфа............
Лек ден и весело настроение!

# 188
Със закъснение
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДЕЧИЦА! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ!!!!!
РАДВАЙТЕ НИ С МНОГО УСМИВКИ! Heart Eyes

Ето и от мен снимките -
http://picasaweb.google.bg/Sminscho/Usoeto2008

# 189
Добър ден на всички

Ее, много се радвам че сте прекарали добре на Усоето, а снимките са страхотни Grinning
Скарлет браво за сватбата и букета. Хайде чакаме да ни почерпиш виртуално скоро по повод вашата Grinning

Вени да се орпавяте по-скоро..

Ето три снимки и от нашия скромен 1 юни на вилата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&photo=171

# 190
леле супер снимки  Hug
Наде не се ядосвай и при нас е така, дали са сградата където беше яслата на частното у-ще Веда и сега яслата е в градинета напъхана  #Cussing out. А ние не сме приети за септември и кво ще правим незнам

# 191
  • 2 етажа над тавана
Хей, здравейте. Hug

Да честитя на приетите по ясли и градини. Ние не сме сред тях. Остава да се надяваме, че на второ класиране ще ни приемат, но надеждата ми не е голяма.

Вени, бързо оздравяване! Hug

Обещах подробности, но май няма да е днес - супер яко се ме налегнали откъм работа, та тичам по задачки.

Приятен ден на всички. Heart Eyes

# 192
Наистина много хубави снимки! Peace

Бабълка, Маргарита с маргаритите е просто невероятна!  Heart Eyes А къде си правихте пикника - това ли е яз.Йовковци!? Thinking

Янче, Симона е пораснала много - източила се е на височина и не е дунда вече! Heart Eyes

ЕксчеHug ! Мислех си, че всички разбраха. Blush

Аз също съм засипана с работа и не знам, когя ще се включа по-адекватно! Confused

# 193
Енви, ЧРД със закъснение!   bouquet Аз въобще нищо не съм разбрала  Blush

Отчет от уши-нос-гърло прегледа тази сутрин - няма възпаление на ушите и гърлото, а в носа има само леки секрети  bowuu И имаме позволение да тръгва на градинка от утре, а аз вече си уговорих разходката с едно наборче на Дани!

В яслата сме дълбока резерва, 20 номер, но нямаме шансове, защото от 8 места 4 са заети от 2-те двойки близнаци в квартала, други 2 са други предимства и трябва да се откажат доста пъти по 2 деца, за да излезе нашия ред  Confused

# 194

Общи условия

Активация на акаунт