, ама карай... (цяла зима не беше боледувал - сега за месец - 2 пъти
).
!
И колко са големи ве4е
Но децата на другите винаги растят бърzо
А в4ера по радиото коментираха поскъпването на хранителните продукти в ЕС, тук е 7% но каzаха 4е в БГ било 25%

А пикника точно там си го правихме - на яз.Йовковци. Едвам си намерихме празно местенце, беше препълнено с рибари и въобще с толкова хора, че сигурно половин час обикаляхме, докато намерим къде да се спрем. Но пък имахме късмет да намерим доста закътано, сенчесто и спокойно място в единия край на язовира и беше страхотно.

Аз се казвам Нели и съм майка на едно първоаприлско овне-Мая.До сега нямах така възможност да пиша често.Много е интересно в вашата компания.Споделяте си и радости и неволи
Станали сте истински приятели.
Май не остана доволна че те ще трябва да се занимават с това

Ох растът децатааааааа
.
.
.
Добре дошла, Нели!
И да се наака не му прави впечатление изобщо, не си и казва. Но не с епритеснявам избщо
От няколко дни като му махна памперса и отива до тоалетната чиния, вдига капака, точно като тати си и се опитва там да се изпиша, ама не стига, идва му висока, ядосва се, затваря капака, качва се да пусне водата и е готов
И на мен ми е мъчно, че толкова бързо растат дечицата ни...а освен сгъването на дрехите, подрежда и обувките, 2те обувки трябва да са строени една до друга точно, не може да са накриво, само върви и оправя нещата след мен, голям Монк си имам...най-малкото боклуче да намери и ми го носи, че и на гости като идем - пак така прави 

Препоръчани теми