АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 298
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошли на  Нели и Мая.
Нели, ами то съвети за неща като гърне, обличане няма. Когато детето е готово ще покаже. Не се впрягай на лелката.
Иленко, да ти е жив и здрав юбиляра  bouquet
Халапела, как ще е като бебе, каква косичка има Laughing

Аз съм си в къщи. Взех си 1/2 ден отпуска и записах Симончето на градина. И други неща имах да върша по институции, но се закучиха нещата и ми пилят нервите.
Снимки поразгледах, но вие толкова сте щракали, че ще ми трябва още един почивен ден без дете. Децата са прекрасни и настроението изглежда подобаващо. Е татковците май пак са седяли сами по масите, а вие сте тичали по децата Wink

Шошка и тя спи отвита, даже и на отворен прозорец и не и е студено.

Бабълче, Енви, Симона ви изглежда различна защото позаслабна от болестта. Не знам дали ще напълнее пак, апетита си е стария, но и аз след две се махнала бузките и съм започнала да си разхождам две щекички.

Довечера съм на Lord of the dance. Обичам я тази ирландска музика. Мисля че в предишния си живот съм била от там.

# 211
Здравейте всички!
Влизам да се разпиша преди съвсем да ни забравите. Не съм писала много отдавна, защото мама имаше здравословни проблеми и не ми беше до писане и четене последните 2 месеца. Сега нещата се позакрепиха, слава богу  Praynig.
Мария е добре, станала е голяма хулиганка със собствено мнение за всичко, като често го отстоява с борба и рев  Simple Smile.
Видях снимки от срещата - страхотни сте всички  Hug!

Енви, Честит Рожден Ден на патерица, здраве и много любов ти пожелавам   bouquet !

Ето няколко скорошни снимки от нас.

http://family.webshots.com/photo/2070882910101086645JrQfUA

# 212
  • София
Не са малки, Ренка! Мати също издържа доста време, но не казва и упорито не иска за пишка по полянките в парка! Иначе физиологично това да е по-лесно приучаването към гърнето след 2 години се обяснява, че пикочния мехур вече добива размери, достатъчни да му позволят да задържа в себе си достатъчно голямо количество за достатъчен период, че да не се налага да пишкат час по час, както е било като са били бебета.

# 213
Вени, не големината на мехура, но мускулите ве4е са до там раzвити, 4е могат да контролират и да не се иzпуснат. Ина4е, като бебета, и коли4еството пиене е било по малко, та няма промяна  Wink

# 214
 wavey

Привет и от нас  Grinning
Страхотни снимки,страхотни деца,наистина сте си прекарали страхотно  Hug
Енви, на патерици и аз да ти честитя рожденният ден  Hug  bouquet От всичко по много,но пък качествено и за цял живот ти  желая!  bouquet

Аз влизам набързо,ние бяхме на малка почивка,случиха се доста неща покрай мен,но всичко е ок. вече  Grinning
Бяхме поканени на концерта на нашите мажоретки от града,защото мисля догодина да я запиша при тях...На самото събитие доста се забавлява тя  Grinning,танцува с каките,мляска и им викаше "Блавооо"  Mr. Green
Ще ви прочета по назад и ще пиша пак   Grinning
ето малко снимки и от мен

# 215
Добро утро!
Слагаме кафето

Аз съм с гузна съвест за 1 юни. Нито на Усоето успяхме да дойдем, нито заведохме Тони някъде. То ако имахме възможност за почивка щеше да е на Усоето с вас, разбира се, но....По снимките ми изглежда много хубаво място! А лично мен кухнята винаги ме е интересувала, то не че не личи, но и уважавам яденето и храната.
Тази събота имаме покана за Зоо, празник за децата от работата на майка ми, така че ако имаме късмет ще го водим.

От 3 дни ме е стегнало гърлото. Писна ми! Не е имало болни около мен, не съм пила студено, газирано....доста ме боли - пръскам си Тантум верде, смуча Олинт с мед и лимони, слагам си сода. Чудя се какво мъчение да му измисля. Сега взех една доза осцилокок. дано да помогне ако има нещо.
Откриха ми гъбички Sad Лоша работа, сега си слагам някакви глобули. Така си се обичах чиста, че ми е мъка. Сигурно от бременността са ме тръшнали, аз гъбички не съм имала досега. Нали пих и 10 Аб, май съм влошила положението с него. Дано да ги махнем бързо и да ги няма повече...Оплаках ви се.....

# 216
  • София
Добро утро!

Колкото и да се опитвах да направя специален 1 юни за Соня тя нищо не разбра. Казах й че има празник, а тя пита "къде?" Ако не е рожден ден не го признава. Догодина вече ще е друго.

Вчера Соня се върна ухапана от яслата. Каза, че някоя Биби я е ухапала. Сутринта мъжа ми попитал лелката какво е станало, тя казала, че нищо не знае. Не знае как е станало, защото Соня си играела сама. Shocked
Въобще вчера Соня цял следобед беше толкова агресивна, удря ни и казва " Ти си лош. Ти си лош парцал". Обясняваме й, че така не се говори и тя пак казва, че Биби така казвала. Започна се с подражанието от другите деца. TiredВсе едно не е моето дете.

Аги, пий витамини и яж много плодове и зеленчуци.

Сигурно сте прави за пишкането. Май съвсем скоро ще махаме памперса.

# 217
Добро утро и от мен!

Иленка (със закъснение но от сърце), да ти е жив и здрав юбиляра!!!  Hug

ДеичCrossing Arms Бравос бе   Crossing Arms

Аги, дано бързо се оправиш  Praynig

Зарка, Мимата си е сладур, да я нацелуваш по бузките сладката адашка  Heart Eyes

Рени  Cry Как добре те разбирам за ухапаното  Confused Али беше на n броя места ухапан и не бяха разбрали кога и как е станало  ooooh! Все още има белег на крачето  Sad Дано бързо да й мине и никога да не се повтаря  Praynig
Алекс от понеделник и той е станал по-агресивен, излзиаме с неговото приятелче, както винаги, но  само да го приближи и почва да го рита и бута  Rolling Eyes Опитваме се да говорим с него, обяснявам, но пък към другите дечица не е така, към мен и баща му е ОК, гушки, целувки, но към приятелчето защо така става  newsm78

# 218
Значи, ако имате ухапано дете се обърнете към учителките в яслата. Направете тактична забележка, поне да видят кой хапе. Хапането е бързо, точно и най-редовно сме изпускали този момент. Аз съм седяла на един метър от хаплата, и пак съм я изпускала да ухапе някое дете. За части от секундата е ухапала някого. Това е агресия при децата и трудно се преодолява. Знаем , че е гадно да ти ухапят детето, но те са деца и не могат да разберат най-често кое е правилно и кое не.
Аз пия фолиева киселина, друго засега не приемам. Доки не е казал. Ще си взема Неоксид оттново, поне той доста ми помогна бременна с Тони.

# 219
Ние сме вече готови с документите за яслите.От понеделник живот и здраве тръгваме.А по въпроса за хапането ние сме много потърпевши.Първия път ни се случи предната година.Чакахме с една мама в яслите да ни сипят манджата в буркани.Тя беше с момченцето си и той гушна Мая като след малко се чу един рев ама по скоро писък и какво да видим той я захапал до ухото.Ама много зле беше,направо до кръв ooooh!Майката като започна да се извинява,ама какво да направим и двете бяхме на половин метър от тях,изобщо не можахме да отриагираме.Майката много се притесни ама какво да промени,не го е учила така за прави.А сега в събота бяхме на рожден ден в Варна и рожденика ни охапа 2 пъти.Бяхме без татито,че като се прибрахме мърмориииииии ама какво да направя ooooh! ooooh! ooooh! Та рожденника не ходи на ясли,жена в къщи го гледа ама така от къде му дойде незнам.Тя и Мая не се е закачала с него.Влязоха в една палатка и само след секунда се разнесе вик ooooh! И тогава майката като се притесни като започна да се извинява ,но по същиая начин като първия път нищо не може да се промени.Че и по брадичката охапана и който ме срещне ме пита какво стана с Мая е какъв отговор да дам ShockedДецата не могат да си изразяват емоциите и понякога правят неща не много приятни ooooh!

# 220
  • Русе
Привет,
Добре дошли на мама Нели и Мая! welcome
(33 г.с. 8-ми месец ли се пада? Thinking)
Изобщо не си помисляй, че сте изостанали с гърнето и т.н.  Peace Дилянката ходи на гърне в яслата и няма никакви пропуски, но и аз не съм махнала памперса, защото не си казва, а и мен ме помързява да я дебна постоянно... Embarassed (иначе я считам за готова). Успешен старт ви желая!

Мимата, Дея-Мария и Инес - страшни сладуранки! Heart Eyes
halapela, страхотни очи имаш! Flutter Зелени ли са?

Аги, и аз като тебе, с първата бременост нямах никакви "екстри", а с втората се сдобих с гъбички  Close -  едвам устисках до 12-та седмица да почна да ги моря... ooooh! После периодично слагах все някакви глобули, но на последните изседвания пак излезе, че имам.... Малко преди раждането ми хакнаха един Гиназол и изчезнаха (както беше обещал док - нямаше ги и след раждането).

Благодаря за поздравите за баща ми  Hug - той поставя началото на предстоящото ни "разорение"  Crazy - вчера беше РД на най-добрата ми приятелка, след 10-на дни е майка ми, после РД на другата ми приятелка (и кума), сватбата на най-добрия ми приятел ( Joy) и РД на свекъра ми - всичко това в рамките на 1 месец... тамЪн нищо де не остане за почивка и отпуски...  Crazy ooooh!

# 221
Привет,
Добре дошли на мама Нели и Мая! welcome
(33 г.с. 8-ми месец ли се пада? Thinking)
Да точно началото на осми месец ooooh!но всичко вече е зад гърба ни и е хубаво че се забравя LaughingА по въпроса за гъбичките мога да говоря с часове.Когато бях бременна имах много,но лекара ми отказваше да ги лекува защото можело да увредят нещо си ooooh!да съм изчакала края на бременноста си и тогава щял да ми даде глобули да се оправя че единственото което можела да стане е да ги пренеса на бебето при излизането ooooh! което в последствие като се разчетах тук таме се оказаха пълни глупости.И 25г.с. ходих на 3Д в Варна и лекара ми исписа каквото трябва.Излекувах се и малко след това Мая се появи.Но понеже стоях 3 дни с пукнат мехур преди да родя а след като родих 5 дни на пеницилин още имам въпреки че съм провеждала лечение няколко пъти ooooh!Изчезват за няколко седмици и пак се появяват ooooh!Абе ужас,ама жени сме само ние си знаем какво ни е Simple Smile

# 222
Нели, ти до Варна ли живееШ някъде?

Иленке, zаплес съм, да ме иzвиниШ  Praynig , на патерица вси4ко най добро zа баЩа ти    bouquet  4и4о ми и той има такъв късмет, жена му и двете дъЩери имат рожден ден в рамките на един месец (между 19.11. и 21.12.), кумът е Николай (Никулден 6.12.), племени4ите (на стринка ми) и те са родени преz декември, и zа капак Коледа и НГ  ooooh!

# 223
 ooooh! ooooh! ooooh! Ама голяма съм патица,мисля си че в подписа ми пише Grinning От Шумен съм.По принцип съм от Г.Оряховица но от 11 години живея в Шумен.

# 224
СмиНсЧо http://images26.snimka.bg/005951198-big.jpg Това  слънце не е моето,това е детето на най-добрата ми приятелка,голям сладур.Ей това е голямото ми детенце http://images26.snimka.bg/005951142-big.jpg .
Иленка Благодаря за комплимента  Simple Smile ,да зелени са,Аксел има моите очи   http://images13.snimka.bg/002016061-big.jpg ,тук е по-малък обаче , а Инес прилича на баща си.
Да ви се оплача ,вчера ме нарекоха лелче  Crossing Arms  Joy .

Общи условия

Активация на акаунт