Нели, ами то съвети за неща като гърне, обличане няма. Когато детето е готово ще покаже. Не се впрягай на лелката.
Иленко, да ти е жив и здрав юбиляра

Халапела, как ще е като бебе, каква косичка има
Аз съм си в къщи. Взех си 1/2 ден отпуска и записах Симончето на градина. И други неща имах да върша по институции, но се закучиха нещата и ми пилят нервите.
Снимки поразгледах, но вие толкова сте щракали, че ще ми трябва още един почивен ден без дете. Децата са прекрасни и настроението изглежда подобаващо. Е татковците май пак са седяли сами по масите, а вие сте тичали по децата

Шошка и тя спи отвита, даже и на отворен прозорец и не и е студено.
Бабълче, Енви, Симона ви изглежда различна защото позаслабна от болестта. Не знам дали ще напълнее пак, апетита си е стария, но и аз след две се махнала бузките и съм започнала да си разхождам две щекички.
Довечера съм на Lord of the dance. Обичам я тази ирландска музика. Мисля че в предишния си живот съм била от там.
.
.
!

Лоша работа, сега си слагам някакви глобули. Така си се обичах чиста, че ми е мъка. Сигурно от бременността са ме тръшнали, аз гъбички не съм имала досега. Нали пих и 10 Аб, май съм влошила положението с него. Дано да ги махнем бързо и да ги няма повече...Оплаках ви се.....
Все едно не е моето дете.
Бравос бе 
Как добре те разбирам за ухапаното
Все още има белег на крачето 

)
Дилянката ходи на гърне в яслата и няма никакви пропуски, но и аз не съм махнала памперса, защото не си казва, а и мен ме помързява да я дебна постоянно...
Зелени ли са?
- едвам устисках до 12-та седмица да почна да ги моря...
- вчера беше РД на най-добрата ми приятелка, след 10-на дни е майка ми, после РД на другата ми приятелка (и кума), сватбата на най-добрия ми приятел (
) и РД на свекъра ми - всичко това в рамките на 1 месец... тамЪн нищо де не остане за почивка и отпуски...