АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от нас!

Браво на Симонка и Тони, че вече са здрави.

Соня днес орева яслата, но не защото не й се ходи, а заради пантофите. Купила съм й прекрасни пролетни пантофи, а тя не иска да ги носи и всеки ден реве в яслата и обуваме зимните дебели пантофи. Но днес  й настоях, защото ще е голяма жега. И беше голям рев. Tired

Ох, 6000 лв. Как ми трябват и на мен точно толкова, за да си купя една колица само за мен....мечти.

# 91
Добро утро, сладуранки!

И Стани вече е на линия. Няма температура, само още точи сополи, но вече изглежда добре /да чукна на дърво!/. Остават ми още три дни работа и пак ще си се гледаме. Вчера казал на баба си "Не искам баба, искам САМО мама!". Като го чух, ми се дорева.  Cry Момчетата явно са много привързани като малки към майките си. Дъщеря ми беше по-самостоятелна на неговата възраст.
Аги, ако ти е наблизо банката, където имаш сметки, можеш и от тях да поискаш уверение за IBAN, по който да ти преведат болничния. Аз ползвах преди две седмици и така ми казаха да направя.
Относно лепенето на корема - моят Стани гледа да намери нещо твърдо и се лепва по същия начин - няма значение, дали е крак, възглавница или нещо друго!
Приятен ден на всички!

# 92
Добро утрооооо  sweating
Голяма жега, голямо чудо е днес Crazy

Данче, ср. вода не е черна, бистра е като нормална вода. Ето това ползвам аз

http://arcol.hit.bg/

елима, не спазвам някаква определена доза, пълня капкомера и 1-2 пъти стискам в нослето. А като имуностимулатор й давам по една супена лъжица сутрин и вечер.

На Тонка И Симонка, и Стани много целувки и да са все здравички!!!!

# 93
  • София
И от нас - Доброден!

Радвам се много на хубавите новини от Янчето  Hug Само така!

Анелиз, браво и на вас!   bouquet

Днес щяло да бъде много жегаво, а аз вече не мога да търпя толкова топло, ще ми се да имам мобилен климатик над главата си, но уви. Добре, че вкъщи е хладилник та с желание се прибирам  Mr. Green

# 94
Здравейте и от мен!

Днес братчето ми има рожден ден и ви черпя скромно за негово здраве   party023  cheers  cook  baloni

Радвам се на добрите новини за оздравелите дечица. Hug
Юлче,ние също от март месец боледуваме,до преди няколко дни все някой беше болен,но засега сме добре. Калоян също имаше много упорити сополи,макар и не зелени,това което ги пресече за два дни също са капки за очи с антибиотик/Макситрол се казват/.Бях изумена  #Crazy доки като му изписа капки за очи,а да ги слагаме в носа,но тя твърди,че така наречените ясленски сополи се оправяли само с подобни капки.Сега като прочетох доста майки са писали,че ползват антибиотични капки за очи в носа,та явно е разпространен метод за лечение на упоритите сополи.При нас имаше невероятно бърз ефект. 
За почивките с децата никога не ме е притеснявало ранното лягане вечер с тях,по-скоро сега ме притесняваше това,че за първи път четиримата се наложи да спим в една стая,но се оказа не толкова страшно,само приспиването беше доста усложнено и то защото все още двамата заспиват по различно време.Решението за нас е наемането на апартамент,за да може в едната стая да спи Деси,а баткото да си играе на воля в другата.
Нуни,благодаря ти за информацията за сребърната вода,вижда ми се много надеждна.А ти от колко време я използваш?  

# 95
Mum,

Поздрави за рождения ден на брати ти! Да е жив и здрав и много късмет да има!   ura

# 96
  • София
Mum-че, да ти е живо и здраво братчето!   bouquet

# 97
Mum, има 2 месеца вече, откакто я ползвам. За Макситрола да кажа - и на Яна са й ги предписвали. Капки за очи са, но се слагат и в носа. Яна имаше  страшна алергична кашлица, съпроводена с много сополи. След второто капане сополите се изпариха. Но лекарят каза, че капките са силни, не стават за постоянна и дълга употреба, затова действам със сребърната вода.

Честит рожден ден на брат ти  Grinning

# 98
Мамче, честит рожден ден на Малко братче!!!   bouquet Жив и здрав и много щастлив да е!  bouquet

Янче, aneliz, радвам се за оздравелите ви деца! Hug

Наде, нищо не каза за Варна!? Thinking

Днес голяма горещина, голямо нещо... Tired

# 99
  • Sofia
Здравейте и от мен, тази седмица съм по-активна защото нямам за учене.
Раче, пред голяма дилема си наистина, дано да успеете да я решите по-възможно най-добрия начин.
И ние с нетърпение чакаме да излязат резултатите за ДЯ, че трябва да си търся нова работа, а и нуждата налага да се ходи на работа вече.
Ние махнахме памперса преди десетина дни, първите два дни се напишкваше редовно в гащичките, но после постепенно май усети предимството им пред пампата, от вчера дори започна да си казва, та у нас пропуски няма, но отвън като се заиграе и понякога се напишква, все още не иска да седи на гърнето, а аз го държа, дори обедния памперс махнах преди 3 дни, а вчера ни се наложи да ходим до другия край на София и му сложих памперса, а той милия по едно време се държи и вика - пиш, пиш, да ама му обясних, че има памперс и да пишка в него, защото няма къде, ей това дете явно е стискало, защото като слязохме от маршрутката веднага започна да дърпа памперса.
Момичета радвам се, че вече има и оздравели дечица, ние още сме със сополи, но ту ги има, ту ги няма, незнам какво е това?

# 100
Благодаря ви,момичета,за пожеланията за брат ми!Наистина много си го обичам и дано да ми е жив и здрав.
Нуни,много хубаво и точно си го обяснила за капките.Те действително са много силни и се ползват за кратко лечение,но сополите на Калоян бяха толкова упорити и от толкова време му слагахме други видове капки,че вече се бях отчаяла че нямат излекуване и така ще си ходи незнайно колко дълго сополив.В тази връзка споделих за чудодейния ефект на тези капки,но разбира се те се слагат само няколко дни.И затова се заинтересувах за сребърната вода,защото ми изглежда много надежден вариант за по-продължителна употреба.
Енви,жегата настъпва с пълна сила заради мен,защото от понеделник започвам работа Mr. Green и за да е пълен гърча "от горе" ми спуснаха и жега ooooh! Та така хем няма да мога да се крия в къщи на хладно,хем ще пътувам в жегата до работа и в същото време ще се препотявам,защото не съм работила вече две години и половина.

# 101
Нещо ми зацикли пак компютъра,сори #Crazy

# 102
  • Sofia
Mum, Честит Рожден Ден на братчето ти!   bouquet
Я кажете има ли още априлчета с биберони, защото ние без нея не можем, само отвън не я носи, иначе с влизането я слага в устата, понякога ме лъже, че я е оставил вкъщи, а после си я вади от джоба, все чакам кътници да му избият и тогава да я хвърляме, ама пусто те не тръгват още. Как ще го откажа?

# 103
  • 2 етажа над тавана
Ей, разбих се от работа и не мога да смогна да ви навестя Tired

Радвам се за добрите вести за оздравелите вече дечица, дано скоро и другите вземат пример от тях и са на линия за летни игри и забавления Hug

Mum, дае  жив и здрав брат ти и да ви носи радост!  bouquet

Поздравления за децата без памперс Hug

Маги биберона си го търси вечер като си влезе в кревата да спир което постигнах пак с доста усилия след Великденско-гергьовските празници и драмите в нас покрай нежеланието й да спи в кревата си. Засега сме на компромисен вариант - в сгъваемото креватче до нашата спалня, но си ляга там и сутрин към 6-6,30 иска да я взема, правя го, потъркаляме се малко и ставаме към 7. Та за биберона - напоследък се случва нощем да се събуди и като не й е в устата да почва да го търси и да ни буди, за да й го намерим. Та скоро отказване от него не виждам, но поне през деня и навън не го търси.

Раче, утрепа ме жена с тая такса за градина #Crazy

На новоработните мами - късмет, лека да е работата и успешна!  bouquet

За справяне с комарите какви мерки предприемате, нас вече ни наядоха, то предимно мен, де, но и Маги отнася по някое засмукване newsm78

А жегата, слава богу, при нас в офиса не се усеща толкова, но като ми се наложи да мръдна някъде по задачки и грогясвам  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей, не остана, мацки, скоро ще сме на Усоето, с нетърпение чакам петък, за да тръгнем newsm52

Пак отивам да бачкам, ама така е - за един ден почивка сега ще си го изработя всичко, което има Crazy

# 104
  • София
Здравейте!

Ох от толкова работа нямам време нито да чета, нито да пиша! Нали идва края на семестъра и е ужас!

Реа спи при нас. Като се събуди ме търси, за да ме гушне силно и така заспива. В момента ужасно се тръшка за почти всичко, даже не ни дава да влезнем в някои магазин ако не и хареса как излежда отвън. Ужас! Ще я видите.

Нашия тати има ангажимент на 30-ти до към 16ч. Така че ние ще пристигнем чак към 22ч. Ще има ли някой буден от вас да ни посрещне?

Mum, Честит Рожден Ден на брат ти!

Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт