АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 288
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Ра4е, това са луди пари  Shocked 4е те тукаШните градини толкова струват  ooooh!  А на фона на какво? Но как Ще се раzделяШ с Емо пък?  newsm78  А и zа колко време?  newsm78

При нас ниЩо ново, времето е муцка и аz гледам каталоzи с хотели на море  Laughing ....дано ни огрее  Sunglasses

Сииииилно стискам палци zа вси4ки болни4ки  Praynig А Аги как са, някой 4увал ли се е с тях?

# 76
Юлче, от аптеките се купува. Аз взех една на Аркол (май така се казваше), но е без накрайник, за да се капе в носа. С пипетката от едни други капки си изтеглям водата и капя. Мисля, че има шишенца и с накрайник.

Раче, ти ме шашна  Confused, много пари са това. Дано измислите удобен за тебе вариант Grinning

# 77
Здравейте момичета! Ние бяхме за 1 седмица на морето с мъжо и не мога да ви опиша колко прекрасно се чувствам, хем рано с тен, хем си спестихме лошото време тук.
И аз започвам нова работа от утре та ми е толкова напрегнато а и немога да си подготвя всички документи защото ми се обадиха на морето и сега за 2 дни незнам как се прави свидетелство за съдимост, медицинско, трудова книжка и т.н.
Юлче, при такива сополи на Мади и действа много добре ГАРАЗОН, те пак са капки за очи и уши но ги предписват и за нос.Съдържат антибиотик и са антибактериални, а за тази сребърна вода за първи път чувам но ще пробвам ако лесно се намира.
Мадлен си спи в нейното креватче а само когато е много болна спи с мен.
Ей да ви се оплача, преди мнго време ви се похвалих че свалихме памперса(още преди да тръгне на ясла) и на яслата я научиха пак. Сега наколко пъти като е болна и си е в нас се отучваме успешно, пратя я и пак наново.Писна ми .
Айде че стана дълго да не ви досадя, хубав ден на всички!

# 78
  • София
Здравейте!
И ние изкарахме хубав уикенд. Ходихме не селото на Пепи, заедно със сестра му и племенника. Валката хапна малко бой от братовчеда Гени и се научи на нови дивотии, които вече втори ден се опитва да прилага над децата тук, а аз само търча и крещя след него (както уж бях много против това)  ooooh!  Whistling

Ей, не мога да повярвам, че най-сетне дойде време за смотаното класиране за ДГ, че да имаме вече някаква яснота и да си правим планове за бъдещето,

# 79
  • София
След призива на Скарлет се вясвам да драсна ред и да бягам, че ме чака студена биричка  Mr. Green Също, държа до повлека крак и всички да са здрави и на бира  Crossing Arms
Нуни, коларголът е някакъв колоиден разтвор на сребро. Но ще пробвам и сребърната вода, ако се наложи (а то най-вероятно ще се  Tired ). Благодаря ти много за съвета, а от аптеките ли се купува?
Доколкото и аз знам е така ако не е и едно и също. Сега ме гризе любопитство и ще се разровя. Нуни, а черна ли е сребърната вода?
Това е. Една майка винаги ще се заинтригува от зелени сополи повече от студена бира   ooooh!

# 80
  • София
Коларгола и сребърната вода не били едно и също. Тук пише повече, може би е същото, което е ползвала Нуни.

# 81
  • София
Привет!
Аги и Тони са добре - днес ги видях! Мисли как да го изведе от София по препоръка на док!

Раче, то още по-солено излиза тогава! Иначе вашата градина много ми допада по приказките ти!

# 82
Оле-мале, Раче, ти ме разби  ooooh! Това ми се струва направо непосилно. Какво трябва да работиш, за да си позволиш такава градина?

# 83
Аз купих сребърната вода(АРКОЛ) но въпросчето ми е:
Нуни,как  се процедира, по колко капки и колко пъти дневно?

# 84
  • София
Това е. Една майка винаги ще се заинтригува от зелени сополи повече от студена бира  ooooh!
Валски пък нали още не ходи на градина и не сме имали "зелени градински сополи" досега, та бирата все още ни е приоротетна...  Mr. Green И в тая връзка да ви се оплача, днес всички от компанията си спечелиха екстра бира от прИмоцията на Ариана, само на мен ми се падаше все "Опитайте отново"  #Cussing out И аз опитвах, опитвах,... ама неее!  Twisted Evil

Пък мойто момче днес за пръв път реши да си казва като му се пишка  Shocked На какво се дължи таз откровеност, не знам!  newsm78 Само дето не е много наясно как точно се процедира и все се напъва и всеки път с голяма изненада откриваше, че си е одрискал обувките, вместо да е пишкал.  ooooh! Горкото ми глупаче!  Laughing Как ли досега е успявал да си върши работите без такива драми?!  Mr. Green

# 85
  • Варна
Добро утро!
Раче, мерси за пожеланията!
То излиза, че май повлякох крак с работата и сега априлки сменят като мен Hug
Лично аз като прочетох таксата ви да ДЯ се упаших направо. То вече почти нищо не може да ме учуди, ама 6000 лева за една година?! Аз имам по-малък кредит, че го влача 3та година и имам още толкова (нека се обезцени съвсем пък  Money) Аз плащам 40лв, като ми приспадат дните, в които не е ходил. Е, сега ми е дерт как да го набутам в ДГ, ама тов апо Нова Година.
Ники си ходи по памперс, нищо не казва и съм състояние на паника по тоз въпрос. А ясно показва, че го дразни памперса и си го сваля даже сам понякога.
Вчера бях сама на работа, т.е. нямаше я шефката ми (дето аз ще съм на нейно място), аз като едно добро дете си свърших задачите до 11 и после луднах, скукаааа. Четох там някви писма до 18ч Shocked Днес ще видим дали няма да ми се карат Mr. Green
ники е със сополи отново, аз пък капя Тобрин. Днес вече е с по-отпушен нос.

# 86
Добро утро!
Да, лекарката каза 20 дни извън София да направим, но аз така или иначе сега си правя 2-та зъба, има още един, после да не говорим, че все пак карам шофьорски курсове. Единствен вариант беше да отидем някъде, да изям листовките и като се върна да се явя на листовки и после на кормуване. А инструкторът каза, че не можем и много да чакаме, поеже с корем можело да не искат да ме изпитат Thinking

Комарите - тази велика напаст!Докато поливах вчера градината, точно се прибра Саш и Тони весело ходеше около мен, в рамките на 10 минути стана нетърпимо положението, а детето е с около 10-15 плюски от комари по главата и врата! Ще пръскаме дърветата и храстите с нещо, та дори и тревата, но с какво? Или да търся фирма от тези, които трепят хлебарки да ни пръскат и за комари - не знам дали могат...
Вече имаме узрели ягоди, обаче нали се сещате с къв кеф ги бера, особено след като Тони не иска да яде нищо червено! И ако видя зор ще каня гости с опцията "Берете си ягоди колкото искате"

Смешно - Тони вчера си вдига блузата, оголва си корема и вдиг Thinking блузата на баща си, при което ляга и си лепват един към друг шкембетата.  hahaha Майка ми и баща ми веднага решиха, че е видял два корема залепени Joy, а аз им обяснявам, че подобни неща не сме правили скоро, еле пък пред детето Simple Smile И после си лягаме, той и с мен го прави. Голям кеф му е , лепва се и мълчи и се кокори.

Подарък за сватба - Скарлет, ти си знаеш какви са ти приятелите, но щом са БГ спри се на икона. Не е нужно да си набожен, за да имаш икона в дома си, тя е символ на вярата и семейството все пак.  Избери такава с подходящ образ. Но пък са скъпи неща това иконите, говоря за истинските. Сигурно знаеш, трябва да имат печат и нещо тип "сертификат".
Или им подари звезда Simple Smile))))
Предполагам, че са хора с възможности и няма да са примрели за пари и уреди.

Ще дебна тези дни списъците за градината, дано имаме късмет.

Търся някякъв образец 7 за болнични и банкова сметка, има ли някой идея от къде да дръпна един, за да го принтирам и попълня? Голям зор било това с болничните, или в нашата фирма има все някаква неуредица - шефката ми ги биа раздала на колеги Joy Кво е раздавала бе! Тя в болнични не пуска, само в неплатен!

Ака и пика в памперса без капка срам. Как да го отуча? Освен един ден да кажа "Край" и да го махна, да си акаме и пикаме по гащите и пода и да се мъчим.
Спи откакто се разболя само в нашето легло. И не иска да заспива сам. Вика ме и ми тупа по възглавницата заповеднически да лягам до него. Върти се, тъпче ме, гушка ме, върти се, подпира се на мен, а гърдите сега ме болят зверски и само пищя, пак се върти и като съм крайно изнервена му тегля един биг мама скендъл и заспива. А вчера понеже се опита баща му да го приспи и се отказа, а той от леглото викаше "Мамоооо" и докато отида, Саш му кресна от хола вече да мълчи и нашия как ревна!!! Заварих го проснат по корем и такова ридаене му удари. Много чувствителен бе, много докачлив, това ако не е овнешка чест аз главата си режа!

# 87
 Grinning

По мои наблюдения, момчетата са такива - по-докачливи, по-чувствителни...
И Велина го правеше тоя номер с голия корем, но ходеше, да го залепя по мебели, по пода... и много й беше кеф. Crazy
Всъщност, откак отучи смукането на палеца, заспива с оголен горем и ръцете под него.

Аги, радвам се, че сте на линия!
Hug

# 88
  • София
Добро утро!
Аги има такъв образец - попълва се и се предава в НОИ, за да ти превеждат парите по посочената банкова сметка! Ама трябваше шефката да ти даде, егати! Потърси из нета!

# 89
Аз само да кажа добро утро и че Симончето вече си е старото почти здраво, игриво и усмихнато дете.
Започвам да работя.
После ще се включа пак.
Приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт