И Дилянката спи при мен на спалнята, защото леглото й отдавна отесня. Не се притеснявам и ми е кеф да си я гушкам, като знам, че после ще ме пъди от стаята си. Пък и още не сме намислили как, и не смеем да ги оставим двамата да спят заедно, че със сигурност ни чакат изпълненята на Люс и Йо и ще се побъркам
. Всъщност сме решили да разменим детската и спалнята(като по-голяма и подходяща за игра), но това значи сериозен ремонт... и все отлагаме. Енви, браво на вас за тоалетните постижения!
Спомням си, че и Преслав имаше такъв проблем с гърнетата на яслата като почна да ходи на клекалото вкъщи...
Пък Диди като гледа батко си как пикае прав, взе да иска като него... и ме влудява
.Юлче, тез ясленски сополи са много упорити - сигурно сте пипнали стафилококи ауреус. В общи линии само силен АБ ги мори, но ако ще ходи Иво на ясла - няма смисъл.
Организмът ги преборва сам в един момент (от опит с двамата мога да кажа - 2-3 месеца). Диди ги лепна на възрастта на Дани и я оставих с носителство - след година ги нямаше на посявките. Иначе, най-ефикасен беше Бактробан-а.Много прегръдки на болничките, оздравяващите и притеснените по един или друг повод!

Спорна седмица на работещите (специално на Красето и Черепахчето)!

Скарлет, стискаме палци! Дано да не е нагласена работата с тези изпити в съдебната система, че аман...
.Мен ме няма на снимките,понеже не обичам да ме снимат.Вчера си прекарахме много добре на срещата,по-късно ще има и снимки,когато момичетата имат време да качат,тъй като аз не успях да снимам.Успешен ден на всички
Абе, и на мен на момиченце ми заприлича, но знам ли - толкова младолики априлки има! 
Добре, че се успокои... След това си бе жизнен и весел. Ей тез последните зъби ми стопиха нервичките. Да излизат, че съвсем се побърках.