АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 315
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Великолепни сте момичета  Hug Благодаря за пожеланията!  Hug  bouquet

Данче, нещо против близнаците!? Crossing Arms Wink
 Mr. Green Енви, на няколко мои приятелки майките са близнаци и ... имам особенно мнение. От ученички ни прави впечатление, че майките ни говорят едни и същи неща та до ден днешен.  Mr. Green

Мисче, вчера гледах едни бг торти и само за теб си мислих  Mr. Green За капак чета книга, в която само за шоколад говорят  ooooh! и аз набивам ли набивам, а не бях яла шоколад от месеци  ooooh!

Наде, точно щях да питам къде си  Crossing Arms

# 136
  • София
Привет!
Милен днес е по-добре, но мен от снощи ме боли гърлото! Вземам спешни мерки! Боже, ще се гръмна, ако неможем да отидем на Усоето, заради тези гърла!

# 137
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМА Heart Eyes И ЕМО Heart Eyes! МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!  bouquet

Вени, как едни гърла само ще ви спрат!? Shocked

Днес и нашите деца ще празнуват - Петър със спортен полуден, а Велина я посрещнали с хипер-украден двор и музика. Родителите не са поканени, но за месец време бяхме на три празника на Пепи и сякаш се наситих. Blush

ДанчеCrossing Arms !

# 138
Честит имен ден на прекрасните ни дечица Ема и Емо  Grinning
Безкрайно щастие и много усмивки  Hug

# 139
  • София
Верно бе, мойто майче и тя е именничка ooooh! -

Честит Имен Ден на Емчо и Ема!
Все такива сладки дечица да са и да имат много късмет!

Hug  bouquet

Енви  Hug

# 140
  • Русе
Верно ли имаме именици днес? Embarassed
Честит празник на Емо и Ема, и на калпазанското майче!  bouquet

Ми и моята майка е близнаци, бре (че и баща ми  Wink)! Освен, че е малко хахава, е голяма душичка  Heart Eyes, аз съм много по-лоша! Crazy

Празникът в ДГ беше прекрасен - бяха опаковали двора с разноцветни тюлени завеси захванати за дърветата(много феерично...), имаше фоерверки, клоун, много балони и деца в каранвални костюми...

# 141
Честит празник на Емо и Ема и на всички Априлски роднини!   bigdance2То и моята сестричка е Емилия... Да са ни живи, здрави и с много късмет!

Весел уикенд и щастлив 1 юни на вас и сладките ви дечица!  ura

# 142
Честит имен ден на малките и големи именици. Да са много здрави и усмихнати Heart Eyes

Пете, съжалявам за злополуката Hug
Вени, весел празник довечера.

Иленко, да ти пратя и мойте дете в тази градина.

Хайде стискайте палци за утрешното класиране.

# 143
Мерси много сте мили  Hug
Честито на имениците   bouquet  bouquet

# 144
  • София
Честито на именниците!
При нас положението се подобрява! Мен гърлото доста ме отпусна, Милен е само с 37,3!

Надявам се довечера на сбирката да подложа и да прогоня вируса!

# 145
Честито на всички именници  bouquet

Данче, добре си ти като не си яла шоколад от месеци. Аз пък от месеци не мога да пропусна. С един колега на работа онзи ден, точно за такива пристрастявания си говорихме.

Наде, много сте хубави на снимките, както винаги. Специални благодарности за снимките на БГ плажа, нямам търпение и аз да го видя.

Вени, дано се оправите и не пропуснете купона, ще бъде срамота.

# 146
  • София
Данче, добре си ти като не си яла шоколад от месеци. Аз пък от месеци не мога да пропусна.
Ти си вейка, яж си шоколада и си свиркай. На мойто снажно тяло само шоколади му липсват ама... пак добре, че не чета книга за пържоли и някои завъртяни манджи  ooooh! Mr. Green

# 147
Честит празничен ден на именяците!
Нещо се с смръщило при нас, ще вали ли няма ли да вали.....
Тони се е успал яко, ще трябва да го будя след малко, защото ме притеснява като спи толкова дълго време. Спокойно ми е, но дали е на добре такава дрямка да удря, трети час вече....

# 148
  • Boston, MA
Аги, остави го да спи дЯтето бре. Ако сега му е оздравяващия период, сигурно спи по-дълбоко и по-добре. Аз си знам за Дани, като почне да спи и яде повече - оздравява.

Честито на имениците!

# 149
Здравейте на всички,

нас не са  ни приели. От 30 деца, 25 са с предимство. Това нещо ми се вижда гнило. Ние сме 55 номер и ако не бяха тези с предимството имаме реални шансове.
Така ме е яд, че не мога да си намеря място, не толкова че не са ни приели, а че ни  правят глупаци.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт