Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 295
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Крем-карамел (без карамел)   chef  chef Да не ми се скарате, че е много с 500 мл прясно мляко 0,1%, 5 яйца, 15 хапченца подсладител и 2 ванилии ...
ralej - тези хапченца подсладител стават ли за термична обработка?

Изглежда, че да Wink Аз го счуквам на прах и е ОК.

# 766
  • у дома с любимите си хора
Аз писах преди няколко страници,ама никой не ми отговори. Crossing ArmsТа с риск да досадя пак си самоцитирам въпроса :

привет!
Минавам само да се отчета,че съм още един кг надолу и общо до момента съм минус 14 кг.
А и още нещо-един въпрос.Може ли на галавечерята да омахам една купичка с череши?И бързам да кажа,че съм на ясно,че по принцип череши не се разрешават преди да сте метнали по мен тиганЯ.Ама все пак е галавечеря.Досега не съм се изкушавала от нищо и не съм прегрешавала,въпреки многото поводи...Но тези пусти череши са ми влезли в главата,пък и кърмя все пак.
Какво мислите?
[/quo

# 767
  • София
Орелия  Hug ами освен да се спретне още една среща, да си върнеш на Амери шестстотинте грама  Joy
Ниночка  Hug иди на лекар. Може и някой крем да ти дава алергична реакция.
На аквата беше супер! Добър повод да се видим с момичетата, като го съчетаем с нещо полезно.
Габончи, в Сливен няма трици  Sad Знам го от Блеки
Софич, разбира се, че те помним  Hug Една жена писа в блогосайта, че акнето на дъщеря й се е повлияло положително от Дюкан.  Peace
Еми, утре съм в Била за говеждо! Мерси за инфото!
Лека нощ, дюканеси! И аз съм кило отгоре, дано утре сутринта да се е разкарало  Laughing

# 768
Е , не ме посъветвахте нищо за лющещото ми се лице и явно на никой не му се е случвало.

При мен също имаше проблем с обрив по лицето, но се оказа, че е алергия към слънцето.

М-зИленкуту - при мен витамините действат по същия начин - не че има лошо да ти се хапва, но при мен беше нечовешко(направо страшно).
 newsm59 на Ваниник - много здраве и усмивки  newsm51
Аз понеже продължавам да отслабвам и да се "разхубавявам" както всички отбелязват(не съм от най-скромните) съквартирантката продължава да е  smile3515   smile3511- дори не й се говори с мен. Полудявам от злобари около мен вече.

Лека и спокойна нощ момичета  smile3524  обичам ви  Hug

# 769
  • София
Благодаря, ви момичета за милите думи  Hug Hug Hug

# 770
Вилиан, ти след като кърмиш правиш трета олекотена с гала вечери ,нали
Мисля, че можеш да си хапнеш череши за десерт на галата преспокойно, но само купичка

# 771
Цоцииии, Hugрадвам се много за прегледа и състоянието ти.Сега остава да намерим доброволки-дюканки.Да те вардят да седиш мирна утре. Mr. Green

smile3532 smile3532 newsm62 smile3533

искам да видя кой ще са ....... смелкчачките дето ще ме "пазят да стоя мирно" ...........
домашните ми несмеят да поемат такъв голям риск ....

# 772
  • София
Софич, можеш да си потърсиш специалист тук http://www.derma.bg/

Emi нетлъсто говеждо пише че може, аз не знам кои части са нетлъсти
Я кажи какво стана с Мамица

Знам , че може Simple SmileSimple Smile То личи - филета, без жилки и бели части. Напълно чисто месо Simple Smile
Аз от забележки разбрах и спрях да питам Simple Smile (хаха, страх лозе пази, тук яко дисциплина се раздава Simple Smile )
Просто споделям, че има в Била (все пак не навсякъде има говеждо, а не телешко Simple Smile)

# 773
  • София
sofi4, могло е да ги изчакаш да се размразят. А иначе са си лепкави, да. Особено на Камарко ролцата. И най-добре са си сурови.

Как сурови  Shocked
Аз ги пускам за малко във вряща вода и така ги ям, сурови не са ли гаднички   newsm78

# 774
  • София
Да се включа по нощите - благодаря, значи, на всички за вниманието и мненията за витамините. Аз апетит си имам за трима и без витамини... Явно не си внушавам  Embarassed

И да не е спам (Божкееее, надминах лимита от 2 поста на ден, сега ще изям и аз някой тиган  Whistling ), ползвам фолиева киселина неофолик мета (има някаква екстра за какъв-беше-дефект на гените - мутация беше май, аз какъвто съм здравословен кърък, рекох си, че само това не съм си търсила имам ли го, па вземам нея). Малко е по-скъпа на фона на другите, примерно 9 лв. за 1 опаковка (90 таблетки), но не е много, примерно другите бяха да кажем 3-4 лв. за това количество. Пие се по 1 таблетка на ден (0,4 мг.) - 1 кутийка е за 3 месеца. На блистер е (което се препоръчва).

Толкоз от мен, отивам да се натискам на възглавницата, че утре съм на работа като всички, предполагам ooooh!

# 775
Вилиан, първо мерси за отговора на ЛС Peace . За черешите си мисля, че щом торта е позволена даже на галите, значи... незнам какво е забранено Crazy . Аз бих ги кльопала Peace

# 776
  • Пловдив
sofi4, могло е да ги изчакаш да се размразят. А иначе са си лепкави, да. Особено на Камарко ролцата. И най-добре са си сурови.

Как сурови  Shocked
Аз ги пускам за малко във вряща вода и така ги ям, сурови не са ли гаднички   newsm78
Аз ги ям сурови - много ми харесват.
Зеленко, знаеш, че лимит няма Simple Smile Ама все пак не е добре да се пускат 20 едноизричейни поста (нямам предвид теб).

# 777
Орелия  Hug ами освен да се спретне още една среща, да си върнеш на Амери шестстотинте грама  Joy
Това ми хареса, като идея  Wink
Пиле, не смятам да отслабвам повече. Не мога да си обесня, защо имам минус  newsm78 Не ми се вярва просто, от не яденето на позволените филии хляб, да смъкна още 0.6 кг, за ден  Grinning Кво пък толкова се чудя, тъкмо няма да се шашкам, ако кача малко   Embarassed Утре ми е "галски" ден  Grinning  
La Fornarina, чудна ти е щерката  Peace Искам и аз, да съм абитуриентка  Mr. Green
Цоци, радвам се, че нещата са добре при теб  Hug
Зеленко, аз даже и от обикновен винамин С, имам апетит  ooooh! Много рядко пия някакви витамини, по тази причина.
За фолиевата к-на - пия "NEOPHOLIC".
редакция Ориfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Прегръщам те силно  Hug
Еми, благодаря за говеждото  Grinning Аз му хвърлих бегъл поглед, но ще знам за другия път  Peace

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 23:46 от amerie

# 778

Как сурови  Shocked

Не са. Екстра са.

Аз ви пожелавам лека нощ, стискайте ми палци, утре пътувам за Плевен Sunglasses

# 779
  • гр.София

Моля ви помагайте!В Сливен съм и не мога да си намеря трици, а защо не си взех от Варна да ме пита някой... Моля ако някой знае къде има магазин да ми пише - може и на лични!

Питай тук:
КАВЕЛ КС  Сливен, ул. Георги Икономов 65
044 662294
Диетични храни и хранителни добавки
 и в Кауфланд - дано да има

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 13:05 от dilu

Общи условия

Активация на акаунт