Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 275
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро на всички и от мен, минусъв и горещ майски ден пожелавам на всички.

# 811
Добро утро красавици  Mr. Green
Гуди, -гледам и не вярвам на очите си  Shocked Мацко, вталила си се като момиченце. Страхотна си   bouquet Поздравления  Hug
Така, аз си седя на едни и същи килограми, чакам МЦ-то да ми мине и тогава ще чакам резултати.
Отивам да чета  Hug Hug Hug

# 812
Goody-Кръстнице (дано не ти е неприятно, че те наричам така  Hug), честито ти четиримесечие! Страхотни резултати Mr. Green!

Поздравления   bouquet

# 813
Благорадя ви момичета, че ви има.

Днеска правя 1 месец с Дюкан, мерси за поздравите. Резултатите ми са - 9 кг близо. Ако не беше прегрешението на сватбата можеше и да са 10 кг.
Но съм адски доволна, невероятно щастлива, уверена в себе си, че ще успея иииииииии направо ще откача от радост.

В началото не вярвах, че някога ще видя седмичката и за това си поставих цел 75 кг, но сега смятам да променя целта си. Според Дюкан трябва 68 кг, но аз си поставям 65 кг.

Успех на всички момичета!

# 814
sofi4, могло е да ги изчакаш да се размразят. А иначе са си лепкави, да. Особено на Камарко ролцата. И най-добре са си сурови.

Как сурови  Shocked
Аз ги пускам за малко във вряща вода и така ги ям, сурови не са ли гаднички   newsm78

Обожавам ги сурови на салата.И преди да започна тази диета /т.е от два дена/ редовно си правех салатка с ролца,маслинка,зелен лук ,олио и оцет.Обаче сега само слагам лук и оцет -пак са страхотни.Но всичко е до вкусове ,моят малкия ги обича като мен ,а големия ми син не иска  да ги помирише.Абе ,затова я харесвам тази диета-хем си ям любими неща -кисело млекце,извара и месце ,хем трябва и да отслабна. Laughing

# 815
Добро утро момичета
много усмивки от мен и черпя всички по кафе

сега ще викам от кеф
ДНЕС ПРАВЯ ТРИ МЕСЕЦА С ДЮКАН
и ДНЕС кантара показва ЕДИН КИЛОГРАМ НАДОЛУ !!!!!!!!!!!!!
но няма да си променям линийката си ще изчакам да видя тези показания поне още два дни
познайте колко пъти се качвах тази сутрин на кантара ...направо играех танца на радостта при всяко качване като виждах 85,0-85,5................всички които са почнали режима от трицифрено число ме разбират

ГУДИИИИИИИИИИИИИ честит ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ...............ГОНЯ ТЕ С ЕДИН МЕСЕЦ ....СТРАХОТЕН ПРОФИЛ ВЕЧЕ ВАДИШ ...ИСКАМ И АЗ ТАКААААААА

# 816
  • my own world....
Цоциииииииииии ти изби рибата с тия кокичета на ревера Hug Joy Joy Joy
Не успях да дойда на срещата...и ме е яд, яд, яд Close
Всички на снимките сте разкошни!  bouquet

Обаче поредното кило минус е затвърдено  box

Гуди, върха си!
Не съм чела темата, но тръгнах на работа....Ще ви изчета обаче.

P.S. ВЕЩИ, като завърши учебната година, моля, оправи ме в таблицата - thanks  Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 10:00 от Lady_A

# 817
Искам да попитам във втора фаза за всеки свален кг през ударния ли се правят по десет дни?

Привет мила! Не, във втора фаза има ритъм на редуване на храненето, т.е. дни само на протеини и дни на протеини и зеленчуци или както ги наричаме П и ПЗ. А това, за което питаш е едва в трета фаза, фаза на запазване на теглото.  Hug А това, че стартираш с тези килограми-не се притестявай, всички тук сме с една цел и сме тръгнали от големите числа  Hug Hug

Byrne Честита ти 1-ва месечинка  Hug
Гуди, пропуснах да ти честитя 4 месеца! Невероятно резултати  Hug Hug
Цоциии, Честити ти 3 месеца  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 09:56 от играчка-плачка

# 818
Добро утро момичета ,
аз продължавам да си седя на 57 ,затова реших да минавам в трета фаза .Калкулатора на Дюкан ми дава 58, аз успях да сляза на 57,но последното кило ми е мисия невъзможна така ,че скачам при третофазничките.
Честито на всички ,който имат повод за празник днес.
Лек и отслабващ ден.

# 819
  • София
Добро утро на всички!

Снощи освен крем-карамела (без карамел) успях да сътворя една пилешка супичка (сварено бяло месо във водичка, застроена с яйце и кисело мляко) и се получи доста добре.
Вече съм с 1 кг. минус, но имам проблем с WC-то..
Триците си ги ям всяка сутрин по 3 с.л. в кис. мляко..
Тежко ми еее  Cry

Лек и успешен ден   bouquet  bouquet

# 820
  • София
Благодаря на всички, които ми отговориха за ролцата, ще пробвам, макар че ми миришат на сурова риба  Sick

И да питам, балсамовия оцет режимен ли е?
Понеже го обичам на салатките  Simple Smile

# 821
хей комикс ......срещата не беше само за обитателки на кв.Надежда .......аз съм ЛЮЛИНКА .... и бях на срещата ...  smile3533

Оооооо, така ли...ние можем да си спретнем Люлинска среща, тогава  Crazy

Дубриютру, девойки! Хубав и отслабващ днешен ден ви пожелавам! Неприятностите, болестите да си ходят и всички да се радваме на добро разположение на духа! Честито на "минусите"   bouquet

Моя, милост тихо и кротко си води борбата за 79-тото кило, но явно ще е трудно, освен това от 5/5, минах на 1/1, ама май ми беше рано, въпреки това, хубавата страна е, че си починах и мисля да се върна на трудната схема ( много ми е мъка 5 П дни  ooooh! )

Амидала, мисля, че всякакъв оцет може ( ама за всеки случай си прочети съдържанието на етикета )  newsm78 Хм, не съм убедена обаче, трябва да погледна в "библията"...дано някоя знаеща дюканка даде меродавно мнение...

# 822

И да питам, балсамовия оцет режимен ли е?
Понеже го обичам на салатките  Simple Smile

Може,може Peace

# 823
Добро утро на всички!

Спред мен балсамовия оцет не може- в всички има захар!

# 824
Добро утро на всички!

Спред мен балсамовия оцет не може- в всички има захар!

Може,пише го в книгата Naughty

Общи условия

Активация на акаунт