КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 7 - ВАКАНЦИЯТА

• 40 545
  • 414
  •   1
Отговори
# 300
Верно бе, че знаеш френски ама и аз съм една разсеяна /знаех го/ Hug

# 301
Благодаря ви на всички! Разните с думи и т.н. се бях сетила, но бързо им омръзва, ще ги включа в репертоара все пак Simple Smile Обаче онази за търсене на число в ръката, както и още 1-2 идеи от тук бях забравила, благодаря  Hug Нинтендо и подобни засега държим на страна, че ако ги допуснем няма да има отърване. Гледах и портабъл ДВД-та, но като видях цените тук спрямо цените в Канада, реших, че няма да е за точно това пътуване.
Благодаря ви още веднъж. И за емоциите, които споделяте с мен - също. Много са ми ценни  Hug  bouquet

Софи, благодаря за интересните коментари както винаги. Би ли могла да споделиш как се бориш със сбъркания словоред, знаеш, че на Вики му е проблем макар и не огромен, а за съжаление не можахме да стигнем до там  Sad Embarassed

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:14 от Millena

# 302
  • София, Манастирски ливади
Lennyh, стана ми ясно, че ще трябва да поизчакам докато хлапето надвие всички болести  Wink Явно ще е така и почвам да свиквам с идеята  Sunglasses
radmila, чуството, което и аз изпитах, когато си навехна крака беше точно 'жал' и именно заради пустото тържество  Rolling Eyes Първоначално се бях притеснила да не е нещо сериозно, после почнах да се притеснявам и да ми е криво, че ще изпусне купона в градината...  Mr. Green  Party ... но както върви ще сме на линия!  Peace

# 303
# 304
http://www.babytvchannel.com/onlineplayer.aspx

песнички с клипове на англ., фр., испански ез. по Бейби ТВ

# 305
http://www.wga.hu/frames-e.html?/art/
СУПЕР САЙТ С ИНФО ЗА ИЗВЕСТНИ ХУДОЖНИЦИ И КАРТИНИ

И ОЩЕ ЕДИН САЙТ
 http://www.artchive.com/

# 306
Благодаря, момичета, за пожеланията и сайтовете   bouquet
От юли ще споделям впечатления. Дано детето е щастливо там и не боледува  Praynig

# 307
  • София
rumche, благодаря за информацията. Една от учителките в нашето ОДЗ е била известно време учителка в градината на Меридиан 22. Тя ми беше казвала: 'там на децата нищо не можеш да им кажеш, една забележка не можеш да им направиш'. Изглежда не е преувеличила.

# 308
  • София
Софи, благодаря за интересните коментари както винаги. Би ли могла да споделиш как се бориш със сбъркания словоред, знаеш, че на Вики му е проблем макар и не огромен, а за съжаление не можахме да стигнем до там  Sad Embarassed

Millena, в най-общ план правилото е да се върви от простото към сложното - от просто изречение към просто разширено, сложно, сложно съставно, сложно съчинено, въпросителни изречения и т.н. Въпрос на преценка на логопеда е колко време се отработват отделните видове изречения. Работи се с картинен материал, задават се въпроси на детето и при формулирането на отговорите, ако се налага му се подава и модел на правилния словоред. Работи се по теми с цел обогатяване на активния и пасивния речник на детето. Съставят се разкази по сюжетна кратина, по серия от картини, преразказ на слухово възприет текст и т.н.  Hug

# 309
sophsan, страхотен отговор!! Много теми за размисъл ми подаде, основния извод е, че има много път да се извърви за правилния говор и хубавия изказ на едно дете.

# 310
ДОБРО УТРО, РАНОБУДНИЦИ!

Страхотен поздрав от мен  Grinning

Известни картини от известни художници
http://www.vbox7.com/play:36d621aa

ПРИЯТЕН ДЕН!   bouquet

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 02:19 от май :)

# 311
  • Sofia
Добро утро!
За някои добро, за други - болно.  Close Пак сме си две вкъщи, Ради е с температура.
С Габи на Евето май се състезават кой няма да отиде на тържеството!!  Sad
Евето, мина ли крачето?

# 312
  • София
Добър ден и от мен!   bouquet

Маймунка, Евето, как са децата?  Hug

# 313
  • София, Манастирски ливади
Ето ме и мен!  Hug

sophsan, Габи е ок. Днес е на градина  Peace
Крачето още вчера се оправи, вчера следобяд даже ходихме до единия Мол и там търча като щурава  Crazy

Маймунка, съжалявам за Ради...  Sad Какво й е? Кажи, че не е нещо сериозно  Praynig

# 314
Ха, добро утро и от мен!  Joy Joy Joy Бях сигурна, че съм писала днес тук, ама май съм писала и не съм го публикувала. АВТОЦЕНЗУРА!  Joy Joy Joy Joy

Маймунка, как сте? На тази възраст наистина е кошмар с тези болести.

Евето, браво на вас. Тя е малко геройче.

Софи, как си ти? Все се каня да питам как е отпускарка, как карате ваканцията?
Ще правите ли читателски дневник? Кои книги трябва да четете? Моят син ми заяви, че всичките ги е чел (наистина е така) и то някои по няколко пъти. Сега му обяснявам, че трябва да ги чете като за читателски дневник. А той ми ги цитира наизуст и иска да си попълва вече читателския дневник. За да спася положението, обясних, че трябва да ги прочете и на брат си на глас. Simple Smile
Вие ще купувате ли читателски дневник или ще си правите?

Общи условия

Активация на акаунт