КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 7 - ВАКАНЦИЯТА

• 40 512
  • 414
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Маймунка ме е изпреварила  Joy Joy Joy - ама то си е такава новина.  Grinning
Това също не мога да го повярвам!! Ти си най-бързата!  Laughing

Само съм разочарована, че Деница първа хвръкна.

Честито на всички фенове на Тома в темата. Аз лично съм повече от щастлива. На много нива Simple Smile Сега само искам да си запише неговия си албум с неговата си група, а не нещо, което някой иска от него и само продуцира.
Дано!
Един ден гледах клип на някаква песен на Теодор от първия МА и щях да повърна - такава лигава песен хич пък не му отиваше... Но който плаща, той поръчва музиката. Дано не стане така и с Тома!

# 211
ДОБРО УТРО, РАНОБУДНИЦИ!

ЕТО БУКЕТ ОТ НЕЗАБРАВИМИ БГ ПЕСНИ ЗА НАСТРОЕНИЕ И ГОТИН ДЕН:

http://www.vbox7.com/play:8dd509e1

Кой е най-ранобуден? Ето и поздравът:
Сигнал - "Може би"
http://www.vbox7.com/play:722fc515

ПРИЯТЕН ДЕН!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 03:08 от май :)

# 212
  • София
Добро утро!
Поне по ред на излизане излиза, че съм най-ранобудна.  Laughing

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 213
Здрасти на Всички и честит ви music idol[smilie=smile3501.gif]

# 214
# 215
Добро утро рокманяциииии    Peace

Heavy metal never dies Peace Peace Peace

# 216
Честит ви финалист в МА! Не можах да повярвам, че Нора стигна чак до края. Тя повече крещи, отколкото пее. Честно да си призная в началото на МА харесвах как пее Тома, но не и как изглежда. Стилистите обаче много подобриха външния му вид - прическа, облекло и сега излъчването му е на много високо ниво. Това си личи и по многото му фенки напоследък. Смятам също, че и Шанел има голямо бъдеще на музикалната сцена. Тя е още много млада, но тепърва ще се доказва. Освен това също, както и Тома и тя има сценично присъствие. Изи много я харесва и дори си поплака, когато тя отпадна. 
МАЙ, благодаря ти за отговора за Англо-Американското училище. Информацията е интересна и полезна за моята приятелка.   bouquet
Чудно ми е защо има само две ЧУ, в които се преподават всички предмети на английски, след като има толкова голямо търсене. А и с тези високи такси. Във "Веда" и "Дойче шуле" преподавателите са чужденци, говорят изцяло на немски, а пък таксите са напълно нормални за едно ЧУ.
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ!

# 217
  • Sofia
Много сте тихи днес, как сте?

На мен ми е адски чоглаво, цял ден умирам за сън и едва си държа очите отворени, хем нищо уморително не съм правила.

# 218
  • София, Манастирски ливади
Ето запис от мен!  Hug
Днес бях под пара цял ден и сега разпускам. Мъжо и детето отидоха на разходка и аз се наслаждавам на спокойствието. Сготвих   food002 и позачистих newsm79  и сега съвесем заслужено почивам.    

Много сте тихи днес, как сте?

На мен ми е адски чоглаво, цял ден умирам за сън и едва си държа очите отворени, хем нищо уморително не съм правила.
Да не те е хванала късна пролетно-лятна умора или просто имаш нужда от малко ваканция на някой лазурен бряг...???  Party grinning039

# 219
  • Sofia
Ооо, пролетната умора също не ме подмина, но това беше преди 1-2 месеца. Сега не знам какво е, в момента вече не съм сънлива. Simple Smile
Но не бих отказала един лазурен бряг!

Мисля, от утре пак да пуснем детето на ясла, дано се справя добре!! Praynig

# 220
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Как сте? Къде ли се изгуби Дани?  newsm78

Маймунка, махнахте ли гипса?  Hug

# 221
Дани казваше, че може би ще има проблеми с комп/нет тези дни и явно така е станало. Веднага се усети липсата й.
Как сте всички, как върви ваканцията, ако е започнала. Нашите още учат.

Маймунка, успех на сладкишчето, дано мине леко деня!  Hug

# 222
Само минавам да ви видя! Hug
Днес беше първия изпит от няколкото на Боби за различни училища с математически паралелки. Живи и здрави дано се е справил!
Много съм разконцентрирана и уморена Hug
Прегръдки на мъниците Hug

# 223
Лени, стискаме палци на Боби естествено - дано да се справи, много голям стрес са тези изпити за децата, но и някак си "израстват" с тях и започват да взимат "ученето" по-насериозно.

Някак си като прочетох, че и вие се чувствате изтискани, се поуспокоих.

Днес на моменти си мислех, че не мога повече, но явно не се е дължало на мен, а на времето или някакви изригвания, знам ли.

Дори кучето лежи като парцал на пода и вече повече от половин час не се е мръднал   newsm78.

# 224
radmila наистина от месец някъде съм на края на силите си - все си мислех, че е от нерви. При всички случиа вече и аз чакам края на изпитната треска с нетърпение, защото ми се запали главата.

Иначе
Лени, стискаме палци на Боби естествено - дано да се справи, много голям стрес са тези изпити за децата, но и някак си "израстват" с тях и започват да взимат "ученето" по-насериозно.

Това последното докато не го видя, не мога да го повярвам и след като здраво се изложи на последното състезание в СМГ преди две седмици изобщо не виждам да му е трепнало поне малко Tired Confused за разлика от мен дето ми трепти.... нон стоп вече.
Днес ми казаха още малко информация за Българско школо, която за жалост е по-скоро отрицателна newsm78
Недобра дисциплина, не особено усилено изучаване на езиците \ на които аз особено държа и за които всъщност директорката така реши да ни стресне, че няма да се справим\. И не на последно място тенденциозно отношение към някои деца, което вече .... съвсем ме разочарова и  отдалечава от идеята за тях, защото 4 години се борих с лично отношение на една госпожа и тя победи Twisted Evil, не бих го понесла още 4 #Cussing out, та и да си плащам при това Confused
Нещо май идеите ми за ЧУ стават все по-малко и по-малко...

Общи условия

Активация на акаунт