Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 454
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Честити рожден ден Таня! Simple Smile

# 181
  • Бургас
Танче, честит празник, здраве, късмет и много да те радват твоите мъже   bouquet

# 182
Честит рожден ден на Танина                                                                 

# 183
Честит Рожден Ден Таничка! Много здраве ти желая останалото само ще дойде.
 И да ми се обадиш, че ме притесни.

# 184
Честит Рожден Ден, Танче още веднъж!  Hug   bouquet

Момичета искам да ви попитам за телефони на ремонт за велосипеди/адреси/, че ми трябва една много рядко намираща се част за велосипед тип Балканче/или големите руските от едно време/. Става въпрос за педали за руски курбели с контра! Може и втора употреба да взема!
Предварително благодаря на който ми се отзове!

# 185
Снежи, откъде го изрови това балканче? Laughing
 Какво е курбел /много мръснишки звучи/,  за какво ти е, а? hahaha

# 186
момичета, много моля !!!
сред толкова майки няма как някоя скоро да не си е взимала родилната помощ ... кажете какви документи да подготвя, къде се ходи ?

за педикюр - моята маникюристка работи с gehwohl и с OPI, за цялостен педикюр с кюрета, почистване и лак - 30лв. най-добрата в града е, аз съм обиколила повечето навремето.

ще следя да ме информирате за еднократната помощ! благодаря ви и честито на празнуващите !

# 187
Части за велосипеди има тука в Славейков до парка бараките.Незнам точно тази част дали я има ,но мога да попитам . Hug

# 188
       На Влека, преди магазина на Авес има една барачка, ремонт на велосипеди, мисля че всякакви ремонти правят, питай ги Снежи  Peace

# 189
  • у дома
Подават се молба, с акта за раждане на детето, мисля и от двамата родители, в общината, от която ти издават АР.

# 190
  • Бургас
Стардъст, подава се заявление в кметството по постоянния адрес на майката + акта за раждане оригинал + копие, /акта остава там за седмица/, двете лични карти  -  на майката и бащата в оригинал, не става с копие и 1 удостоверение за семейно положение, вади се от кметството и струва 3.30

# 191
  • у дома
Сега и удостоверение за семейно положение ли искат???
Все по-трудно дават пари, значи...  ooooh!
Някой знае ли дали ще има празнества за 1-ви юни? Че се пада неделя, обещала съм на детето, да я глезя до дупка

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 15:34 от УстатА

# 192

за педикюр - моята маникюристка работи с gehwohl и с OPI, за цялостен педикюр с кюрета, почистване и лак - 30лв. най-добрата в града е, аз съм обиколила повечето навремето.

Кажи я как се зове таз ти мадама да я знаем и ние поне :>

# 193
  • Бургас
Честит рожден ден, Таня!  bouquet
Днес много емоционален ден - завършихме четвърти клас вече, разделихме се с госпожата, имаха подготвена страхотна програма целия клас, всички плакаме, децата, госпожата и родителите, сега не можем да се разделим и ще се виждаме пак в 6 часа, на Чадъра ...  Heart Eyes

# 194
  • у нас
Стардъст, подава се заявление в кметството по постоянния адрес на майката + акта за раждане оригинал + копие, /акта остава там за седмица/, двете лични карти  -  на майката и бащата в оригинал, не става с копие и 1 удостоверение за семейно положение, вади се от кметството и струва 3.30

освен това и ако имаш и други деца се носи копие от техния акт за раждане  Peace

Честит рожден ден, Танче! Да си жива и здрава и  много обичана   bouquet newsm67 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт