Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 443
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
много ви благодаря, момичета, много полезна инфо, точно това търсех ... сега таткото трябва да си праща л.к. от чужбина ... уфф, че перипетии. да, имам и др. дете и неговия акт за раждане ще занеса ...

маникюристката е мария, ако някой се интересува, да ми пише на лични ще дам координати.

още веднъж благодаря, спестихте ми едно разкарване !

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 19:01 от S T A R D U S T

# 196
  • На морето!
Честит рожден ден, Танина! Много, много любов, здраве, късмет и щастие! newsm59 nbirthday newsm67  ura  Gift Tada  Party Time

# 197
Честит Рожден Ден Танина!  bouquet
Много здраве, любов, късмет, пари и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
  • Бургас
Танина , bdbaloni С най-добри пожелания! newsm67 baloni happy bd

Нещо срещичка се заформя за събота?! Как ще е, само по комшийски или може за всички? Wink

# 199
Някой да знае дали общината организира нещо за 1юни ?
Дайте идеи за детски забавления

# 200
         Комшийките  Laughing остава за довечера нали? аХ'Не да не четеш за матура?  Mr. Green Аз се сдухах вече, много съм затъпяла, чета и нищо,ама нищо не запомням  Confused  Crazy 

Нещо срещичка се заформя за събота?! Как ще е, само по комшийски или може за всички? Wink

На срещичка, като ни станеш комшийка и ти  Mr. Green шегувам се естествено  Peace Идвай  Hug

# 201
Някой да знае дали общината организира нещо за 1юни ?
Дайте идеи за детски забавления

От 10 ч. пред Пантеона
и от 11 ч. пред Дома на НХК ще програма за децата

# 202
Искам да попитам някоя мама може ли да ми купи от зелените купони...по възможност от "М.рудник"..ама и от другаде може Simple Smile

# 203
 Оох, аз се прибрах Crazy.Много ми беше приятно с Ивето и Ахчето.За разлика от след това.
 Стискам им палци и на двечките за изпитите, ама те са умни и ще успеят! WinkАйде, лягам си.

# 204
     ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!!!!! ВЕСЕЛИ БЕЗГРИЖНИ ИГРИ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЪДАТ СЛЪНЧЕВ ЛЪЧ ЗА МАМА И ТАТКО!!!! 

Снощи беше супер  Peace Много ми беше приятно  Wink аХ'Не стискам палци за матурата, да пишеш какво се е паднало. 
        Ji  след малко тръгвам

# 205
"Опасна" матура беше,мхмм  Laughing Laughing

Падна се Йовков,разказа "Шибил"  - Магнетичната сила на любовта и красотата  Mr. Green

Тестовата част и тя беше готина...  Grinning

# 206
Здравейте Бургаски мами,
дайте идея за заведение за детски рожден ден. Детето е малко -  2 год. Благодаря

# 207
Здравейте Бургаски мами,
дайте идея за заведение за детски рожден ден. Детето е малко -  2 год. Благодаря
Дени като направи 2 си умря от кеф на караокито. Въобще всички деца много се забавляваха там и малки и големи. Голям купон стана.

# 208
  • у дома
Честит празник на всички деца и родители!
Днес беше страхотен ден за мойта мадама - искам и беше любима дума, а ние с баща и сме разбити  Mr. Green
Търпението ми свърши, обаче, когато отказа да спи!
Майка ми, пък, ми се обади да ме пита какво да ми купи, че било празник на децата  Laughing

# 209
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile
Някой може ли да ме упъти, къде правят ремонт на колички ? Става въпрос за PegPerego Centro. Счупен е механизма за сгъване.

Благодаря ви предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт