Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 435
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Ивето, взех да подозирам, че нашата бивша класна ти е свекърва ....  Rolling Eyes има поне един син и внуче със сигурност

Ами май е тя. Двама сина и две внучета има, ама трябва да й се напомня по-честичко че забравя  Mr. Green

# 106
Ивчее, кога ще пием кафе по комшийски? Grinning

# 107

Събота или неделя  newsm78 Тази седмица съм без дете, но не пречи  Mr. Green

# 108
Снежи, в Бенковски, къде.За мен най-доброто у-ще е най-близкото. Mr. GreenКак пък не ще се грабна да си водя детето в центъра или където и да е там и да си усложнявам живота, щото у-щето било "елитно".То детето като няма в главата и в Харвард да иде все тая. Crossing ArmsИ обратното.
         Абсолютно съм съгласна с Ji  Peace Аз от сега знам къде ще е Николай, в най-близкото  Laughing

И аз съм съгласна, макар че и Климент Охридски ни е близо, /където е завършил таткото ни/.
А у-ще Бр. Миладинови ни е близо до баба и дядо! Ама има още много време дотогава, че отсега да му мисля!

Ji, а ти записа ли малкия на детска градина?

# 109
ЗДРАВЕЙТЕ! ИМАМ ОЩЕ ЕДНА ГОЛЯЯЯМА МОЛБА КЪМ ВАС! ДНЕС ГОВОРИХ С ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ НО МИ КАЗАХА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ДЕТСКИ ГРАДИНИ! БИХТЕ ЛИ МЕ НАСО4ИЛИ КЪМ ТАКИВА В ЦЕНТЪРА И ОКОЛО НЕГО! А АКО НЯКОЯ ОТ ВАС ВОДИ ДЕТЕТО СИ ТАМ ШЕ СЪМ МНОГО ПРИЗНАТЕЛНА АКО МОЙЕ ДА ПОПИТАТЕ ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ ДА Я ВЗЕМАТ ДО ОКОЛО МЕСЕЦ? БЛАГОДАРЯ
П.С.: ДЕТЕТО Е На 2. 5 месеца

# 110
# 111

Събота или неделя  newsm78 Тази седмица съм без дете, но не пречи  Mr. Green
То и аз. Laughing

Ji, а ти записа ли малкия на детска градина?
Не, но ако реша още на другия ден ще го вземат. Laughing

# 112
Момичета някоя от вас да знае случайно къде има магазин за резервни части за прахосмукачки?
Счупи ми се ръкохватката. Прахосмукачката е в гаранция, но разбира се за допълнителните неща към нея не важи. Sad

# 113
Момичета някоя от вас да знае случайно къде има магазин за резервни части за прахосмукачки?
Счупи ми се ръкохватката. Прахосмукачката е в гаранция, но разбира се за допълнителните неща към нея не важи. Sad

Хората в сервиза не ти ли казаха? Няма значение,не е е от гаранцията,просто да те насочат?

# 114
ЗДРАВЕЙТЕ! ИМАМ ОЩЕ ЕДНА ГОЛЯЯЯМА МОЛБА КЪМ ВАС! ДНЕС ГОВОРИХ С ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ НО МИ КАЗАХА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ДЕТСКИ ГРАДИНИ! БИХТЕ ЛИ МЕ НАСО4ИЛИ КЪМ ТАКИВА В ЦЕНТЪРА И ОКОЛО НЕГО! А АКО НЯКОЯ ОТ ВАС ВОДИ ДЕТЕТО СИ ТАМ ШЕ СЪМ МНОГО ПРИЗНАТЕЛНА АКО МОЙЕ ДА ПОПИТАТЕ ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ ДА Я ВЗЕМАТ ДО ОКОЛО МЕСЕЦ? БЛАГОДАРЯ
П.С.: ДЕТЕТО Е На 2. 5 месеца
моля ви момичета.. наистина съм в безизходица.. в 4астната детска градина дали ще има там места

# 115

.........
Хората в сервиза не ти ли казаха? Няма значение,не е е от гаранцията,просто да те насочат?
Малка, но умна. Simple Smile Не съм ходила в сервиза, реших, че няма смисъл, след като или иначе в гаранзията си пише, че не важи.
Ще видя къде им е сервиза и ще им звънна по телефона. Дано ме насочат нещо. Praynig

# 116

.........
Малка, но умна. Simple Smile Не съм ходила в сервиза, реших, че няма смисъл, след като или иначе в гаранзията си пише, че не важи.
Ще видя къде им е сервиза и ще им звънна по телефона. Дано ме насочат нещо. Praynig
Разбира се, дори вероятно ще ти предложат да си поръчаш чрез тях.  Simple Smile

# 117
Дано се окажеш права, че не ми се дават пари за нова, при положение, че тази е нова още. Simple Smile

# 118
Дано се окажеш права, че не ми се дават пари за нова, при положение, че тази е нова още. Simple Smile

Ние пък над 10 години ползвахме една Делонги Мултипак, имаше и пране с нея, но се развали и скоро ни казаха,че няма оправяне. Та сега сме в процес на размисъл : или да махаме мокета и смяна на гарнитурите в хола,или нова със същата функция.
Иначе за ежедневието сме доволни от една малка на Осака. А хем тези малките бяха 2 и ни бяха подарък към климатиците на офиса. Но се оказа доста добра.

# 119
Едно време бяха по-здрави нещата. Нашата е LG. Доволна съм, ама не ми дойде на ум, като я купувах да се замисля, че е с пластмасови части.

Общи условия

Активация на акаунт