Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за болнични след раждане в България?
Кои продукти за почистване на лицето се препоръчват по време на бременност?
Къде във Варна мога да намеря хубави дрехи за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за болнични след раждане в България?
В България, болничният след раждането е общо 5 месеца - 45 дни преди термина и 12 седмици след раждането. След тези 12 седмици майката може да продължи да работи, ако желае, за да удължи майчинството си. Фирмата покрива всички разходи в болницата, като на майката се възстановяват само до 30% от разходите по други фактури за възстановяване.
-
Кои продукти за почистване на лицето се препоръчват по време на бременност?
-
Къде във Варна мога да намеря хубави дрехи за бременни?
-
Какви са плановете за среща на варненки?
-
Кои са препоръчителните кремове против стрии?

замислям се дали да не седя все бременна вече щом така ми действа
по въпроса за кремчето,не съм убедена че можеш да ползваш Нормадерм докато си бременна,за всеки случай попитай консултантката!

Е тоз път е майстор половинката 
кога ще нося роклите и полите, които специално си купих, не знам. Сега трябва да си купя и някакви брем. дънки. Доскоро влизах в едни обикновени, а и в един бял панталон, ноо от няколко дни не се чувствам никак удобно (пак трябва чувалчето да мятам
)

Ама те как ги мислят тез работи да си оставиш бебето на 3 месеца
Добре де ако си останеш в къщи какво става , работата ли си губиш 
незабравим празник ти желая и щастието да не те напуска
, пия но шпа като усетя напрежение, от 2-3 дни чувствам някаква тежест в корема, все едно имам газове или някакъв балон вътре. Определено усещането е като за тежест. Вие имате ли такова усещане? 
Щях да казвам... но забравих
как забравих