Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е "Puy du Fou"?
Какви са цените на имотите във Франция и в Кастелнодар, Франция?
Какво е "кремайер"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е "Puy du Fou"?
-
Какви са цените на имотите във Франция и в Кастелнодар, Франция?
Цените на имотите във Франция варират в зависимост от региона, града, квартала и квадратурата. Най-популярният сайт за имоти във Франция е !++|URL|++!, където можете да намерите обяви за продажба и наем на имоти. За Париж наемните цени са високи, но в предградията все още е възможно да се намери поносим наем за хубав апартамент. Стандартът на живот във Франция е различен, но някои стоки са по-евтинни от тези в Българiя. Вижте тук !++|URL|++! за пример за цените на стоките във Франция. Цените на имотите в Кастелнодар, Франция, са по-високи от тези в България. Например 2-стаен апартамент в София може да покрие само 1/3 от цената на 3-стаен апартамент във френско предградие. Освен това нотариалните такси са високи, около 7% от продажната цена. Банките имат строги условия за кредитиране, изискващи постoянна трудова заетост и доходи, които са поне три пъти по-големи от размера на месечните вноски за изплащане.
-
Какво е "кремайер"?
-
Какви са цените на наемите в Париж?
-
Какво представлява 'pendaison de crémailleur'?

! Да си винаги усмихната и много обичана!

Много любов,късмет и успехи във всяко твое начинание!
Ама според моите фактури-а имам и бойлер на ток+пералня+фризер+комп+3 радиатора...гълтаме около 800 киловата на месец...Значи нейният радиатор е хапнал енергия,колкото целият ни апартамент за 6 месеца... 
всичко полско...Тортата е страхотна,ама къде е зайчето
Е, как е?

И аз ще се радвам да се запознаем
.тия френски тъпаци са разкопали цялата улица(два километра е някъде)и постоянно се местят.Може така да е по-правилно от логистична гледна точка,но така ми копаят под прозорците един ден от три...тоест тъкмо си отдъхна ден-два и на третият пак трясъци...И така ще е до септември(ако свършат в срок