Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
-
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещения при лекар и избор на лекар по време на бременност, както и какви изследвания и прегледи трябва да се направят?
-
Трябва ли да направя биохимичен скрининг и кой е най-добрият лекар за това в София?
,че и аз имам стрии без да съм била бременна

– бях се панирала, че е извънматочна.
ще ми се да се вкара закон, веднага след като разбере една жена, че е бременна и да и дават болнични, да си седи в къщи и да си се радва и почива на спокойствие, и да ходи на работа само за разнообразие или по нейно желание
….ех, мечти…..
надявам се скоро да имаш нова и безпроблемна бременност 
.Говорих и с др момиче те макс до 3-тия пият та сега незнам и аз до кога 
че ще си загуби ергенлъка и само спорим за това, тайна сватба искал
а аз искам гости рокля и т.н
Иначе решихме, че не искаме традиционна сватба, след което на мен ми дойде, поне за мен, страхотната идея да сключим църковен брак след като се роди и поотрасне бебо (преди това ще сключим граждански само с кумовете). Даже си мисля, че ако канонът го позволява, ще е прекрасно да съчетаем венчавката с кръщението на бебо. Знаете ли, мисля си, че така с милото (това си е изцяло наше мнение), ще се чувстваме истински щастливи, защото ще е налице живата, най-витална и важна връзка меджу нас, а именно детето ни. Мислим да присъстват само най-близките, които също ще са на 7мото небе от щастие, ако на този хубав ден присъства и малкото човече. Винаги съм си мислила, че и аз искам да се видя в бяла рокля и т.н., но някакси с времето това не е толкова важно, поне за мен. Пък и вече сватбите се поизтъркаха и поопорочиха малко сякаш- имам предвид традиционната сватба (ритуалът в общината е много съкратен, в същия ден се бракосъчатават поне още две двойки, в ресторанта гледат как те поизлъжат с храната и напитките..). Поради тази причина съм за нещо по-нестандартно!!