Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 279
  • 328
  •   1
Отговори
# 255
daninceto, значи сме от един отбор!!!  Hug от сега си представям бебо накипрен/а за венчавката на мама и тати!!! Ами първите семейни снимки??!!! Малеее, ще се разтопя...!!! Flutter
MianaNia, не се ли снимахте? Дай отчет с някоя друга снимчица..!! А, ама много сте бързи, браво! Кога успяхте да я заформите срещичката? Hug
ral4e, мерси за покрепата, мила. След около 15 мин. тръгвам да видя расте ли малкото слънце или ми се помотва.... Wink имам зацапване, гади ми се, спи ми се, пък какво завидно чувство за хумор ме е обзело- бременна му работа. Обичам да се измъквам пред милото по следния значи: "Хайде, направи го бе мило. Хем знаеш, че ми е деликатно положението.."!!! Joy Joy Joy Горкият той. Вече само като го погледна и ми казва: "Да да в деликатно положение си, ставам, ти си лежи...!!!  Mr. Green Wink
Не е лесно да имаш до себе си бременлика!!!

# 256
  • Габрово
Привет и от мен.Днес бях на лекар и той потвърди моята бременност.Надявам се че след 10 дена ще видим и сърдечна дейност  Kissing Heart

# 257
Пропуснах да кажа, че под началото на 7-ма седмица имам предвид 7-ма да е навършена. Доколкото гледах в един чужд сайт точно както си го пишеше, така беше и при мен. Аз отидох 7-ма седмица и 1 ден и се чуваше прекрасно и се виждаше добре.
А относно секса аз откакто разбрах, че съм бременна - никакъв секс. Не че не ми се правеше, ама като ме е шубе. Още повече, че и докторката, когато получих зацапването ме попита изрично "Кървенето беше ли свързано в ПОЛОВ АКТ същия ден или с натоварване", а това ме доведе до мисълта, че не е много желателно секса до 12 седмица. Поне така съм чувала. Мисля да питам и докторите другият път.

# 258
И мен изключително много ме мързи, и ми се спи и въобще нещо като болна ходя….  smile3507ще ми се да се вкара закон, веднага след като разбере една жена, че е бременна и да и дават болнични, да си седи в къщи и да си се радва и почива на спокойствие, и да ходи на работа само за разнообразие или по нейно желание  Simple Smile ….ех, мечти…..

И аз съм така! Давай да пишем законопроект!

Ох,тъкмо днес през обедната почивка го говорих това на мъжлето ми. Хем неискам да излизам принудително в болнични, хем пък изобщо не ми се ходи на работа. Ама поне докато дойдат горещините ще се правя на работна и без това още не съм казала на колегите smile3506

# 259
eх, че романтика - с бебета шафери на сватбата!  Grinning Идеята е страхотна и одобрявам. Моя приятелка така направиха, родиха си бебето и тамън около годинката му спретнаха сватба, голямо търкаляне падна -  и ние всички с бебетата отидохме - от отчетната ни темичка предната бременност.

ние вече бяхме женени , когато се появи бебка. 1 година след сватбата. Сватбата ни беше много спонтанна и супер весела и много бяхме щастливи . Халки не носим. Даже не знам къде са  Embarassed, но това не ни пречи да се обичаме  Grinning Heart Eyes

а имайте предвид за болничните - 6 месеца преди раждането вече ви взимат предвид осигуровките, за това което ще поулчавате след раждането, така че, ако имате болнични, през тези 6 последни месеца, това ви намалява вноските в НОИ, съответно и ще получавате по-малко парички после. Така че си е нож с две остриета. Освен ако нямате други доходи и не разчитате на вашите си  Grinning

# 260
  • Варна
Здравейте и от мен!
Аз малко не съм редовна с писането, но пък ви чета редовно. Имахме малко галимация с пренасянето и вече ще си бачкам от нас. Може и да  е по-добре - ще си почивам повечко, само да не изкукам тук:) Стискайте палци - утре съм на док за сърдечната дейност.

Пожелавам ви един спокоен и щастлив уикенд:)))

# 261
Искам да питам, момичета тези от вас които са ставали вече мами, освен с мазила някакви упражнения правили ли сте за бюста. Аз живот и здраве ако имам кърма мисля да си кърмя съкровището, но и неискам да увиснат много. Някой може ли да каже нещо по въпроса newsm78

# 262
Msqm, съжалявам Sad Бъди оптимистка и ти пожелавам скоро да си отново сред нас Hug
Аз си отдъхнах днес- чу се сърдечна дейност Simple Smile Точицата е станала цял 1,14 см, а като си представя че преди 10 дни имаше само сак Rolling Eyes В 7 г.с. и 2 дни съм, забравих да питам за термина, но като изчислявам май ще е на именния  ми ден- 17.01. След 10 дни пак ще ходя за изследвания.
За пътуването- и аз ще летя след 2 седмици и ми казаха, че няма проблем Peace
Нямам симптоми, освен гърдите.
Аз се жених преди 2 години по това време и бях бременна в 6-я месец, но стана купона Hug
Веси, Сонче, къде сте?

# 263
tony1166 , честито сърчице!!  Heart Eyes Hug

Да тупти неуморно!!  Grinning

Grinning Колко е пораснало твоето човече - цял см!! Това е много!
Аз като се смятам също съм закъм твоята дата като термин, но дали е така ... вече хич не знам, с тези закъснели овулации... но по размери на бебче и сакче , сигурно сега е колкото твоето. А сакчето знаеш ли колко е?

Видя ли сърчицето? Колко миличко тупка  Grinning

# 264
За брака: ние също не сме женени, поради тъпа причина, ако си бяхме в БГ досега да сме се бракували, както и да е. Така че и аз съм доста скандална, бременна с второ детенце, а още мома Simple Smile Хич не ми пука обаче.
За увисването на бюста, аз още кърмя, моите гърди са малки така или иначе и уникалното е че ареолите са станали като палачинки, изглеждат огромни на фона на малките гърди. Не мисля че кой знай колко ще увиснат, не съм правила упражнения, но нося сутиени за кърмачки, незнам това изобщо дали помага  Rolling Eyes

# 265
Ето ме, ето ме...... Hug
Толкова съм щастлива. Видяхме малкото човече, досущ като попова лъжичка е. Има си и сърчице. По думите на доки било 3см.  Shocked. Май ми се видя много. Да не е имал предвид самото сакче? На мен ми беше неудобно да го питам  Joy. Каза, че съм в 7 г.с. (навършена). И според него терминът ми ще е около 17ти  Peace- рождения ден на таткото, който всъщност е убеден, че ще се роди на неговата дата Wink.
За зацапването доки каза да не се притеснявам. Пак повтори, че е хубаво да го няма, за да не ме "дразни", но подчерта, че може да си го имам чак до 4тия месец без да се случи нищо лошо.С много бременни било така. За съжаление специалистите още нямали научно обоснование защо го има зацапването, ако всичко си върви добре с бременността. Каза ми също да не мисля още за ЖК и изследвания. Било още рано. Иска да поизчакаме да мине критичния период. Ще си пия Дуфастончето и Фолиевата и ще се видим след 20ти юни. До тогава ми "заповяда" да съм мислела ПОЗИТИВНО!!!
Ами това е от мен мили мои. Ако успея, ще ви кача снимчицата на бебо.
Мога ли да ви помоля за помощ? Искам да си направя линийка на бременността, но не зная как става?

# 266
tony1166,vesito82 честити ви сърчица и нека радват мама през оставащите месеци и да пораснат голеееееми  Hug Hug
Весинце,можеш да си направиш най-лесно тук http://www.mamaibebe.com/ticker_pregnancy.php, всичко е на БГ и после си го слагаш в подписа Peace Hug

# 267
  • София
Момичетааа- много се радвам за вас-  bouquet  bouquet  bouquet
Честити сърчица и много да ги пазите- Hug Hug Hug Hug Hug
На мен пъл днес ми е много лошо, обаче установих, че солен яйрян ми действа добре- и сега го пия него и ям плодове- та малко така ми разминава гаденето.

# 268
Здравейте момичета,колко много сте изписали от сутринта.Аз не мога да се надигна още от леглото,много ми е Sick.Както всеки ден.За съжаление още една мама отпадна от нашата редица,опитвам се да приемам философски нещата но не се получава.
Смятам че е време да сменим темата,защото не ни е май много късметлийска.Какво ще кажете а?
 Слава бого,тук нямаме никакви проблеми със здравеопазването както в Америка.Тук абсолютно всичко,от прегледа до упойки,раждане и консумативи за бебето е 100% безплатно,както и лекарствата до 18 годишна възраст.Те затова тия имат тук по 4-5 деца.Няма да коментирам детските помощи,може би българинът ще работи 5 години за тях.Аз съм много доволна от всичко тук,така те гледат всички,че все едно ще се ражда принца  Grinning А колко още привилегии,като се започне безплатно на зъболекар,храни и зеленчуци,плодове,мляко.Ако си пушач,безплатни семинари за отказване на цигарите.Единственото което се плаща са стволовите клетки,но пък не е кой знае колко скъпо и недостижимо.А за цените на,бебешките консумативи,дрешките,колички...и качеството им в сравнение с тези в България...Нямат нищо общо.Аз си спомням,като се роди дъщеря ми,за мами в Люлин им е познат един магазин за детски стоки (срещу мебелната къща Витоша) та господи аз съм взимала бебешки бодита за 20 лева един брой.Тези хора направо се уливат,ужас..
Аз май доста се отпуснах в писането,няма да ставам досадна..

# 269
Веси, честито сърчице Simple Smile Обаче 3 см. май е много, сигурно сака е толкова Rolling Eyes Аз не знам колко е сака, не мога да разчета тези снимки, че днешните са на 4Д ехограф. Значи се зафирмяме около Антоновден, ама аз може и да подраня ако съм пак секцио. Я да видя и аз как се правят лентички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт