Плодът не расте

• 5 420
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Дано всичко е наред и диагнозата да не е вярна Praynig

# 31
  • Стара Загора
Стискам палци всичко да е наред! Praynig
Задължително и втори лекар да я види!
Praynig

# 32
Стискам палци и се моля  newsm17, но наистина е хубаво да се потърси още едно дори две лекарски мнения ако се налага.
Все пак ако е хоспитализирана там предполагам ще има достатъчно светила.
А ние от тук можем само да изпратим всичката си положителна енергия fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 33
  • София
Непременно да потърси второ, трето мнение...

# 34
Стискам палци всичко да е наред! Praynig
Задължително и втори лекар да я види!
Praynig Naughty

# 35
Нещо ново има ли ... стискам палци

# 36
Dneska abortira milata mi snahichka :cry:sasipana sam a za tqh s brat mi i roditelite ni prosto neznam.Neznam s kakvo moga da i pomogna ot takova rastoqnie newsm45 newsm45

# 37
Dneska abortira milata mi snahichka :cry:sasipana sam a za tqh s brat mi i roditelite ni prosto neznam.Neznam s kakvo moga da i pomogna ot takova rastoqnie newsm45 newsm45
Съжалявам.......

# 38
# 39
 Cry Cry Cry Cryстрашно съжелявам знам колко боли защото съм била на това място

# 40
Много съжалявам за загубата.....

# 41
  • София

Опитай се да я утешиш, че следващия път всичко ще е наред... До колкото ми е известно такива неща са плод на случайна грешка и (в повечето случаи) по никой начин не пречи на нормална следваща бременност...

# 42
Оле, милата, много съжалявам.  CryНаистина има нужда от утеха, макар и по телефона.

# 43
  • София
Съжалявам за загубата ви, сега трябва да получи голяма подкрепа и утеха момичето.  Flowers Rose

# 44
Много съжалявам за загубата и. Посъветвай я, ако има достъп до интернет, да посети форума ще намери подкрепа и разбиране макар и виртуално.

Общи условия

Активация на акаунт