Отговори
# 255
дрешките ще ги гладя до годинка а може и повечко че на нас ни е много чувствителна кожичката,а с таткото  и ние си ход им мачкани,много рядко да изгладя нещо наше

# 256
  • на плажа
 И аз съм в отбора на омачканите  hahaha. Много мразя да гладя и гладех единствено в първия месец, но после не, защото нямах сили, но пък продължавам да пера с бебешки прах - харесва ми как мирише. Heart Eyes

# 257
Утре е първи юни и в тази връзка ще купувате ли малки подаръчета на малките човечета Simple Smile
Ние вчера бяхме в един детски магазин, и много ми харена нещо като паяк е но не се движи само се мърда нагоре надолу и е целият в играчки, снимала съм я Даная сложена там, искренно се забавляваше вътре ама немога да дам 140евро за това, тоест с удоволствие ще ги дам Laughing ама таткото все мърмори че купувам глупости.

# 258
Аз гладя още дрешките и. Обичам да гладя и ми харесва мириса на гладени бебешки дрешки. Цялата стая се омирисва и се кефя:)

Ей сега се изака след тридневно затишие и съм доволна от детенцето!А и тя изглежда доволна - поолекна и! Crazy

За жълтъка май е доста рано - поне навършени 6 месеца, аз така бих направила. Нели засега яде само плодово пюре и то по няколко лъжички. Не че не и харесва, но засега смятам, че и е достатъчно. Нашата лекарка ми беше казала да стигна до 60 гр. плодово пюре и повече не, поне за нейните месеци. Вие по колко давате мах.?

Мари, аз съм решила утре да и взема някаква малка играчка и да я пазя да и остане спомен от първия и Празник на детето!

Много ми хареса предложението на Габи за заглавие за новата тема Laughing

# 259
Аз отскоро не гладя ,само за навън и то,ако е много смачкано .
Нито едно пюре не разреждам с мляко,че й се повдига,много е гадно на вкус  Blush

А я да попитам -Яна от няколко дни изяжда по 2 зеленчукови бурканчета на обяд(по 125гр),вашите бебчета по колко ядат?за информация-6300 тежи

# 260
  • до една звездичка
И аз съм така с гладенето - ухае страшно приятно, а и по принцип точно тази част от домакинските задължения ми е особено приятна:) Не прекалявам, обаче - гладя наистина само най-неоходимото; клинчета и блузки за в къщи не гладя.

Аз няма да купувам специален подарък на Стела за утре - токова много неща и накупих в аванс, че...Само ще си я нагънчам и нацуням повече от обикновено Heart Eyes

# 261
И аз така мисля да и взема нещо мъничко Simple Smile Ей сега прочетох че Анджелина Джоли в понеделник е родила близначки тук във Франция.Терминът и е бил август!Дано са добре малктите красавици Hug

# 262
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз гладя абсолютно всичко детско, защото също оБожавам уханието на гладено, а и видът на дрешката коренно се променя, но и аз по начало обичам да гладя и не ми тежи. Ризите на татито за работа се прибавят в списъка, други наши неща - доста по-рядко.

А за заглавие за новата тема - хрумна ми:

Януарчето ще лудува, няма спирачки
с първоюнски чудни подаръци и играчки

На нас зеленчукови безмлечни пюрета не ни харесват и затова добавям и по малко АМ и така вече ги ядем без назлъндисване. То пък и педи каза да правя млечно зеленчукови и плодово-млечни, но с тези съмнителни зеленчуци все още ще предпочитам готовите и после ще правя

А за подаръците - нямам думи. Аз се поувлякох, накупих и по-летни и разголени дрешки, но и всичси се "отчетоха", изпълних един нежен рекет към тати, двете баби също не изостанаха. Сега трябва да купуваме и нови мебели за дрехите на Митко (гардероб, комод), че то наред с тези с по-големите номера стремглаво нараства и купът с умалелите

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 16:46 от veihaivei

# 263
anqie мерси за инфото за жълтъка.
devan4e  Галя на последната консултация беше 6 400 и яде по 120 гр. зеленчуково пюре.
Gerit0 попринцип по 60 гр. и давам плодово но някои път и по повечко ако си иска.
Подарък за утре няма да и взимам защото си има абсолютно всичко .Е прегръдките и целувките ще са тройно повечко де по случай празника.Ако не вали ще отидем до центъра на детско парти.

# 264
Ох, ние сега се прибираме и сме излезли от 11 сутринта, след 1 час пак поемаме към нас си, че сега сме още у мама.
За утре ще му купим нещо, от което има нужда, от баба си получи чадърче за количката, от леля си много сладко гащеризонче в модерния зелен цвят, а ние ще му купи играчка и някаква шапа утре, че има една с козирка, която вече му е малка.
За гладнето, гладя само на малкия нещата за навън, и то само тезим които много се нуждаят, и мойте така, само в краен случай, иначе мъжа ми има една риза и нея гладя, ходи предимно с тениски, които са му лепнали, какво да ги гладя... Embarassed
И аз четох за Анджелина, много рано е родила, дано са добре бебетата.

# 265
Запис, че да свършва по-бързо темата, че за утре 1 юни да си имаме нова  Peace

И аз гладя на всички в къщи, защото ми е приятно (не да гладя, а да са изгладени). Е, без чаршафи.

Аз не се дразня вече като ми надничат в количката, но си спомням, че с първото бебе бях майка-орлица...с поглед ги убивах само като ги видех да приближават към количката...разни непознати баби и лели Naughty.

Подаръци за утре няма да купуваме  Sad

# 266
И аз да се включа днес  Laughing
Цял ден правих основно почистване на апартамента и чак сега седнах да ви изчета. Направо ми се разказа играта, а сега и да готвя трябва.
Аз дрехите на всички гладя само когато са много измачкани и изглеждат много грозно. Иначе всичко на Никол пера само на ръка със Сано бебе и съм много доволна от него.
И аз се чудя какъв подарък да й купя за утре, даже ми се иска да е един и за зъбките, но не знам какъв да е. Трябвало да е нещо бяло и здраво, така че ако имате някакви идеи давайте.
Дано да са добре дечицата на Анджелина Джоли, аз много я харесвам!

# 267
VEIHAIVEI, много оргинално заглавие!Определено ми харесва за новата темичка Hug
Никитали, аз и взех днес жирафа Софи Laughing педиатрите го препоръчват, хем издава много весели звуци, хем си чеше зъбките, надявам се и в бг да го има Simple Smile
Да попитам, в бг има ли стъклени шишета с силиконови биберони?Тук едва намерих стъклено шише, някаква френска марка е но е с каучуков биберон, не че не ядем и от него де Simple Smile Тия франсета големи националисти бе Shocked Продават само АВЕНТ и другите са им френски марки, чико-мико Laughing няма изобщо.

Ох, за захранването ми е толкова неясно!Стврува ми се много сложно newsm78

# 268
Здрасти и от мене

Днес бяхме на гости на мама и не ми се тръгваше. Така уютно ми беше. Да си вляза в стаята, да поклюкарствам на балкона. Бях правила и една тортичка, но я ядохме под формата на крем, че никак не беше стегнала  Confused Абе красота! Малката се държа на ниво и никак не спа, сакън да не изпусне. Затова пък сега заспа като отрязана.  Peace

Две пюренца не са ли много все още?  newsm78 Аз давам по 1. Мляко не давам, но водичка-да! Пийва малко, но не е без хич.

За утре- не съм планувала подаръци. А като гледам времето не ми се и излиза.  Thinking а за повече целувки- е, нЕма да стане. Crossing Arms То просто няма накъде повече. На малката толкова й харесва и се смее, че постоянно се целуваме  Heart Eyes

# 269
Тъкмо по темата с целувките, забравих да ви се похваля, моят син ме целува от известно време, като ме хваща с двете ръце и ме муца по брадата, после се хили и аз нали викам той е бебе, няма сила, но днес ме целува по-дълго и познайте какво имам за празника - СМУЧКА!!! Shocked
И хората ме гледат едно странно , ама какво да правя и то поне да беше малко в страни да мога с косата да го скрия, ами то баш отпред на фасадата.
Абе бебешка любов!

Общи условия

Активация на акаунт