Отговори
# 270
  • В сънния Люлин, прибулен...
mari_rus Embarassed Мерси!  Embarassed
Ewito Не е нужно да е чувал за едипов комплекс, за да го развие, но все си мислех, че трябва да е още в по-ранна фаза  Grinning Grinning Grinning

# 271
  • София
Ewito, много сладка бебешка любов.  Grinning
Аз не давам на Крис да ме целува през деня, щото имам грим, но аз го спуквам от целувки.  Grinning

Купих подаръцииии! Ама не знам дали ги заслужава, само мрънка и реве. На срещата беше най-лошото бебе.  Sad

Весел празник утре! Нашият татко е дежурен цял ден и ще си празнуваме сами.

# 272
  • София
Анджи, аз смятах също да питам как се дава това пюре. Аз и давам на обяд , колкото иска, но тя много не яде и след малко и давам мляко.
Плодовите и давам след млякото сутрин при второто ядене.
Днес и дадох и каша, но нешо много едри частички ми се струва че има, не е като пюретата. Да не би да трябва по  различно да се разбива- аз я разбих с АМ. Доста и хареса , а после си доизпи и млякото. #Crazy

А зеленчуковите пюрета на ХИП не са с мляко. Като почне да яде по цяло бурканче ще добавяте ли мляко или не? newsm78 newsm78

Нещо не съм много добра в това захранване. Вече цял месец го мъча детето с тези зеленчуци ,най-много по половин бурканче да изяде Embarassed Rolling Eyes

# 273
Здравейте!
Ние днес бяхме на сватба, няколко часа без деца заредихме батериите Grinning

мари, ако щеш ми вярвай, но и аз първият път се чувствах точно така със захранването.
Все надувах главата на момичетата от отчетната тема, че ми се струва много сложно.
Всъщност не е философия, но пък си е отговорна задача.
СЕга пак съм на път да се паникьосам, щото нямам опит с кърмене и захранване, Преси като го захраних и спрях да кърмя, та тогава ми беше лесно да замествам хранения.Ама сега...

# 274
  • София
tedsan, наистина си хванала усмивката на Крис. А аз тъкмо се оплаках.  Grinning  Hug

Аз давам пюре по 1/2 бурканче от 125гр и после 140мл АМ  Embarassed - много хапва.

# 275
Айде и аз да помогна за изписването на темата.... Crazy
Напоследък ме мързи много, много да пиша и само си ви чета... Embarassed

За шишетата не съм се паникьосала, ама защото толкова и не ползваме. Само едно за вода, и то от дъжд на вятър.

За гладенето, и преди съм казвала че гладя даже още и баткото. Просто така мога да си подредя гардероба.....Пък и това е нещото което обичам от домакинската работа. Виж готвенето... Sick Хич и не ми е любимо. Mr. Green

Захранването-тъмна Индия..... Rolling Eyes Колкото повече чета, толкова повече се обърквам.

Момичета страхотни снимки. Също и принцесите на Алекс и Зимна.... Heart Eyes
И моето момче завърши миналата седмица първи клас. Много бързо лети туй време ,бе....

# 276
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ  Hug
Ние тези дни бяхме при дядото на Андреа- близо до София в Мрамор има къща. Много е хубаво на чист въздух и на спокойствие, далеч от лудницата  Simple Smile
Вчера ходихме на консултация, беба вече е 7800 кг и 65,5 см.
Относно гладенето- гладя единствено защото не обичам да са измачкани дрехите (ама много ми е досадно това занимание  Crazy)
Относно хващането на предмети- Андреа не е много сръчна - иска да хване ама не я слушат ръцете много  Grinning

# 277
Добър вечер дами Hug
Аз задължително ще му купя подарък на бебчо, нали му е първи Празник ден на детето и ще го водя на едно тържество по случай празника Heart Eyes много се вълнувам Grinning
Боби на обяд си изяжда по 190гр. зеленчуково пюре и после не давам мляко, следобяд давам между храненията плодово пюренце, но скоро ще изместя и следобедното хранене с каша, много обичам да го храня с лъжичка Wink
От няколко дни насам Бобчо си хваща краченцата с ръчички и днес успя да си лапне палеца на едното краче, много е смешен Grinning , гризалките ги хваща и с двете ръчички и веднага в устата отиват, изобщо всичко каквото е пред погледа му отива там:)
Рядко гладя, само ако са измачкани дрешките за навън.
От днес започнах да си пиша магистърската теза, свеки дойде да гледа малчо, че иначе не ме оставя грам намира, само иска да се гушка глезанчо Heart Eyes Дано успея да се дипломирам юли месец, толкова ми е притеснено...
Лека нощ и дано утре има много слънце за нашите малки слънчица Hug

# 278
Малко спам от мен, ама да видим успяла ли съм да добавя линийка...

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 23:16 от veihaivei

# 279
  • София
А, здравейте и от нас!

Нещо напоследък яко ме е хванал мързела и хич не ми се пише  Embarassed, срааам  Embarassed.

За срещата - много беше хубаво. Скоро пак  Hug!

За дрешките - ами обличам някои по два пъти - най вече горните. Иначе дрехите на малчо все още си ги пера отделно с бебешки прах и омекотител (понякога обаче допълвам с някоя наша светла дреха). Вече не съм чак толкова стриктна. Иначе ги гладя, че ми харесват гладени дрехи, освен че миришат хубаво. Ама гладя като се събере някоя огромна купчина и вече няма на къде  Crazy.

Да се отчета от вчерашната консултация - вече малкия ми мъж е 6, 070 кг (+ 400 гр.) и 67 см (+ 2,5 см). Елегантен върви, а и височък освен това  Laughing.
С док говорихме, че след 6тия месец мога да почвам да захранвам - мисля да го почерпа с каша на 10ти. Но за съжаление не сме обсъждали подробно, че беше мнооого натоварено и беше някаква ужасна блъсканица от вън.

По случай утрешния празник - днес му купих неразливаща се чашка и нов лигавник. Играчки нещо не харесах, но за сметка на това вчера гардероба се увеличи с боди - потник, друго - с къс ръкав със страхотни жаби и къси панталонки с тениска - зелени + зелени чорапки в тон - много сладки. А утре двамата сме канени на погача на една малка госпожица, която се роди на 10 април (която и тогава уважихме с едно гости)  Heart Eyes. По този повод й купихме шезлонг за подарък, дано да си го ползват с удоволствие.

Ами за сега толкова, че стана дълго!

До скоро!   bouquet

P.S. Първоюнските заглавия са супер - браво на мамите - поетеси  Hug.

# 280
Май няма да успеем да изпишем темата и да започнем новата с празнично заглавие. Много сте НЕактивни. Хайде - стягайте се и пишете !  hahaha

# 281
пишете, пишете, ама кой ще пуска новата тема нощес....  Grinning    То вече стана първи юни... честит празник на дечурлигата....   bouquet

# 282
Айде да спомогна за новата тема. Днес купих на Александра много готин балон-пате, надут с хелии и и го вързах на количката пред нея. Голям кеф падна. Та това ще и е за празника. Дано утре все пак времето не се развали тотално за да я водя и на детски представления. Вчера даже ходихме на концерт на група Сигнал на площада.

Относно захранването-давам между храненията сутрин и след обяд около 50мл плодово пюре. На обяд почти същото количество зеленчуково пюре и след 15-30 мин млякото.

Да се похваля днес смених Милумил с Фризо Вом против повръщане и май има ефект. Малко ме е яд че не го направих по-рано ама пусти страх. Както и да е.

Днес даже снимахме Александра седнала на една мечка, като майка ми я придържаше-голем смех. Та така май днес си направихме празника. Дано и утре да успеем да се повеселим. Направо много ми е гот-вс едно е мой празник.

Та така... Айде лека нощ и дано да има вече нова тема 1-юнска.

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 00:42 от mi6ok_f

# 283
Привет и от мен!

За дрешките : все още ги гладя и мисля да продължа .

За пюрето : давам първо пюрето ( около 30-40гр.) и после кърма .На второто сутрешно хранене и следобедното давам плодово пюре , а на обяд зеленчуково .

За празника : Утре като излезнем , ще и купя нещо . Дано да е слънчево и приятно за разходка  Nature Sun With Face

# 284
Честит празник, мами, защото у всяка от нас има по едно палаво и енергично дете!   Two Hearts  Giftbaloni

На януарчетата, които ни срещат тук, ще честитим подобаващо заранта и през целия ден, а за новата тема - по-добре да се появят още нови предложения за заглавия, а пък наличните лесно могат да се перифразират, по-добре някой да каже нещо смислено и информативно, отколкото да спамим (не че и в това няма чар)

За захранването - между храненията понякога давам плодово пюре, понякога - фреш (най-често ябълка)
На обяд зеленчуково млечно - картоф или картоф и още нещо, примерно морков, карфиол, чушка, тиква, тиквичка. Заместваме цяло обедно хранене.

Вечерта ни е кашата, а това, че е по-хранителна, е по-добре, ние минахме на четири хранения, като пропускаме едно, може би енергийната му стойност трябва да се разпределя в останалите. Давала съм само на оризова основа, млечна - банановата на Милупа и на Хипп с ябълка и копър, подготвила съм на Нестле с морков и една с праскови и кайсии на Хипп, след като ги въведа.
За жълтък не помислям, още като обогатим менюто, ще опитаме и месце, то, противно на схващанията, не алергизирало.
А сега въпрос - гледам разни пюрета с йогурт, извара и сметана, какво мислите? Нали с млечните трябва да се чака, а то уж сериозни марки ги предлагат от ранни месеци...

Разбрахте ли, че Нестле си сменят етикетите на пюретата? По техните стандарти на късно захранване дават и по-големи месеци и така не им върви стоката. Е това ако не е цинизъм...

Ето едно фото и от нас:

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 02:28 от veihaivei

Общи условия

Активация на акаунт