СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 001
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 165
А някой чувал ли е нещо за съкращаване на персонала и намаляване на работното време на градините(до 17ч)? Вчера една майка на детенце от групата на Танти ми го каза, а пък на нея май някаква г-жа в градина(не нашата). Така щяли да имат по една, а не по две г-жи децата  Sad На мен не ми се вярва особено при този ужас с градините и видимата невъзможност за взимане на рано децата, но.....знам ли
        Все още НЕ е въведено,но се дебатира по въпроса.

# 166
  • София
мерси !
Сега обаче се оказва че не си помня ни парола ни нищо .... на 04 бях пред инфаркт и сега пак съм .... няма друг такъв шемет убедена съм  в това ..побеснях от себе си !  #Cussing out

Едното е ЕГН-то на детето, а паролата ще я получиш, ако си спомниш мейла, който си посочила.
Но не е фатално, ако не си посочила мейл Simple Smile Ще трябва да пообиколиш повечко градини за да видиш класиранията  Crazy

# 167
  • София
Фъстъчка, според мен директорките вече знаят класиранията, но просто ще изчакат до утре, за да ги публикуват.
Не мога да преценя дали директорката е постъпила коректно, може би по-скоро не, но сигурно ако на мен ми се обади, няма да имам нищо против.

Чао от мен и успех, планираме да пътуваме, та утре няма да боря сайта.

# 168
А някой чувал ли е нещо за съкращаване на персонала и намаляване на работното време на градините(до 17ч)? Вчера една майка на детенце от групата на Танти ми го каза, а пък на нея май някаква г-жа в градина(не нашата). Така щяли да имат по една, а не по две г-жи децата  Sad
Това с еопитват да го направят от години, засега единствено само благодарение на отпора на учителите и на експертите от СУ не го правят, но натам вървят нещата, натам...с минаването на ПГ към училище или на 1 клас от 6 г, с недостига на кадри, с поведението на синдикати...даже след като остане един учител на смяна(сутрин), вероятно ще с емахнат изобщо учителите и ДГ ще стане само забавачка...в която ще може да работи всеки и ще е към министерство социално, не образователно, после ще стане социална услуга за соц слаби... и т н

От така очертания от теб сценарий ми настръхна косата. Дано а не се окажеш права... Sad Ами да, нека спомогнат за затриването на нацията.

# 169
  • София
Туку що ми се обади приятелка, която живее до детската градина, в която сме кандидатствали и ми каза, че има изнесен списък с класирането. И на двете децата ни са вътре, слава богу! Имало е само две деца с предимство. Ако има нетърпеливи, скокнете до градината, може пък навсякъде да има разлепени списъци, нали утре е почивен ден, та явно от днес ги разлепват. Успех!

# 170
  • София
И малчо е приет и то на 6 място, а беше 58 в списъка!!!

# 171
И в нашата градина са изнесени списъците. Мисля, че на повечето места директорките са ги сложили от днес, за да не се налага да идват утре пак. В системата още не е отразено, но сме в списъка  newsm44 newsm44 newsm44

# 172
  • София
Честито, честито на всички!  smile3501Чакам да приберат каката и да разбера дали има списъци при нас.

# 173
  • София
Честито на всички приети smile3501 Ние ще почакаме до утре за да разберем

# 174
  • София
Имам следния въпрос
"Присъстват: Цвета Брестничка – Асоциация „Родители”, Владислава Тончева, сдружение „Настоящи и бъдещи майки”, Иво Лилов – родител, Надежда Димитрова  "
Тези родители ли се предполага че представляват всички родители, които кандидатсват?

Тези родители са представители на родителските организации (които за момента са сдружение „Настоящи и бъдещи майки” и Асоциация „Родители”). Тези организации са официално поканени за участници в работната група за детските заведения. Ние от СНБМ, а също и Асоциация „Родители” правим всичко възможно да работим за всички деца и родители. Не знам какво имаш предвид с въпроса си  newsm78

ПС
Само искам да добавя, че днес на срещата демонстрация за проверка на данните на кандидатурите пред нас беше напавена проверка по няколко критерия и всичко работеше нормално и безпорблемно, алгоритъмът за класиране функционираше съвсем нормално, не даваше грешки и работеше според зададените му критерии. В същност въждам че в сайта е описано подробно

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 20:30 от куки

# 175
  • София
Ние също сме приети, в 18ч. директорката изнесе списъка, трети сме. Laughing

# 176
На нашата градина е затворен двора.
Птиче не може да прехвръкне.
Няма да се спи явно тази нощ.............. ooooh! ooooh! ooooh!

# 177
И малчо е приет и то на 6 място, а беше 58 в списъка!!!
и ние сме на 58 дано сме вътре Praynig

# 178
И в 9-то има списъци.Бяхме 28 номер и е приета.

# 179
и пред нашата градина има списъци, ама на вратата на сградата, та се наложи мъжът ми да прескача оградата  Grinning приети сме под номер 2  Party. има само 3 деца с предимство. сега остава да се доредим до по-хубавата сграда, защото при нас класирането е едно, а сградите са 2.

Общи условия

Активация на акаунт