СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 962
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 150
Имам следния въпрос
"Присъстват: Цвета Брестничка – Асоциация „Родители”, Владислава Тончева, сдружение „Настоящи и бъдещи майки”, Иво Лилов – родител, Надежда Димитрова сдружение „Настоящи и бъдещи майки” "
Тези родители ли се предполага че представляват всички родители, които кандидатсват?

# 151
Все се надявам да пуснат класирането още тая вечер - какво казаха - няма ли да е готово от сега?

то Е готово-това тестово дето са го правили "за нередности" съмнения да отстранят всъщност си е класиране...

Куки, това "жалене" на сайта не е на добро.Дайте да го доизтестваме в крайна сметка. сега от време никой не зависи, голям праз като забие пак.

# 152
Записвам се и аз при вас да споделям разни страсти от предстоящото класиране и записване  Joy

# 153
е вече ще се гръмна вижте какво пише за градината която ни е на 1място..Уважаеми родители,

Промяната в предварително обявените свободни места е по следните причини:

1.Отказът /правомерен/ на родителите на децата от  текуща 4-та Б подготвителна група,родени 2002г.,да ги изпратят на училище на 6-годишна възраст.

2.-Големият брой деца в текущата 3-та /бъдеща подготвителна група /и невъзможността й да поеме отказалите се деца

В резултат  педагогическата колегия  направи труден избор за обособяване на 2 бъдещи подготвителни групи, респективно откриване на само 1 /една/ първа - род.2005г. деца.

Извинения към родителите на децата, родени през 2005 година!

# 154
е вече ще се гръмна вижте какво пише за градината която ни е на 1място..Уважаеми родители,

1.Отказът /правомерен/ на родителите на децата от  текуща 4-та Б подготвителна група,родени 2002г.,да ги изпратят на училище на 6-годишна възраст.

2.-Големият брой деца в текущата 3-та /бъдеща подготвителна група /и невъзможността й да поеме отказалите се деца

В резултат  педагогическата колегия  направи труден избор за обособяване на 2 бъдещи подготвителни групи, респективно откриване на само 1 /една/ първа - род.2005г. деца.

Това е резултат подобен на този от спора ви дали 2006 година родените януари да бъдат приети в първа група.Приетите 2002 с набор 2001 НЕ са длъжни да тръгнат на училище и имат правото да останат в ДГ да повторят ПГУ или да останат в новоприетата първа група.Това са двете алтернативи. Mr. Green Директорката обаче явно е взела присърце проблема на големите ,а не на малките 2005 г.Така,че няма защо да се сърдите на другите ,вината си е просто ваша.Като не познавате работата не давайте предложения преди да сте събрали достатъчно информация.В противен случай както виждате решението не винаги е във ваша полза. Peace

# 155
  • София
При нас няма никакви резултати изнесени, директорката си е отишла! Cry

# 156
  • София

за коя градина важи това?
вече ми става смешно, макар че цялата ситуация да е тъжна..
мислех че няма с какво да ни изненадат но в българската действителност винаги има един жокер...

# 157
  • София
А това? За 10 ОДЗ става въпрос.

В А Ж Н О !

Уважаеми родители и близки на децата,

Свободните места в детската ясла са по-малко от обявените, тъй като от първа и втора яслени групи остават общо 11 деца, които ще посещават ОДЗ № 10 и през учебната 2008 / 2009 г.

Shocked

# 158
  • Ланкър, планините Овнерог
А някой чувал ли е нещо за съкращаване на персонала и намаляване на работното време на градините(до 17ч)? Вчера една майка на детенце от групата на Танти ми го каза, а пък на нея май някаква г-жа в градина(не нашата). Така щяли да имат по една, а не по две г-жи децата  Sad На мен не ми се вярва особено при този ужас с градините и видимата невъзможност за взимане на рано децата, но.....знам ли

# 159
А някой чувал ли е нещо за съкращаване на персонала и намаляване на работното време на градините(до 17ч)? Вчера една майка на детенце от групата на Танти ми го каза, а пък на нея май някаква г-жа в градина(не нашата). Така щяли да имат по една, а не по две г-жи децата  Sad
Това с еопитват да го направят от години, засега единствено само благодарение на отпора на учителите и на експертите от СУ не го правят, но натам вървят нещата, натам...с минаването на ПГ към училище или на 1 клас от 6 г, с недостига на кадри, с поведението на синдикати...даже след като остане един учител на смяна(сутрин), вероятно ще с емахнат изобщо учителите и ДГ ще стане само забавачка...в която ще може да работи всеки и ще е към министерство социално, не образователно, после ще стане социална услуга за соц слаби... и т н

# 160

Това е резултат подобен на този от спора ви дали 2006 година родените януари да бъдат приети в първа група.Приетите 2002 с набор 2001 НЕ са длъжни да тръгнат на училище и имат правото да останат в ДГ да повторят ПГУ или да останат в новоприетата първа група.Това са двете алтернативи. Mr. Green Директорката обаче явно е взела присърце проблема на големите ,а не на малките 2005 г.Така,че няма защо да се сърдите на другите ,вината си е просто ваша.Като не познавате работата не давайте предложения преди да сте събрали достатъчно информация.В противен случай както виждате решението не винаги е във ваша полза. Peace
Първо въобще не ме интересува нито директорката какво е взела присърце,второ със сигурност вината не е моя по простата причина че аз съм избрала тази градина на 1място защото на прекрасния саит бяха обявени 50 свободни места...и въобще не мисля да толерирам такава глупост и простотия каято е съобщена в последния момент #Cussing out

# 161
как беше адреса на сайта  Embarassed

# 162
# 163
  • София
Днес една мама с дете набор 2005та ми каза, че директорката и се е обадила да и каже, че са приети вече. Стана ми странно как щом не са на текущ прием. ама явно вече знаят резултатите там.

За 13 ЦДГ в Люлин става въпрос.

# 164
мерси !
Сега обаче се оказва че не си помня ни парола ни нищо .... на 04 бях пред инфаркт и сега пак съм .... няма друг такъв шемет убедена съм  в това ..побеснях от себе си !  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт