СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 252
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 30
ъъъъ, честито за дъщеря ти, ама как така е приета?
Тоест ти по нормалния начин и си кандидатствала?

# 31
хм, би трябвало-за горните групи отново е през системата така или иначе. Grinning

# 32
  • София
Дъщеря ми е приета!!! Урааааааааааааааааааа newsm44 newsm44 newsm44.

Това стана толкова шашкащо за мен, защото се бях навила да ходя в събота да търся в списъка, който очаквах, че ще е залепен на градинката, но преди час ми се обади лично директорката и ми каза "вие ли сте майката на това и това дете, аз да ви информирам, че детето е прието." И аз така се изкефих и се развиках по телефона Mr. Green.

Не знам дали има значение, но ние кандидатствахме за 3-та група и съм мега мега щастлива, защото в цяла Дружба 1 и 2 имаше само 3 места.

Честито!!!
Момичета, не се шашкайте, нормално е, нали се коментираше че ще се пускат 2002/3/4 г по - рано, нормално е
Хайде, пожелавам успех на всички ви, дано имаме същия успех като Eiphnh

# 33
Запис и от мен УСПЕХ на всички.. Hug Hug Hug

# 34
а защо сайта им пак не работи?

# 35
куки, ок, на мен просто ми е любопитно-след като директорката разполага с тази информация-Защо не е и на сайта? Thinking
щото е бъгав, никол... Laughing

# 36
 smile3511 знаех си

# 37
  • София
куки, ок, на мен просто ми е любопитно-след като директорката разполага с тази информация-Защо не е и на сайта? Thinking
щото е бъгав, никол... Laughing

Ще попитам утре, и според мен трябва да е на сайта, но ...  Както трябва да бъдат разпратени и мейли на приетите с текущ прием

# 38
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, влизам без проблем в сайта  Thinking И за мен е очудващо директорките да знаят повече от сайта.

# 39
Успех на всички, за които класирането е важно. За нас остават алтернативите Wink

# 40
  • София
О, през сайта се регистрирах, аз затова съм толкова щастлива hahaha Joy hahaha.

След безумните мъки със всички браузери и от двата компютъра вкъщи, успях да я запиша към 10-10.30 някъде.

Но аз лично не очаквах толкова рано да ни се обадят (всъщност изобщо не очаквах да ни се обадят и само преди няколко дни си попълних телефона за контакт, нали беше незадължително поле).

На всички стискам палци!!!

# 41
  • гр.София
 Eiphnh, ти си направо светъл лъч в тази измъчена тема (то си е епопея направо) Grinning.

# 42
  • Край морето
Eiphnh, честито Peace

На всички останали чакащи мами - здрави нерви. Hug

# 43
ок де, ама моля те, кажи-в сайта има ли ти го резултата?то си е за банкет вашето, браво Crazy

# 44
  • София
ок де, ама моля те, кажи-в сайта има ли ти го резултата?то си е за банкет вашето, браво Crazy

Ааа, в сайта няма нищо - все още сме със статут "чакащ". Ама верно си е за банкет - аз днес в офиса такава олелия вдигнах, че все едно съм спечелила 6-ца от ТОТО-то Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт