СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 036
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, проверявайте си e-mail-ите - и аз получих писмa - дъщеря ми е приета по първо желание, а синът ми второ, т.к. нямат свободни места в градината, където е дъщеря ми...

Промяната НЕ е отразена в сайта http://kg.sofia.bg/

Успех на всички ви!

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 03:18 от Maminka

# 211
  • София
получих мейл в спама. каката не е приета, но то се и очакваше.  Cry

# 212
  • София
Честито на всички приети! Grinning
Аз също получих e-mail и сме приети по първо желание! newsm44

# 213
  • София
сега погледнах в кореспонденцията на малкия, е той поне е приет  rotfImao на 3то желание

# 214
  • София
сега погледнах в кореспонденцията на малкия, е той поне е приет  rotfImao на 3то желание

Това няма ли да помогне и каката също да я приемат  Thinking

# 215
  • нейде там, където ....
Момичета, проверявайте си e-mail-ите - и аз получих писмо - дъщеря ми е приета по първо желание, а синът ми второ, т.к. нямат свободни места в градината, където е дъщеря ми...

Промяната НЕ е отразена в сайта http://kg.sofia.bg/

Успех на всички ви!

При второ класиране Дани няма ли да се ползва с предимство?  Hug

# 216
  • София

Това няма ли да помогне и каката също да я приемат  Thinking
ще помогне ако има места Sad лошото е че във всички ОДЗ-та приема за първа група е "0"...може би в бъдеще ако някое дете се откаже би помогнало но за сега....само може да чакаме

# 217
ние сме приети по второ желание, сега видях мейла, но аз искам първата, която съм посочила
не съм чела темата, може и да сте го коментирали, за което ме извинете Blush
искам да питам, сега какво да правя, мога ли да чакам второ класиране без да записвам или трябва задължително да я запиша където е приета, все се надявам на чудо и да влезнем по първо желание  Praynig

# 218
barabana, и мен точно това ме интересува! Но четейки в сайта в секция Класирания пише -„Записан” – записването е извършено - всички кандидатствания се деактивират!  newsm78
.. също по-надолу - Разбира се, ако се запишете в градината, в която сте класирани, всички останали кандидатури (включително и тези на позиция 1 и 2) се деактивират.
Внимание! Ако сте класирани, но не се запишете, мястото Ви се пази само за още едно последващо класиране. Ако сте класирани, но не се запишете на две поредни класирания, всичките Ви кандидатури ще бъдат деактивирани.
Ако не желаете да се запишете при първото класиране, а предпочитате да изчакате второто, няма нужда да правите нищо. Системата автоматично ще отчете, че не сте се записали и ще се опита да класира по-добрите желания на следващия етап. Ако не се запишете и втория път, губите възможност да се класирате повече

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 01:47 от Сисии

# 219
  • София
Аз писах, ама нещо блокира нета.
На всички класирани-честито.
На другите-успех на второ класиране.

Нас също ни класираха Laughing-за 2-ра група, текущ прием за набор 2004.Остава висящ въпросът дали тези деца трябва да тръгнат веднага или чак от септември. Четох, че на някои мами с подобен текущ прием/ децата Wink/ директорките им са се свързали лично даже оше преди "системата"- нащата не го е направила newsm78. А споменаха ли тези дами откога започвате?

# 220
  • Sofia
Честито на печелившите!
Ние сме приети в третата по желание градина. Странно, от 25 свободни места и 27 отбелязали я като първо желание, а нашият номер е 26 и ни е трето желание, сме вътре.  newsm78
Както и да е, ще оставим мястото на друг желаещ.  Simple Smile

# 221
Вътре смееееееееее!!!! Laughing Laughing Laughing
Пристигнал е мейла, току що видях:-)))
И как само са го написали, пък с баща и се чустваме все е дно е приета да учи в университет, ха ха ха Joy Joy Joy Такава процедура такива страсти Joy Joy Joy

Честито на всички и стискам палци за другите, да се справят безболезнено по най-добрия начин.

# 222
А споменаха ли тези дами откога започвате?

Да, директорката на ОДЗ-то, където съм подала молба за синът ми, се обади - каза, че са се освободили места, т.к. текущ прием и той е класиран, " но ще започне чак от септември" (цитирам). Статус "класиран", се появи след 2 дни...

# 223
При второ класиране Дани няма ли да се ползва с предимство?  Hug

jd, ами аз мисля, че няма да се ползва с предимство (надявам се да не съм права, де) - мисля си, че предимството е за деца, които вече посещават тази градина.
Ти как мислиш?

Момичета, кажете ми какво да направя Praynig - синът ми е класиран (на текущ прием) в ОДЗ-то, което е номер две от моите желания; в градината, която искам да го приемат обаче - молба номер 1 в ИСОДГ, беше със статут "чакащ под номер 3" - това до вчера...
Входящият му номер в най-желаната от мен градина е номер 2, но обявените места са нула  Sad - ползвам се с предимството на 3 малки деца под 3 години, така че ще изпреваря (най-вероятно, за което се извинявам  Blush) първият, ако разбира се няма брат/сестра, който в момента да посещава ОДЗ-то, АКО обаче се освободи място...

Дъщеря ми е приета по първо желание (само защото ще има 3 нови групи на нейната възраст) в най-желаната градина, но ми се иска и двете деца да са на едно и също място...
Т.е. Дани е приет в една, а Ива  - в друга...
   Има ли някакъв шанс според вас на второ класиране да приемат сина ми в ЦДГ-то, където е класирана дъщеря ми?
   Да запиша ли Ива веднага, или да изчакам и второто класиране - нали ако не я запиша сега, желанието ми се има предвид и ме изчакват още едно класиране, за да реша дали да я запиша?  Thinking
   В същото време обаче трябва да запиша Дани в срок от две седмици в ОДЗ-то, където той е приет, но не и сестра му...

Надявам се да съм обяснила разбираемо нещата, които ме притесняват, а още повече се надявам да ми помогнете със съвет...

# 224
  • София
И ние сме приети, Ура! newsm44

Маминка, най-добре иди и говори с директорката за създалата се ситуация, тя знае най-добре какво е движението на децата и какви шансове имате .
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт