Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за фетална морфология?
Какви са препоръките за почивка на бременна жена на морето?
Какви изследвания се препоръчват или трябва да се правят по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за фетална морфология?
-
Какви са препоръките за почивка на бременна жена на морето?
Препоръчително е бременните жени да избягват горещината и да се къпят в морето до бедрата, като предпочитат по-тихите и по-малко пренаселени части на курортите. Също така е добре да се избягват водни басейни поради риска от гъбички и бактерии. Важно е да се консултирате с лекар за допълнителни препоръки за почивка.
-
Какви изследвания се препоръчват или трябва да се правят по време на бременност?
Препоръчителните изследвания по време на бременност включват редовни прегледи, кръвни изследвания, тестове за урина и тестове за различни инфекции. Важно е да следвате препоръките на вашия лекар и да провеждате изследванията в рамките на сроковете, които той препоръчва. Освен това бременните жени трябва да преминат различни изследвания като скрининг за хемоглобин и фетална морфология, които са важни за оценка на здравето на плода. Обикновено естетичен преглед при лекар е планиран за определен период от бременността, а жената трябва да бъде информирана за резултатите и последващите стъпки.
-
Какви са препоръките за фетална морфология и БХС?
-
Какви са препоръките за посещенията при лекар по време на бременност?
За няколко дни дето ме нямаше доста сте изписали....Аз да се похваля, че вече съм сгодена! На рождения ми ден (24 Май) получих прекрасен пръстен късно вечерта на брега на морето...много беше романтично и съм много щастлива! Бяхме на Слънчев бряг и за мое най-голямо учудване вече е пълно с туристи явно защото сега е по-евтино. Ние ще почиваме началото на Юли за 3 дни в Обзор и после във Варна. Много ми се ходи на плаж и ми се къпе в морето но водата е все още ледена

бях като зашеметена 
лека бременност и само усмивки и хубави неща!

Чак на финала ще го видите отново цяло