ДЕКЕМВРИ още е далече, но бързичко расте малкото човече!

• 19 501
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Mila, как са ти изследванията на урината? Това отичане толкова отрано newsm78 Никога не ми се е случвало и се надявам да не се сблъскам и с това.
Значи да чакам включване и аз скоро от бебо Laughing Нямам търпение вече, а още коремче си нямам Sad

# 61
  • София
Didi; Eternity добре дошли при нас wavey.
Аз се записах също при Димитрова за фетална морфология на 30.07- 15:00. Видях ,че някоя от нас е след мен ,може да се видим там.
На БХС ще ходя в 15-16г.с.
А се га да ви се оплача: от 3-4 дена така съм се запекла и ми се е надул корема,че чак ме боли.-пих Dufalac, ама нещо нъц.
Прочетох по-назад ,че някой питаше с какво се майем- азползвам олио за корема, крем за гърдите и дупето- и двете са на Chicco.
Приятен ден от мен, а и да ви кажа, че сте много бързи с писането, че не смогвам да ви изчета

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 15:21 от soufi

# 62
Първите изследвания бяха супер (правих ги на 10.05) Като споделих за отоците,  док ме вика да занеса урина рано сутрин за изследвания. Още обаче не съм отишла - на работа съм, и ми е много неудобно да закъснявам Sad Още повече, че напоследък зачестих Sad
Пък за коремче... да не ти разправям  Laughing Срам ме е да кажа, че влизам в четвърти - хората ме мислят за 5-6ти  Laughing Embarassed #Crazy Ама така е, като ми се размина сутрешното гадене, и като първата ми работа щом отворя очи е да закуся като за световно  Grinning Laughing Laughing

упс... завръщам се - да направя малко реклама Simple Smile Поради оченабиващо се шкембенце, и главно заради факта, че нито един от старите ми тувалети не ме побира, се снабдих с 2 комплекта - туника-панталон и туника-пола на Конти. Невероятно са удобни, от мекичко трико, изобщо всичко на тази фирма се оказа много удачно! (а и от икономическа гледна точка - изгодно - ще се носят докато е лято - имат приспособления за отпускане, в който и месец да е бременната Simple Smile )

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 15:29 от Mila_N

# 63
Simple Smile привет мами-бърборани   bouquet

....от моите изследвания излезе, че имам белтък в урината и сега си меря кръвното поне два пъти седмично. В разумни граници е, но пусла ми е повишен - около 90, но пък се оказа, че е нормален за бременна жена  Sunglasses та си мисля, да не би някои от неразположенията при някои мами да са в следствие от промяна на кръвното налягане  newsm78

# 64
....забравих да ви кажа  ooooh!
при мен тази болка, дето усещам на костите между краката, не намалява. Говорих и с други мами, които са имали втора бременност и ме успокоиха, че просто съм по-чувститвителна към промените на тялото си спрямо първата ми бременност.

Вече съм качила 4 кила  Laughing а с първата си бременност в началото свалях кила, защото все ми се гадеше и не ядях  Sick

Сега гаденето ми намаля и добре си хапвам  Shocked колко ли кила ще кача до демекври   Wink

# 65
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Mila_N и аз си нямам глезени от отоци обаче аз първият път също бях така. Спасението ми е вдигане на краката по начесто над височината на главата и това е.

# 66
Здравейте момичета,
аз се отказах от моя лекар,ходих в Европа при доктор Гайтанджиев,опитен лекар но неща много бави на моя колжка изследванията в 16 гс не са и пуснати никакви изследвания и реших да си сменя лекаря,реших че е най добре да ходя на консултации там където ще раждам.Та понеже съм осигурена в ЗОИ и ми препоръчаха МБАЛ Св.София и д-р Мазнейкова,завеждащ отделение и един от собствениците на болницата.Много противоречиви отзиви прочетох за нея,вие имате ли наблюдения? Утре в 12.30 имам час при нея. Иначе аз съм добре,по нищо освен по гърдите и корема си не разбирам че съм бременна.
На тези със запека мога да препоръчам да пият сок от круша,много разхлабва,на Капи има такъв,много е вкусен,но пиинете повечко,не 1 чаша.

# 67
За Мазнейкова съм чувала от доста места, че е много добър специалист етърва ми е ходила при нея на ФМ и доста ми я похвали.

# 68
Mila_N и аз си нямам глезени от отоци обаче аз първият път също бях така. Спасението ми е вдигане на краката по начесто над височината на главата и това е.

И аз това си мисля, че е една от причините - че по цял ден съм на работа, в седнало положение  Sad Но някак си не върви да влезе клиент и да ме завари с вирнати над нивото на главата кълчоци Laughing #Crazy Но пък за ръцете нямам обяснение, и то сутрин - приличат на колбасарски изделия (да не казвам точно на какво, да не ви се прияде Simple Smile ) Както и да е, ще ида на изследване, да видим какво ще ми кажат... В крайна сметка вече се замислям дали да продължавам да  работя - здравето - моето и на детето са по-важни! Пък и док услужливо ми предложи да ми даде болнични до края на бременността... Но пък от друга страна ще се отрази на майчинството (в парично изражение)... Ще видим - ще карам така, докато мога, а когато реша, че не мога...

# 69
  • София, в момента в любимото ми село Железница
eses Моите наблюдения за Мазнейкова са основно от преди 3години когато тя нямаше клинака, а работеше в МД.
Аз (ако се повтарям съжалявам) лежах за задържане там 2пъти за около 1,5м. и мен лично не ме е следяла, но останалите момичета, които бяха при нея бяха очаровани. Мого внимателна и им обяснявала всичко.
Друго впечатление от нея е декември 2007 моята кума ражда в клиниката й със секцио. Не я е оперирала тя, но възникнали много усложнения от сраствания от предишното секцио. Повикали я по спешност в операционната и благодарение на нея спасиха и майката и бебето след 5часа операция.
Успех ти желая каквото и да решиш!

# 70
eses  Мазнейкова е много добра с УЗ. Може би няма по-добра от нея, но за раждане..... прочети белият и черен списък в здравния справочник за нея. Има доста отзиви.

Лично аз бях при нея на ФМ през  2005г. и пак бих отишла, ако не се чакаше с часове, но за друго...не бих! Тя единствена ми каза, че ще имам момиченце.
При всички случаи- успех!

# 71
  • София
упс... завръщам се - да направя малко реклама Simple Smile Поради оченабиващо се шкембенце, и главно заради факта, че нито един от старите ми тувалети не ме побира, се снабдих с 2 комплекта - туника-панталон и туника-пола на Конти. Невероятно са удобни, от мекичко трико, изобщо всичко на тази фирма се оказа много удачно! (а и от икономическа гледна точка - изгодно - ще се носят докато е лято - имат приспособления за отпускане, в който и месец да е бременната Simple Smile )

Мила_Н...не сме при един лекар Wink
И исках да те питам, за тези дрешки- от къде ги купи...района на Сюета Троица ми е познат и по път, та може да "се метна" да разгледам магазинчето? Дай инфо, please!!

# 72
За Мазнейкова съм чувала от мои приятелки, както добри неща /много добри/ , така и лоши /много лоши няма да ви обременявам/, но аз не по тази причина не искам тя да ми прави ФМ. Разказват, че е станала просто една търговка, нищо че е "най-добрата".

# 73

Мила_Н...не сме при един лекар Wink
И исках да те питам, за тези дрешки- от къде ги купи...района на Сюета Троица ми е познат и по път, та може да "се метна" да разгледам магазинчето? Дай инфо, please!!

Не съм от София - пазарувах ги от центъра на Ст.Загора Simple Smile Но в темичките на колежките (мисля, че или ноември, или май) има линк за магазините на Конти. Аз случайно попаднах на тях, но както казах - изумително доволна съм, по-удобни дрехи не съм имала! С първото се мъчех в разни рокли и изглеждах като крава, а сега съм сехуално-бременоидна, както се шегува мъжо ми Simple SmileSimple Smile

П.П. ето линк : http://www.conti-bg.com/ - енджой дет`са вика Laughing
Приятна и спокойна вечер на всички!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 16:54 от Mila_N

# 74
Цитат
Мазнейкова е много добра с УЗ. Може би няма по-добра от нея, но за раждане..... прочети белият и черен списък в здравния справочник за нея. Има доста отзиви.

Лично аз бях при нея на ФМ през  2005г. и пак бих отишла, ако не се чакаше с часове, но за друго...не бих! Тя единствена ми каза, че ще имам момиченце.
При всички случаи- успех!
много противоречиви са отзивите за нея,а сигурно и за всеки един лекар.За сега съм се записала при нея пък ще видим,благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт